Tunçmatik Tsk5083 3li Enerji Koruma Powersurge Beyaz 525 Joule

376 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
384,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
436,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tunçmatik Tsk5083 3li Enerji Koruma Powersurge Beyaz 525 Joule

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuncsan Elektrik Satıcı Ünvanı: TUNÇSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867024301200014 Vergi Kimlik Numarası: 8670243012
    Bu ürün Tuncsan Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tunçmatik Üçlü Akım Korumalı Priz Akım korumalı prizler
  • elektronik cihazların ani elektrik dalgalanmalarına, yüksek akım ve voltaj durumlarına karşı korunmasını sağlayan priz modelleridir. Oldukça kullanışlı ürünlerdir ve bağlı bulunan cihazların zarar görmesini engelleyen yapısı ile sıklıkla tercih edilir. Bu ürün, Tunçmatik markasının üretmiş olduğu Powersurge akım korumalı priz modelidir. Üstün kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir ve yangına karşı dayanıklı gövde yapısına sahiptir. Tasarımı bakımından 3'lü grup priz modeli olan bu ürün, beyaz renk görünümdedir. Üzerinde bulunan açma kapama anahtarı ile kullanımı kolay ve rahattır. Hassas elektrik ve elektronik cihazlarınızın elektrik şebekesinde meydana gelen surge ve yıldırımın sebep olabileceği etkilere karşı korunmasını sağlar. Tunçmatik Powersurge priz, enerji koruma fonksiyonuna sahiptir. Bu özelliği ile aşırı akım çektiği durumlarda otomatik sigorta devreyi keserek bağlı olan cihazların zarar görmesini engeller. Aynı zamanda sahip olduğu aşırı yük koruması sayesinde de aşırı akım çektiğinde otomatik sigortası devreyi keser ve cihazlarınızı koruma altına alır. Tunçmatik 3lü akım korumalı priz, yüksek korumalı olan yapısıyla kullanıcıya güvenli kullanım olanağı sağlar. Çocuk emniyeti ile küçük çocuklarınızın parmaklarını prize sokmasını engeller. Böylece olası tehlikelerin de önüne geçilmiş olur. Tunçmatik 3lü akım korumalı priz eniş kullanım alanlarına sahip olan bu priz modeli
  • LCD ve Led TV, PC ve notebook, müzik sistemi, kombi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve medikal ekipmanları gibi daha pek çok hassas elektronik cihaz ile birlikte kullanıma uygundur. Kullanıcıya yüksek performansta verimli kullanım imkanı sunan Tunçmatik akım korumalı prizin sahip olduğu sağlam ve kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanım ömrü bulunmaktadır. Not: Bu ürünün garanti süresi 1 yıldır. Akım Korumalı Priz Kullanımı Neden Gerekli? Masanızda bulunan bir lamba ya da vantilatör için akım korumalı priz kullanmanıza gerek olmayabilir. Fakat genelde elektronik cihazlar için en uygun priz çeşidi akım korumalı priz modelleridir. Bunun sebebi ise bilgisayar gibi içerisinde mikroişlemci barındıran cihazlar daha hassas bir elektrik kullanımına sahiptir. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi cihazlar ile de kullanımları sağlanması önerilmektedir. Televizyon ve bilgisayar için daha sağlıklı bir elektirk kullanımı sağlarlar. Özellikle elektrik kesilmelerine ve yüksek akıma karşı cihazlarınızda koruma mekanizması elde etmiş olursunuz. Daha sağlıklı ve kontrollü bir elektrik kullanımları olması ile de televizyon ya da bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Genel Özellikler Koruma Kapasitesi:525 Joules Maksimum Akım:8000 Amper Maksimum Pik Gerilimi:6 kV Nominal Akım:10 Amper Güvenlik:3 Adet Çocuk Emniyetli Priz Açma/Kapama Anahtarı:Var Sigorta:10 Amper Otomatik Sigorta Materyal:Yangına Dayanıklı Plastik Gövde Renk:Siyah & Beyaz Teknik Özellikler Priz Sayısı:3

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Fiş
Geri Bildirim Ver

Tunçmatik Tsk5083 Enerji Koruma Prizi Powersurge 3lü Beyaz

Elektrik, günlük hayatta sıklıkla kullanılan ve pek çok işi kolaylaştıran bir buluştur. Pek çok aleti çalıştırmaya yarayan bu güç, olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır. Bu güce yalın halde temas etmek ise insan sağlığını ciddi oranda olumsuz yönde etkiler. Bu sebeple zamanla elektriği kullanmayı güvenli hale getirmek için çeşitli ürünler ortaya konulur. Bunlardan biri de iletkenliği sağlayan, kullanımı güvenli hale getiren ve hayatı kolaylaştıran Tunçmatik TSK5083 enerji koruma prizi Powersurge 3’lü beyaz olur. Rengi sayesinde her ortama uyum sağlayan ve özel tasarımıyla hayatı kolaylaştıran bu ürün, pek çok insanın vazgeçilmezidir. Kalitesi ve işlevselliği ile oldukça ideal bir kullanım imkanı sunar. Tunçmatik enerji koruma prizi Powersurge 3’lü olması sebebiyle aynı anda pek çok işinizi halletmenize olanak sağlar.

