Tuğrul Kuyumculuk 50 gr (GRAM) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

136.636,31 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
138.879,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
139.738,76 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 50 gr (GRAM) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Adı : 50 gr (GRAM) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik
  • Metal Rengi : Sarı Altın
  • Ürün Kategorisi : İşçiliksiz Bilezik
  • Ürün Ağırlığı : 50 gr
  • Metal : 22 Ayar Altın (916)
  • Yapılabilir Ölçüler : 5.8'den 6,8'e kadar her ölçü yapılabilmektedir. (Lütfen Mesaj yoluyla Ölçü Belirtiniz) Not : 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özel kutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve ve CNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekilleri farklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5 arasında +- gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halinde aradaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. Siparişleriniz size özel, seçmiş olduğunuz ölçüde imalata girmekte olup ölçü belirtmediğiniz taktirde (6,2) standart ölçü olarak 2-3 iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır.
  • Materyal : Sarı Altın
  • Ayar : 22 Ayar
  • Maden : Altın
  • Marka : Tam Gold
  • *Altın siparişlerinde iptal/iade bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 gr
  • Ayar 22 Ayar
  • Tip Günlük
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk 50 gr Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Düğün ve törenlerde gelin ile damada özel takılar takılır. Bu takılar, kişileri tebrik etmek ve mutluluklarına ortak olmanın bir temsilidir. Bu ürünler çoğu zaman altından yapılan takı çeşitleri olabilir. Siz kendi zevkinize bağlı olarak uygun hediyeyi seçebilirsiniz. Bu hediye seçenekleri arasında yer alan Tuğrul Kuyumculuk 50 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik, kadınlara özel günlerinde takılan bir üründür. Modern ve göz dolduran tasarımı ile her kadının hayalini yansıtır. Değeri ile de adından söz ettirmeyi başarır. Farklı bilek ölçülerine uygun olarak özel bir şekilde tasarlanır. Herkesin bilek ölçüsüne uygun olan bu ürün, düğün ve nişanlarda takdim edilmek üzere iyi bir seçenektir. Siz de bu seçeneği kapsamlı biçimde inceleyebilirsiniz.

  • 22 ayar altın
  • Rahat kullanım
  • Şık tasarım

Tuğrul Kuyumculuk Adana Burma Altın Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk Adana Burma Altın Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk Adana burma, sahip olduğu özellikler ile her gelinin beğenisini toplamayı başaran bir modeldir. Ağırlığı 50 gram olan bu ürün, bilekte rahatsızlık hissi yaratmadan hafif kullanım sunar. 50 gram altın bilezik, görüntüsü ve altın miktarı açısından zengin bir modeldir. 22 ayara sahip olan bu üçlü Adana burma bileziğin yapısında yer alan altın safa yakındır. Safa yakın olan model, hem görüntüsü hem de değeri itibari ile oldukça özeldir. Tuğrul Kuyumculuk bilezik, tek ebata sahiptir. Bütün bilek ölçülerine rahat bir şekilde olabilen yapısı ile son derece kullanışlıdır. Sarı rengi ve burma şeklinde tasarımı ile özel günlere yakışır bir model halindedir. İnce yapısı, kolay şekilde kullanım sağlamanıza yardımcı olur. Siz de beğeni kazanan bu tasarımı kendiniz veya sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk Adana Burma Altın Bilezik Avantajları

Tuğrul Kuyumculuk Adana Burma Altın Bilezik Avantajları

Tuğrul Kuyumculuk 50 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik kullananlar, ürünün özellikleri fazlasıyla deneyimler. Ürün; çok amaçlı bir şekilde kullanılır. Özel günlerinizde size hediye edilen bu model, daha sonrasında bileğinizde bütün kombinleriniz ile uyum sağlar. Son derece modern tasarıma sahip bu ürünü kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz. 22 ayar ve 50 gram ağırlığındaki bu model, size maddi açıdan da sağlar. Ürünü bozdurduğunuz zaman yüksek maliyete sahip olabilirsiniz. Yani ileriye dönük yatırım yapma amacıyla da satın alabilirsiniz. Altından üretildiği için sıcaklık, su ve neme karşı oldukça dayanıklıdır. Olası kazalarda meydana gelebilecek soyulma ve bükülmelere karşı dayanıklılık sergiler. Bu durum ürünün uzun ömürlü bir şekilde kullanılmasında etkilidir. Burgu deseni klasik olmakla beraber bütün gelinlerin tercihine hitap eder. Siz de bu seçenekten yana seçim yapabilirsiniz.

Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik Fiyatları ve Yorumları

Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik Fiyatları ve Yorumları

Tuğrul Kuyumculuk 50 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik fiyatı; ürünün ayarına ve gramına bağlı olarak belirlenir. Üründeki işçilik, şık görünüm sunmasını sağlarken fiyatına yansıyan bir husus olarak karşınıza çıkar. Altın bilezik modeli, 22 ayara sahiptir. 22 ayar, modeldeki altın oranının yüksek olduğunu simgeler. Ürünün 50 gram ağırlığında sunulması içeriğinde yer alan altın oranının fazla olmasından kaynaklanır. Altın oranının fazla olması ise fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Belirlenen satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Trendyol üzerinden ürünü temin etmeden önce Tuğrul Kuyumculuk 50 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik yorumları ve açıklamalarına göz atmak mümkündür. Bu sayede model hakkında kapsamlı bilgi de edinebilirsiniz. Beğeni kazanan bu tasarımı hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.