Tupperware Ekmek Dünyası Ekmek Saklama Kabı Hsgl

3.500 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tupperware Ekmek Dünyası Ekmek Saklama Kabı Hsgl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESC Satıcı Ünvanı: ORAY SELÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3843761473600000 Vergi Kimlik Numarası: 7590047992
    Bu ürün ESC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tupperware ürünleri ve özellikleri hakkında her şey burda!!! &&orjinal fotoğraf, orjinal ürün&& önemli : birden fazla yaptığınız alışverişlerde ürünleriniz tek bir kolide ve tek kargo ile gönderilir . tupperware ekmek dünyası ** ekmek çeşitlerini ve hamur işlerinizi ergonomik dizaynı ile güvenle saklayabilirsiniz. ** nem kontrol sistemi içerideki havayı kontrol ederek küf oluşumunu ve ekmeğin kurumasını engeller. Hsgl ** kapak 60 derece açılabilir. ** geniş iç hacmi her türlü ekmeğin saklanması için elverişlidir. ** parçalara ayırarak kolayca temizlenebilir. ** ekmek kırıntıları küfe neden olduğu için düzenli olarak kırıntılar temizlenmelidir. ** nem kontrol sistemi hariç bulaşık makinesinde yıkanabilir. Nem kontrol sistemi siyah kapakta bulunmaktadır. ** saklama süresi ekmeğin özelliğine göre değişir. **not** tupperware ürünlerinin garanti kapsamına girmesi için faturalı olmasına gerek yoktur. Kırık veya arızalı ürünlerinizi en yakın tupperware ofisine bırakarak ya da bizimle iletişime geçerek, garanti kapsamında ürünün değişimini yapabilirsiniz . tupperware ürünleri çatlama, soyulma, kırılma ve bükülmelere karşı 10 yıl garantilidir. . ** tupperware ürünleri hangi maddeden yapılıyor** ** yumuşak kapaklar polietilen maddesinden üretiliyor.Bu madde yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılır. ** gövdeler ve kapaklardan biraz daha serttir polipropilen maddesinden yapılır.Bu madde de buzdolapların iç gövdesinin ham maddesidir. **cam görünümlü kristalin serisinin ham maddesi polikarbonat ’tır. Bu madde de miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin taktığı lens ’in ham maddesidir. **silikon kalıpların ham maddesi de bildiğimiz göğse, dudağa vs. Konulan silikon maddesiyle aynıdır. tüm bu maddeler zararlı olsaydı, vücudumuz bu maddeleri kabul eder miydi sizce ?

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver