4
Dış Mekan Ağaçları kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Tunç Botanik Acem Halısı 45 Adet - Mezarlık Kabir Çiçeği

497,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tunç Botanik Acem Halısı 45 Adet - Mezarlık Kabir Çiçeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tuncbotanik Satıcı Ünvanı: SEZGİN TUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2158779883800001 Vergi Kimlik Numarası: 8660445587
    Bu ürün tuncbotanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 45 ADET ACEM HALISI - MEZARLIK KABİR ÇİÇEĞİ ÇİÇEKLİ YER ÖRTÜCÜ BİTKİ Türkiye iklimine en uygun çiçekli yer örtücüdür. Mezarlıklarda kabir bitkisi, çiçeği olarak kullanılır. Kurak, verimsiz topraklarda hızla gelişen bitki, soğuğa karşıda çetin ve dayanıklıdır. Çok yıllık bir bitki olup güneşli yerlerde çok iyi gelişme gösterir. Yaprakları küçük, ince çubuk şeklinde, yumuşak ve pütürlüdür. Dalı incecik ve kısa sert tüylüdür. Acem halısı, buz çiçeğigiller familyasının ince yapraklı pembe renkli türleridir. Acem halısı çiçeğinin yaprakları küçük, ince çubuk şeklinde, yumuşak ve pütürlüdür. Dalı incecik ve kısa sert tüylüdür. Acem halısı bir kış çiçeğidir, soğuğa dayanıklıdır. Bahçeye dikildiğinde, dalları uzayan bir bitki türü olduğundan, güzel bir yer örtücüdür. Açık balkonlu saksıda kullanıldığında, sarkıcı süs bitkidir. Dayanıklı yapısı sayesinde fazla bakıma ihtiyaç duymaz. Bahar sonu ve yaz başlarında çiçeklenir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver

Tunç Botanik Acem Halısı - Mezarlık Kabir Çiçeği 45 Adet

Tunç Botanik acem halısı - mezarlık kabir çiçeği 45 adet değerli yer örtücülerden biridir. Türkiye iklimine uygundur. Soğuk hava şartlarına karşı direnç gösterir. Verimsiz topraklarda gelişimini sürdürerek dayanıklı olduğunu kanıtlar. Yaşam süresi oldukça uzun, çok yıllık bir bitki olarak karşınıza çıkar. Güneşin yoğunlukla hissedildiği noktalarda büyüme hızı artar. Kabir bitkisi işlevi ile mezarlıklarda yer alır. Küçük ve yumuşak yaprakları vardır. Aynı zamanda pürüzlü ve yumuşaktır. Dalları ise ince, kısa ve sert tüylüdür. Acem halısı bitkisi, buz çiçeğigiller familyasına dahildir. Pembe renkli bir tür olduğundan bulunduğu yere görüntü zenginliği katar. Kış aylarında varlığını sürdürerek ısı derecesinin düşük olduğu koşullar karşısında sağlam kalır. Dallarının oldukça uzaması sebebiyle etkili bir yer örtücüdür. Bakımı kolay çiçeği bahçenize dikebilirsiniz.

  • Yüksek adaptasyon
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Şık görünüm

Tunç Botanik Acem Halısı - Mezarlık Kabir Çiçeği Özellikleri

Tunç Botanik Acem Halısı - Mezarlık Kabir Çiçeği Özellikleri

Kabir çiçeği birçokları için yas sürecinin önemli bir parçasıdır. Bakımlı mezarlar, hayatını kaybeden kişilerin onurlandırılmasına aracılık eder. Çiçek, yoğun ve dekoratif bir halı oluşturarak zemini sağlamlaştırır. Sızıntıya ve dehidrasyona karşı koruma sağlar. Bu nedenle yaz aylarında manuel olarak sık sık sulama yapmanıza gerek bırakmayabilir. Mezar üzerinde yabani otların yetişmesini engelleyebilir. Uygun maliyetli ve kalıcı bir kullanım yaratır. Birbirine yakın bir bitki halısı oluşturur. Güzel bir sonuç elde etmek için bitkileri çok sayıda yerleştirmeniz önemlidir. Bunun için makul dikim mesafesi hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Açık balkonlu saksıda değerlendirildiğinde sarkıcı bir süs bitkisi olarak dikkat çeker. Kuvvetli yapısıyla fazla bakıma ihtiyaç duymaz. Bu nedenle elinizi rahatlatarak üzerine çok düşmenizi gerektirmez. Tunç Botanik acem halısının, bahar mevsiminin sonunda ve yaz döneminin başlarında çiçeklendiğini görebilirsiniz.

Tunç Botanik Acem Halısı - Mezarlık Kabir Çiçeği Avantajları

Tunç Botanik Acem Halısı - Mezarlık Kabir Çiçeği Avantajları

Acem halısı, yabancı ot tohumlarının çimlenmesinin önüne geçer. Toprağınızı su kaybı ve erozyondan korur. Yer örtücü bitkiler, ekildikleri bölgenin çekiciliğini artırır. Bahçeniz için zemin örtülerinizin hem alımlı hem de kullanışlı olmasını istiyorsanız ürün tam size göredir. Seçtiğiniz alan üzerinde kalın bir halı meydana getirir. Kabirlere çok fazla yaşam ve canlılık katabilecek güzel bir yer örtücü bitkidir. Çimlerin kusursuz görünmesini sağlar. Avlulardaki ve kaldırım taşları arasındaki boşlukları doldurmak için dahi kullanılabilir. Güneş olmadığı için yetişmeyen çimlerin yerlerini doldurabilir. Doğal yabani ot önleme yöntemlerini sunar. Bahçenize farklı bir doku ve tasarım kazandırır. Zemin alanını hoş bir yeşillik topluluğuyla kaplar. Bahçenizin oluşumuna katkıda bulunur. Tunç Botanik acem halısı - mezarlık kabir çiçeği 45 adet yorumları aracılığıyla acem halısını sizden önce deneyen müşterilerin görüşlerini keşfedebilirsiniz.

Cazip Acem Halısı - Mezarlık Kabir Çiçeği 45 Adet Fiyatı

Cazip Acem Halısı - Mezarlık Kabir Çiçeği 45 Adet Fiyatı

Acem halısı, zemininizi sağlıklı bir ortamı destekleyen yaşanabilir bir alana dönüştürür. Belirlediğiniz bölgeleri toz, kir ve haşerelerden uzak tutar. Yer örtücü bitkiler, fazla bakım gerektirmeyen düşük maliyetli bir çözümdür. Mezarlıkların düzenli, zarif ve güzel görünmesini sağlar. Toprağı kaplayacak şekilde yayılabilen bitkiler yetiştirmenize olanak tanır. Çok yıllık yabani otların girişini engeller. Yararlı böcekler için uygun alanlar ortaya çıkarır. Toprağı erozyona ve su kaybına karşı korur. Toprakta etkili humus seviyelerinin oluşmasına yardım eder. Tunç Botanik acem halısı - mezarlık kabir çiçeği 45 adet fiyatı bütçe dostu olup ürünün tüm niteliklerine göre belirlenir. Hesaplı bir seçenek sunarak memnun edici sonuçlara ulaştırır. Yemyeşil ve halı benzeri bir görünüm meydana getirir. Çıplak toprak alanlarını doldurur. Güçlü yanlarıyla öne çıkan acem halısı çiçeğini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.