Tuğrul Kuyumculuk Referans-10 gr 22 Ayar-referans Ürün

25.123,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk Referans-10 gr 22 Ayar-referans Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAM GOLD Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TAM GOLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Adı 10 gr 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik Metal Rengi Sarı Altın Ürün Kategorisi İşçiliksiz Bilezik Ürün Ağırlığı 10,00 gr Ürün Kodu TBKC010 Metal 22 Ayar Altın (916) Ölçü 5.8'den 6,8'e kadar her ölçü yapılabilmektedir. (Lütfen Mesaj yoluyla Ölçü Belirtiniz) Not: Bileziği isteğinize göre 10-30 gr arası yapılabilir. * Saat 16:00'a kadar siparişleriniz aynı gün kargoya verilir, İmalat yapılacak ise 2-3 iş günü içerisinde gönderilir. 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özel kutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve ve CNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekilleri farklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5 arasında +- gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halinde aradaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. Siparişleriniz size özel, seçmiş olduğunuz ölçüde imalata girmekte olup ölçü belirtmediğiniz taktirde (6,2) standart ölçü olarak 2-3 iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır. Materyal : Sarı Altın Taşlar : Yok Taş Şekli : Yok Ayar : 22 Ayar Maden : Altın Marka : TUĞRUL KUYUMCULUK

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk Bilezik 22 Ayar 10 g İşçiliksiz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Altın, kullanım ya da yatırım amaçlı olarak satın alınan kıymetli metaller arasındadır. Kıymetli metallerde alım-satım ücreti belirlenirken ürünün ayarı, gramajı ve işçiliği göz önünde bulundurulur. Elinizdeki kıymetli metali satarken işçilik dolayısıyla kayıp yaşamanız mümkündür. İşçiliksiz olarak üretilen bileziklerde ise sadece ayar ve gramaj üzerinden fiyatlandırma yapılır. Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik de bu doğrultuda kullanım veya yatırım amacıyla satın alınabilir. Altın bileziğin üretimi esnasında ağırlıkta ±%1-5 arasında farklılıklar olabilir. Ağırlığın 10 gramdan az olması hâlinde fazla ödemiş olduğunuz miktar size iade edilir. Bileziği satmaya karar verirseniz o günün altın kuruyla ürünün gram değerini çarparak fiyat hesaplaması yapabilirsiniz.

  • En: 1-1,5 mm 10 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik
  • Ayar: 10 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik
  • Model: Kibrit Çöpü 10 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk tarafından üretilen bilezikler, yaklaşık 10 gram ağırlığındadır. 22 ayar altından üretilen bileziklerin görünümü kibrit çöpü şeklindedir. Üretim esnasında kullanılan altının kalınlığı sabit tutulur. Çap küçüldükçe bileziğin gramajında bir azalma görülebilir. Bu da doğrudan fiyata etki eder. Satın alacağınız tüm altın ürünlerinin bir sertifikası olmalıdır. Tuğrul Kuyumculuk’tan satın aldığınız 22 ayar 10 g altın bilezik sertifikasıyla gönderilir. Ayrıca ürünün üzerinde 22 ayar olduğuna dair ibare de bulunur. Bileziğin iç tarafında ise Türk Standartları Enstitüsü tarafından basılan damga yer alır. Tuğrul patenti de ürünün iç tarafındadır. Altın bileziklerin fiyatı anlık olarak uluslararası kura göre güncellenir. Bileziğin fiyatı bu nedenle hızlı bir şekilde değişebilir. Fiyattaki değişikliklerden haberdar olmak için uluslararası altın kurunu takip edebilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Kaliteli ve Şık mı?

10 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik kibrit çöpü şeklindedir. Bileziği, kalınlık ve genişlik bakımından bir kibrit çöpünün çember hâline getirilmiş şekli olarak düşünebilirsiniz. Bileziğin 1-1,5 mm olan kalınlığı sabittir. Bilezik, bileğinize göre üretilir. Bu nedenle sipariş verirken bilek ölçünüzü belirtmeniz önem taşır. Bilezikler orijinal üretim olduğu için isteğinize göre yuvarlak ya da elips şeklinde yapılabilir. Elips şeklinde bilezik isterseniz sipariş kısmında not olarak belirtmeniz yeterlidir. Bileziklerin tamamı sıfırdan üretildiği için verdiğiniz siparişten sonra imalat aşamasına geçilir. Üretim aşamasına geçildikten sonra bileziğin boyutunda bir değişiklik yapılması çok zordur. Üretim aşaması, sipariş verdikten sonra 3 gün sonra başlar. Tuğrul Kuyumculuk 10 g 22 ayar işçiliksiz bilezik, parlaklığını ince ve estetik tasarımıyla tamamlar. Kaliteli ve şık bir görünüm ortaya koyar.

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik Ölçüleri Nasıldır?

Bilezik ölçüsünü bulmak için birden çok yöntem vardır. Ölçü belirlemek için baş parmağınızla serçe parmağınızı birleştirin. Bir ipi elinizin geniş tarafından sarın. İpin birbirine değen iki noktası arasındaki uzunluğu cetvel yardımıyla ölçün. Ortaya çıkan sonuç bilezik ölçünüzdür. İkinci yöntem ise hâlihazırda kullandığınız bir bileziğin çapını ölçmektir. Üçüncü yöntem olarak ise bir mezurayla bilek çevrenizi ölçebilirsiniz. Bilek çevrenizin santimetre cinsinden değerine karşılık gelen numara sizin bilezik ölçünüzdür. Bilek çevreniz 180,21 mm ise bilezik ölçünüz 5.8’dir. Çapı 60 mm bileziklerde bilek çevresi 180,84 mm, ölçü 6’dır. İstediğiniz yöntemi tercih ederek bilezik ölçünüzü bulabilirsiniz. Daha sonra bilezik ölçünüzü belirterek Trendyol’dan anında bu ürünü sipariş verebilirsiniz. Sipariş vermeden önce Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik yorumlarına göz atmanız da mümkündür.