  • Güvenli kullanım
  • Kaliteli yapı
  • Şık tasarım

Avantaj Sağlayan Tunçmatik Enerji Koruma Prizi

Avantaj Sağlayan Tunçmatik Enerji Koruma Prizi

Elektrik, günlük hayatta pek çok insanın eli ayağı olur. Birçok iş, bu enerji sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilir. İnsan gücüne olan ihtiyacı azaltan ve hayata pratiklik katan elektriğe güvenli bir şekilde erişim sağlamak adına Tunçmatik Powersurge 3 TSK5083 akım korumalı priz tercih edebilirsiniz. Size birçok avantaj sağlayan bu ürün, oldukça şık bir dizayna sahip olması sebebiyle kötü görünümü ortadan kaldırır. Kaliteli materyaller ürünü uzun süre güvenle kullanmanıza yardımcı olur. Otomatik sigortası ve yangına dayanıklı plastik gövdesi ile oluşabilecek risklere karşı tedbirli bir cihazdır. Tunçmatik enerji koruma prizi Powersurge 3’lü elektrik tasarrufu sağlarken cihazlarınıza gücü dengeli bir şekilde ileterek rahat kullanım imkanı sunar. Bu durum hem can güvenliğiniz hem de elektronik aletlerin kullanım ömrü açısından avantaj sağlar.

Özellikleriyle Hayatı Kolaylaştıran Tunçmatik 3’lü Priz

Özellikleriyle Hayatı Kolaylaştıran Tunçmatik 3’lü Priz

Elektriğin aniden gidip gelmesi, bir anda yüksek voltajla başlangıç yapması pek çok elektrikli alete zarar veren bir durumdur. Sıklıkla karşılaşılan bu durum, elektrik yardımıyla çalışan aletleri işlevsiz hale getirir. Gereksiz yere maddi zarara yol açarken aynı zamanda can güvenliğini de riske atar. Bu durumu önlemek adına Tunçmatik TSK5083 3’lü beyaz Powersurge akım korumalı priz tercih edebilirsiniz. Ani gelişmelere ve çeşitli risklere karşı ciddi oranda kolaylık sağlayan Tunçmatik TSK5083 akım koruyucu prizler beyaz 3’lü 525 Joule koruma kapasitesine sahiptir. Maksimum akım 3000 amper, maksimum pik gerilimi ise 6 kV’dir. Bu ürünü çocuk emniyetli olması sebebiyle gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Tunçmatik Powersurge TSK5083 3’lü beyaz akım korumalı prizlerin sunduğu özelliklerden hemen faydalanmaya başlayabilir ve hayatınızı ciddi oranda kolaylaştırabilirsiniz.

Bütçe Dostu Tunçmatik Enerji Korumalı 3’lü Priz Fiyatları

Bütçe Dostu Tunçmatik Enerji Korumalı 3’lü Priz Fiyatları

Hayatınızı kolaylaştırmak, ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılamak ve İnternet alışverişini güvenli hale getirmek üzere yıllardır faaliyet gösteren Trendyol, sunduğu sayısız avantajla her zaman hizmetinizdedir. Bu avantajların her biri, sizler için düşünülür ve deneyiminizi iyileştirmek üzere sağlanır. Sağladığı kolaylıkların başında kaliteli ürünlerin oldukça uygun fiyat avantajlarıyla sunulması gelir. Bütçe dostu Tunçmatik TSK5083 enerji koruma prizi Powersurge 3lü beyaz fiyatlarıyla ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve bu işlevsel ürüne hemen ulaşabilirsiniz. Belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimlerden ve kampanyalardan faydalanarak cazip fiyat avantajlarının tadını çıkarabilirsiniz. Üründen emin olmamanız halinde müşteriler tarafından yapılan yorumları inceleyerek Tunçmatik Powersurge hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Hem hızlı hem de güvenli bir alışverişin önünü açan özelliklerden yararlanarak ihtiyacınızı başarılı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Ayrıca ürünü favorilerinize ekleyerek alışverişinizi pratik hale getirebilirsiniz.