Tuka Home Maske Saklama Koruma Kutusu 3 Adet

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tuka Home Maske Saklama Koruma Kutusu 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuka Satıcı Ünvanı: KAAN AKDERE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1138189742400001 Vergi Kimlik Numarası: 0220341005
    Bu ürün Tuka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elde Maske taşımaya son. Çantanızda - İşyerinizde - Evinizde - Aracınızda kolay taşınabilir Maske koruma kabı. Maskelerinizin toz olmaması ve kirlenmemesi dış etkenlerden kurtulup hijyenik saklamanız için tasarlandı. Klips kapak yapısı sayesinde açılma yapmaz. 2 adet klipsini açın ve maskenizi alıp kullanın. Kullanmadığınız maskeler hijyenik kalsın. Sağlığa zararı olmayan 1. kalite plastik malzemeden üretilmiştir. Ürün alımınızda 2adet gönderilecektir. Renk: Pembe-Mavi-Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Pembe
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Tuka Home Maske Kutusu Maske Saklama Koruma 3 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tuka Home 3 adet maske saklama koruma kutusu, farklı renklere sahip olan ürünler içerir. Bunlar; mavi, pembe ve beyaz olarak sıralanabilir. Özellikle kumaş materyal kullanılarak imal edilen yıkanabilir maskeleri muhafaza etmenizi sağlayacak olan bu ürünler, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Kutular, dikdörtgen şeklindedir ve kilitlenebilen bir mekanizma barındırır. Bu sayede maskeniz yere düşmez ve kullanılamaz hâle gelmez. Bu ürün, portatif bir tasarıma sahip olduğu için oldukça rahat bir biçimde arzu edilen yere taşınabilir. Tuka Home maske saklama kutusu, kalitesi yüksek olan bir plastik materyal kullanılarak imal edilmiştir. Bu sayede içinde yer alan maskeyi zararlı dış etkenlere karşı korur ve uzun bir süre boyunca kullanılsa dahi deforme olmaz.

  • Renk: Pembe/Mavi/Beyaz Tuka Home Maske Saklama Koruma Kutusu 3 Adet
  • Kapak: Kilitli Tuka Home Maske Saklama Kutusu
  • Üretim Materyali: Plastik Tuka Home Maske Saklama Kutusu

Tuka Home Maske Saklama Kutusunun Özellikleri

Tuka Home Maske Saklama Kutusunun Özellikleri

Tuka Home 3 adet maske saklama koruma kutusu dayanıklı bir malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bu ürün; darbelere, sıçramalara ve çizilmelere karşı direnç gösterir. Maskelerinizin yırtılmasını veya ıslanmasını engelleyecek olan bu kutular, şık tasarımları sayesinde farklı beğenilere sahip olan kişilerin dikkatini çeker. Klipsli kapak mekanizması, kullanım kolaylığı sağlar ve ihtiyaç anında kolaylıkla açılıp kapanır. Kutuların her birinin boyu 19,5 cm, eni 11 cm, yüksekliği ise 2,5 cm’dir. Bu ürünler, farklı maske çeşitlerini rahatlıkla muhafaza edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Tuka Home 3 adet maske saklama koruma kutusunun her biri, makul boyutlara sahiptir. Bir pantolonun cebinde dahi taşınabilecek olan bu ürünler, yaklaşık olarak 15 – 20 tane maske muhafaza edebilir.

Tuka Home Maske Saklama Kutusu Kullanışlı mı?

Tuka Home Maske Saklama Kutusu Kullanışlı mı?

Tuka Home 3 adet maske saklama koruma kutusu, kullanışlılığı sayesinde öne çıkar. Ürünün işlevini yerine getirebilmesi için öncelikli olarak her iki klipsinin de açılması gerekir. Ardından çok sayıda maskeyi kutunun içine yerleştirmek mümkün hâle gelir. Bu ürünlerin farklı renkleri ise tarzınızı dışa vurmanıza olanak tanır. Bu sayede hem sağlığınızı koruyabilir hem de benzersiz kombinler yaratabilirsiniz. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen saklama kutuları, suya ve neme karşı dayanıklıdır. Bu sayede muhafaza edilen maskeler işlevini yitirmez. Öte yandan bu ürünlerin de belirli aralıklar ile temizlenmesi gerekir. Güçlü kimyasallar barındıran deterjanlar, kutuların renginin solmasına neden olabilir. Temizlik işlemini gerçekleştirmek için nemli bir bez kullanabilirsiniz. Buna ek olarak maskeler tamamen kuru bir hâle gelen kutuların içine yerleştirilmelidir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanılırsa formunu korur.

Tuka Home Maske Saklama Kutusu Sağlam mı?

Tuka Home Maske Saklama Kutusu Sağlam mı?

Tuka Home 3 adet maske saklama koruma kutusunun her biri, birinci sınıf kaliteye sahip plastik materyal kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürünler, dışarıdan gelebilecek olan darbeler sonucunda kolay kolay eğilmez veya bükülmez. Elinizde, cebinizde veya çantanızda gönül rahatlığı ile taşıyabileceğiniz kutu, uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini korur. Öte yandan bu ürünlerin yapılarında bozulmaların meydana gelmemesi için göz önünde bulundurabileceğiniz bazı unsurlar vardır. Saklama kutularının yüksek sıcaklıklara sahip olan cisimlerden uzak tutulması gerekir. Öte yandan bu ürünlerin sürekli olarak kimyasallar barındıran temizlik malzemeleri ile silinmesi de tavsiye edilmez. İnsan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmayan plastik materyal, maskelerinizi dış etkenlerden korur. Dilerseniz siz de Tuka Home maske saklama koruma kutusu 3 adet yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bir hayli kullanışlı ve sağlam olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.