Tuğrul Kuyumculuk 10 gr (gram) 22 Ayar Ajda Model İşçiliksiz Bilezik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr (gram) 22 Ayar Ajda Model İşçiliksiz Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle Altın siparişleriniz kesin sipariş olup herhangi bir iptal ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr (Gram) 22 Ayar Ajda Model İşçiliksiz Bilezik

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 ayar Ajda model i̇şçiliksiz bilezik bileğinizin zarifliğini ortaya çıkarır. İnce ve zarif tasarımıyla kıyafetlerinize uyum sağlar. Zarif tasarımıyla ön plana çıkan bileklik nişan, düğün gibi aktivitelerde hediye olarak takılabilir. Aynı zamanda günlük olarak da kullanıma uygundur. İnce ve zarif bir görüntüsü olduğu için kolda kaba bir görüntünün oluşmasını engeller. Birçok tarza uyum sağlayacak olan bilekliği tüm kıyafetlerinizle kombin haline getirebilirsiniz. 22 ayar has altından üretilir ve 10 gr ağırlığa sahiptir. Darbelere karşı dayanıklıdır. Uzun süre kullanılabilir. Sertifikalı olduğu için dilediğiniz zaman satabilirsiniz. Özel olarak tasarlanır ve şık görüntüsünü daima korur. Zarafeti bileğinizde yakalamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

  • 22 ayar
  • 10 gram
  • Zarif tasarım

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk bilezik hediye, yatırım ya da takma amaçlı alınabilir. Altın olduğu için gün geçtikçe değer kazanabilir. 10 gram 22 ayar olarak tasarlanır. Hafif ve ince tasarımı sayesinde gün içerisinde de kullanıma uygundur. Halka şeklindeki tasarımı bilekte hoş durur. Farklı aksesuarla birlikte de kombinlenebilir. Saat, bilezik, yüzük gibi takılarınızla kullanabilirsiniz. Özellikle günlük kullanım için bileklik arıyorsanız tercih edebilir, uzun süre kullanabilirsiniz. Gerçek altın olduğu için darbelere karşı dayanıklıdır. Rengini korur ve akma gibi durumlarla karşılaşmayı önler. Birkaç tane alarak beraber takabilir ve farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Düğün ve nişanlarda takabilirsiniz. Bileğinize göre ayarlatma imkanına sahip olabilirsiniz. Dikkat çekmeyen tasarımı sayesinde bileğinize zarif bir görüntü oluşturur. Hem yatırım amaçlı hem de kullanım amaçlı satın alınabilir.

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Bilezik Avantajları

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Bilezik Avantajları

Tuğrul Kuyumculuk 22 ayar bilezik ile şıklığı yakalayabilirsiniz. İnce görüntüsü sayesinde kolunuzda altın yokmuş gibi rahatlıkla takabilirsiniz. İşlemeli, kalın ve göze batan bilezikler kullanmak istemiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İnce ve zarif tasarımı sayesinde sade ve şık kıyafetlerinizle uyum sağlayabilirsiniz. Günlük hayatta kullanıma uygun bir modeldir. Etek, pantolon, tişört, tulum, elbise gibi birçok kıyafetinizle kombin haline getirebilirsiniz. Birkaç tane alıp birlikte takabilirsiniz. Saat ya da farklı bileziklerle beraber kullanabilirsiniz. Yatırım amaçlı alabilir, dilediğinizde satarak paraya çevirebilirsiniz. Hem yatırım yapmak hem de kullanmak için alabileceğiniz ideal üründür. Dayanıklı yapısı sayesinde bükülmelere karşı dayanıklılık gösterir. Altın olduğu için eskime ya da renk solması gibi durumlarla karşılaşma ihtimaliniz yoktur. 10 gram olduğu için kolda ağırlık hissi oluşumunun önüne geçer. Altın alerjisi olmadığı müddetçe cilde herhangi bir zararı yoktur.

Bütçe Dostu Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Bilezik Fiyatı

Bütçe Dostu Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Bilezik Fiyatı

Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 ayar Ajda model i̇şçiliksiz bilezik fiyatı ürünün gramına ve ayarına göre belirlenir. 10 gram ağırlığında olan bilezik hafif tasarıma sahiptir. 22 ayar altından yapılır. İnce ve zarif işçiliği sayesinde insanlar tarafından sık tercih edilir. Düğünlerde ve nişanlarda hediye edebilmek için oldukça idealdir. Kolda ağırlık yapmadığı için gün içerisinde rahatlıkla kullanılabilir. İnce olduğu için kolda kendini çok göstermeyen bir tasarıma sahiptir. Böylelikle dışarıda rahatlıkla kullanılabilir. Hem şık giyindiğiniz zamanlarda hem de sportif kombinler yaptığınızda kullanabilirsiniz. Farklı aksesuarlarla eşleştirerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Tuğrul Kuyumculuk 10 gr 22 ayar Ajda model i̇şçiliksiz bilezik yorumlarını okuyabilir, ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Zarif ve şık bir bilezik arıyorsanız bu ürüne Trendyol’dan bakabilir ve satın alabilirsiniz.