Tuğrul Kuyumculuk 30 Gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

82.974,84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
84.391,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
84.910,66 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 30 Gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Adı : 30 Gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik
  • Metal Rengi : Sarı Altın
  • Ürün Kategorisi : İşçiliksiz Bilezik
  • Ürün Ağırlığı : 30 gr
  • Metal : 22 Ayar Altın (916)
  • Yapılabilir Ölçüler : 5.8'den 6,8'e kadar her ölçü yapılabilmektedir. (Lütfen Mesaj yoluyla Ölçü Belirtiniz) Not : 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özel kutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve ve CNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekilleri farklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5 arasında +- gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halinde aradaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. Siparişleriniz size özel, seçmiş olduğunuz ölçüde imalata girmekte olup ölçü belirtmediğiniz taktirde (6,2) standart ölçü olarak 2-3 iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır.
  • Materyal : Sarı Altın
  • Ayar : 22 Ayar
  • Maden : Altın
  • Marka : Tam Gold
  • *Altın siparişlerinde iptal/iade bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 30 gr
  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk Bilezik 22 Ayar İşçiliksiz 30 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Altın takılar, şıklığının yanı sıra gün geçtikçe maddî değerinin artmasıyla da beğeni kazanır. Özellikle işçiliksiz bilezikler, uzun zamandır biriktirilen paraları değerlendirmek için son derece uygundur. Tuğrul Kuyumculuk tarafından sunulan işçiliksiz bilezik, hem takı hem de yatırım amacıyla sıkça tercih edilir. Bu ürün, üzerinde herhangi bir işleme veya süs bulunmasa da burgu kıvrımlarıyla oldukça beğeni kazanır. Düğün ve nişanlarda sık sık gelinlere hediye edilen burgu bilezikler, ileriki süreçte ihtiyaçlar için bozdurularak kullanılabilir. Tuğrul Kuyumculuk 30 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik, şık tasarımı sayesinde kombinlerinizi de son derece hoş bir şekilde tamamlar. Adana burması olarak bilinen bu model, TSE damgası ve sertifikalara sahiptir.

  • 22 Ayar Altından İmal Edilen 30 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik
  • 30 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik
  • Standart Bilek Ölçülerinde 30 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik

Tuğrul Kuyumculuk 30 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Özellikleri Neler?

Tuğrul Kuyumculuk 30 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Özellikleri Neler?

Tuğrul Kuyumculuk 30 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik, şık tasarımıyla herkesin beğenisini kazanır. Bu ürün, iç içe geçmiş burgulara benzer görüntüsüyle klasik modeller arasında yer alır. İnce işçiliğe sahip olmayan bu bilezik, 30 gram ağırlığındadır. Tuğrul Kuyumculuk 30 g 22 ayar işçiliksiz bilezik, klasik sarı altın rengine sahiptir. Parlak ve pürüzsüz yüzeye sahip olan ürün, rahat bir kullanım sunar. İşçiliksiz bileziğin iç yüzünde ise üretim özelliklerini belirten damgalar yer alır. Tuğrul Kuyumculuk 30 g 22 ayar işçiliksiz bilezik, %91,6 saf altın oranı ile son derece değerlidir.

Tuğrul Kuyumculuk 30 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Ölçüsü Nasıl?

Tuğrul Kuyumculuk 30 g 22 ayar işçiliksiz bilezik, her beğeni ve beden ölçüsüne hitap eder. Bu ürün, hem hediye hem de yatırım amacıyla satın alınabildiği için klasik bilek ölçülerinde üretilir. Tuğrul Kuyumculuk tarafından üretilen bu ürün, her bedene hitap edebilmesi için 6.2 cm ölçüyle satışa sunulur. Yani 6.2 cm ölçüye sahip bileziğin iç çapı, 60.20 milimetreye karşılık gelir. Standart ölçülerle üretilen Tuğrul Kuyumculuk 30 g 22 ayar işçiliksiz bileziğin çevresi ise 19,5 santimetre olarak hesaplanır. Bileziğin kendinize uygun olup olmadığını anlamak için elinizi bilezik takar gibi tutarak bir mezura ile baş parmak üzerinden çevresini ölçebilirsiniz. Çıkan sonuç, size uygun olan bileziğin çevre ölçüsünü verir. Eğer elinizin çevre ölçüsü 18-20 cm arasındaysa bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 30 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Kalitesi Nasıl?

Tuğrul Kuyumculuk 30 g 22 ayar işçiliksiz bilezik, kalite standartlarına uygun olarak üretilir. İstanbul Altın Rafinerisinden onaylı bu işçiliksiz bilezik, TS 7000 Türk standartlarına sahiptir. Üçlü burma olarak da bilinen bu ürün, iç yüzünde yer alan TSE damgası ve seri numarasıyla kalitesini ortaya koyar. Aynı zamanda yine ürünün iç yüzünde gram ve ayar bilgileri yer alır. Bu ürün, işçiliksiz üretim aşamalarına rağmen şık burma modeliyle her kesimden beğeni kazanır. Tuğrul Kuyumculuk 30 g 22 ayar işçiliksiz bilezik, yatırımcılar ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler tarafından da ilgi gören bir üründür. Dilerseniz Tuğrul Kuyumculuk 30 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.