Genel Markalar Tuğra Çelik Erişte Ve Makarna Yapma Makinesi 180 Mm Tp:34366

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tuğra Çelik Erişte Ve Makarna Yapma Makinesi 180 Mm Tp:34366

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYNOR Satıcı Ünvanı: MEHMET DAYIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2710892786
    Bu ürün EYNOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuğra Çelik Erişte ve Makarna Yapma Makinesi 180 MM Makarnalarıyla dünyaca ünlü İtalyadan evinizde kolayca makarna çeşitleri ve spagetti hazırlamak için şık kolay kullanımlı paslanmaz çelik makarna makinesi Bu makine ile hem erişte hem de düz spagetti yapabilirsiniz. İnce spagetti makarna bıçağı kalın spagetti makarna bıçağı ve inceltici merdaneden meydana gelmiştir. İnce olan spagetti bıçakları ile 1.5 mm kalınlığında spagetti tipi makarna hazırlanabilir. Kalın olan spagetti bıçakları ile 6 mm kalınlığında kalın spagetti-erişte yapabilirsiniz. Paslanmaz çelikten yapılmış merdaneleri 15 cm genişliğindedir. Merdanesi ayrıca hamur inceltmede kullanılabilir. Düz merdane ve Spagetti olmak üzere iki taraflı kullanım Makineyi masaya özel mengeneyi kullanarak sabitleyin ve silindirlerin deliğine manivelayı yerleştirin. Makine ilk olarak kullanılacağı zamanaşırı yağı gidermek için kuru bir bezle temizlemek gereklidir. Silindirlerin temizliği için bunların aralarından daha sonra atılması gereken az miktarda hamur geçirin. Merdane ve bıçaklar üzerinde sabittir. Makinanın Bakımı Kullanım sonrası tahta spatula ile hamur kalıntılarını alın. Kullanım esnasında düz silindirler altındaki kazıyıcıları bir parça mutfak kağıdı ile ara sıra temizleyiniz. Makineyi kesinlikle suyla veya bulaşık makinesinde yıkamayınız ! Makineyi kullanımdan sonra temizlemek için bir fırça ve tahta bir çubuk kullanınız Gerekli olması halinde kesim silindirlerinin uçlarında birkaç damla vazelinyağı damlatınız. Silindirler arasından bıçak veya mutfak bezleri geçirmeyiniz.
Geri Bildirim Ver