Tuğrul Kuyumculuk 35 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

92.504,77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
94.083,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
94.663,17 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 35 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Adı : 35 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik
  • Metal Rengi : Sarı Altın
  • Ürün Kategorisi : İşçiliksiz Bilezik
  • Ürün Ağırlığı : 35 gr
  • Metal : 22 Ayar Altın (916)
  • Yapılabilir Ölçüler : 5.8'den 6,8'e kadar her ölçü yapılabilmektedir. (Lütfen Mesaj yoluyla Ölçü Belirtiniz)
  • 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur.Özel kutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir.Burma ve ve CNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekilleri farklılık gösterebilmektedir.Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5 arasında +- gram farklılığı olabilmektedir.Eksik gramaj çıkması halinde aradaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir.Siparişleriniz size özel, seçmiş olduğunuz ölçüde imalata girmekte olup ölçü belirtmediğiniz taktirde (6,2) standart ölçü olarak 2-3 iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır.
  • Materyal : Sarı Altın
  • Ayar : 22 Ayar
  • Marka : TUĞRUL KUYUMCULUK
  • Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak sürekli değişen altın ürünlerde iptal ve iade yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 30 gr
  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk 35 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Burma bilezik, iyi bir yatırım aracı olmasının yanı sıra düğünlerde hediyelik olarak da kullanımı oldukça tercih edilmektedir. 35 gr ağırlığındaki 22 ayar altın bilezik, burma olmasının verdiği avantajla birlikte oldukça değerli ve bozulmaz bir yapıya sahiptir. İşlemesinin az olması sebebiyle karlı bir şekilde yatırım yapmanıza ve birikim oluşturmanıza da katkı sağlayabilir. Altın olmasının sağladığı avantajın yanı sıra bileğinizde oldukça hoş bir görünüm de oluşturabilir.

 
  • Satın alınan burma bilezik, özel kutusu ve sertifikasıyla birlikte teslim edilir.
  • Burma bileziğin, bileğinize uygun olabilecek ölçü imkanları bulunur.
  • Bilezikle ilgili herhangi bir ölçü veya farklı bir problem oluşursa imalat hakkı sağlanır.

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 22 ayar bilezik, öncelikli olarak kalıbı ve tasarımıyla birlikte oldukça şık bir görünüme sahiptir. Takı olarak kullanıldığında bileğinize tam bir şekilde oturur ve herhangi bir esneme gibi sorunun oluşmasına da neden olmaz. Bileğiniz tam bir şekilde oturması için birçok ölçü imkanına da sahiptir. Burma bileziğin 5,8-6,0-6,2-6,4-6,6-6,8 şeklinde ölçü olanaklarına bulunur. Bu ölçü olanakları içerisinden kendi bileğinize en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz. Daha öncesinden bileğinize tam olan bir bileziğin iç çapını ölçerek kendi bilezik ölçünüzü rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Sonrasında ise firmaya bu ölçü boyutunu iletebilir ve kendinize uygun olan bileziğe ulaşabilirsiniz. Eğer hediye olarak alacaksanız standart ölçüye sahip olan bilezikleri tercih edebilirsiniz. Standart bilezikler bileklere kolay bir şekilde uyar ve elinizden rahat bir şekilde geçmesine de olanak tanır.

 

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma İçeriği

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma İçeriği

Bilezik 35 gram ağırlığa sahiptir. 22 ayar olmasının verdiği avantaj sayesinde ise oldukça kullanışlı bir yapıdadır. Altın olan bilezik burma şeklinde bir tasarımla üretilmiştir. Burma tasarımı göz alıcı bir görünüm imkanı sunar. Bileğinizde dikkat çekici bir şekilde durur. Sunduğu ölçü seçenekleriyle birlikte ise bileğinize tamamıyla oturur. Eğer ölçüsünden memnun kalmazsanız da imalat seçeneğini sunar. İmalata gönderilmesi ile birlikte dilediğiniz ölçüye ve boyuta göre ayarlanır. Sonrasında ise tekrar kullanım için kullanıcıya geri gönderilir. Detayları ve bilekte oldukça şık duran burmasıyla birlikte dilediğiniz kıyafetinizle birlikte kombinleyebilirsiniz. Günlük hayatta kullanmayı tercih edebilir ya da özel günlerinizde kıyafetlerinizin ışıltısına uyum sağlamasına olanak tanıyabilirsiniz.

 

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma Fiyatı ve Yorumları

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma Fiyatı ve Yorumları

Burma bilezik, ağırlığı ve ayar imkanıyla birlikte kullanıcıya pek çok avantaj sunar. Bileziği aksesuar olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bileğinizi rahatsız etmeyen tasarımı sayesinde günlük olarak da kullanımını tercih edebilirsiniz. Aksesuar olmasının yanı sıra hediyelik olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Özellikle düğün veya nişan gibi önemli davetlerde, sevdiklerinizin mutluluğunu paylaşırken, onlara unutulmaz bir hediye verme imkanını da yakalayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra yatırım amaçlı olarak da bileziği satın alabilirsiniz. Üzerinde fazla işleme kullanılmaması ve yüksek ayar imkanı sayesinde geleceğiniz için güvenli bir yatırım olanağı sağlar. Tuğrul Kuyumculuk 35 gr üçlü adana burma 22 ayar bilezik yorum ve değerlendirmelerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Tuğrul Kuyumculuk 35 gr üçlü adana burma fiyat yönünden de kullanıcıya seçenek sunar. Ürünü satın almak isterseniz, Trendyol’dan siparişinizi hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.