Tupperware Berrak Mini Ekmek Dünyası

899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tupperware Berrak Mini Ekmek Dünyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MN ONLİNE Satıcı Ünvanı: ASİYE TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3680222083400001 Vergi Kimlik Numarası: 9530325442
    Bu ürün MN ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware MİNİ EKMEK DÜNYASI ** Tupperware Mini Ekmek Dünyası boy:31.8 cm en:14.5 cm yükseklik:14 cm ölçülerindedir. ** Mini Ekmek Dünyası, özellikle tost ekmeklerinizin ve tüm dilimlenmiş ekmeklerin uzun süre taze olarak muhafaza edilmesi için mükemmel ve şık bir çözüm sunmaktadır. ** Özel dilim tutacağı ile ekmek dilimlerini bir arada tutar. ** Dilim tutacağını ekmek dilimleri azaldıkça kaydırırsanız ekmekleriniz daha uzun süre taze kalır. Ayrıca dilimler kırılıp, parçalanmaz. ** Tupperware’in Patentli Nem Kontrol Sistemi Mini Ekmek Dünyası içerisindeki havayı kontrol ederek ekmeğiniz için en ideal saklama koşullarını yaratır. ** Nem Kontrol Sistemi küf oluşumuna neden olan fazla nemi dışarıda tutarken ekmeğin kurumaması için gerekli hava geçişine izin verir. ** Böylece ekmekleriniz günlerce ilk günkü gibi taze kalır. ** Tupperware mutfağınızda ideal çözümler sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver