4
Çeyrek Altın kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Tuğrul Kuyumculuk 1 Eski Tarihli Çeyrek Altın Ec00001

4.844,26 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
4.968,23 TL
Kargo Bedava
5.089,44 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 1 Eski Tarihli Çeyrek Altın Ec00001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün adı 1 adet eski tarihli çeyrek altın
  • metal ayar 22 k
  • ürün kategorisi sarrafiye
  • ürün ağırlığı 1,75 gr/ad ( kulplu:1,81 gr/ad )
  • Materyal : Altın
  • sarrafiye durum : Sıfır
  • paket sayısı : 1 adet
  • tarih : Eski tarihli
  • marka : Tuğrul kuyumculuk
  • T.C başbakanlık hazine müsteşarlığı darphane ve damga matbaası genel müdürlüğü tarafından basılmıştır.
  • Altın fiyatları sürekli değiştiğinden dolayı sipariş iptali ve ürün iadesi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk 1 Eski Tarihli Çeyrek Altın

Altınlar, yatırım yapmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok amaçla satın alınan ürünlerdir. Hiçbir zaman modası geçmeyen altın düğünlerde geline ve damada takı olarak hediye edilir. Tuğrul Kuyumculuk 1 eski tarihli çeyrek altın hem yatırım hem de hediye olarak kullanılabilen yapısı ile sizi her anlamda memnun eder. Kaliteli özelliklere sahip bu ürün orijinal görüntüsü ile memnuniyet yaratır. Üzerinde bulunan kopça takı, ürünü kolay bir şekilde takabilme avantajı sağlar. Gün geçtikçe değer kazanan altın, iyi bir yatırım aracı olarak bilinir. Yastık altı yatırımı olarak tabir edilen bu ürün, ufak yatırımlardan büyük kazançlara doğru gidebilme fırsatı sunar. Yeni evlenen ya da sünnet olan yakınlarınıza bu çeyrek altını hediye edebilirsiniz. Yatırım yapmak istiyorsanız bu ürün ile ilk adımı atabilirsiniz.

  • Yatırım fırsatı
  • Kulplu tasarım
  • 22 ayar yapı

Tuğrul Kuyumculuk 1 Çeyrek Altın Eski Tarihli Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 1 Çeyrek Altın Eski Tarihli Özellikleri

Kullanışlı tasarıma sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Eski tarihli çeyrek altın kulplu tasarımı ile büyük ilgi görür. Düğünlerde takı takarken altın üzerine iğne geçirmek gerekir. Bu kulp sayesinde çeyrek altına iğne ve kırmızı kurdele geçirebilirsiniz. Böylece hediye ederken hem güzel bir görüntü elde edersiniz hem de evlenen çiftin üzerine kolay bir şekilde takabilirsiniz. 22 ayar altından üretilen bu ürün kulpsuzdur ve 1,75 gr ağırlığındadır. Kulp ile beraber toplam 1,81 gr ağırlığa ulaşır. Yuvarlak bir şekilde tasarlanan bu altın, paket içerisinde satışa sunularak kaybolması engellenir. Hediye etmek için götürürken şık kutusu sayesinde güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Yeni evlenen çiftlere maddi yönden destek olmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Maddiyatın yanında manevi olarak önem verildiğini hissetmesi için altın hediye edebilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 1 Çeyrek Altın Eski Tarihli Avantajları

Tuğrul Kuyumculuk 1 Çeyrek Altın Eski Tarihli Avantajları

Bütçenize uygun altın satın alarak yakınlarınızın düğününe götürmek isteyebilirsiniz. Eski tarihli olan çeyrek altınlar, daha önceden satın alınıp daha sonra bozdurularak altın piyasasına eklenen ürünlerdir. Bu nedenle fiyatları uygun seviyelerde bulunur. Eski tarihli çeyrek satın almak hem bütçenizi korumanıza hem de yakınlarınıza altın hediye edebilmenize olanak tanır. İyi bir yatırım aracı olarak da kullanılan altın, zaman içinde değer kazanarak sizi her anlamda memnun eder. Hızlı bir şekilde nakde çevirme fırsatı sunan bu yatırım, acil durumlarda kısa süre içerisinde para sahibi olma imkanı tanır. Kuyumcularda pratik bir şekilde bozdurarak ihtiyaç duyduğunuz paraya sahip olabilirsiniz. İster yatırım için saklayabilir ister yakınlarınızın özel günlerinde hediye edebilirsiniz. Satın almadan önce Tuğrul Kuyumculuk 1 eski tarihli çeyrek altın yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilir, detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 1 Çeyrek Altın Eski Tarihli Fiyatı

Tuğrul Kuyumculuk 1 Çeyrek Altın Eski Tarihli Fiyatı

Tuğrul Kuyumculuk 1 eski tarihli çeyrek altın fiyatı belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Gelenek olarak günümüze ulaşan altın takma adeti; düğün, nişan, sünnet gibi kutlama yapılan günlerde sürdürülmeye devam eder. Maddi ve manevi olarak önemli anlamlar taşıyan bu ürün yatırım yapmak için de sıklıkla tercih edilir. Özel günlerde hediye ederek hem maddi yardım hem de manevi olarak yanında olduğunu hissettirme olanağı tanır. Günler geçtikçe kar etme fırsatı sunan bu ürün, ihtiyaç duyduğunuz her an nakde çevirerek kullanabilme avantajı sağlar. Kutusu ile birlikte gelen bu altını üzerine kurdele takarak uzaktaki bir düğüne ya da yeni bebeği olan yakınlarınıza gönderebilirsiniz. Hediye seçme problemini ortadan kaldıran bu ürünü, kolayca askı kurdelesine takabilirsiniz. Birçok amaçla kullanabileceğiniz ürünü Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.