Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 Gr)

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
112,97 TL
Kurumsal Fatura
111,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 Gr)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gurm'e Marketim Satıcı Ünvanı: EMİNE AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0350755797
    Bu ürün Gurm'e Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tomurcuk Gül Çayı Faydaları İshali keser bağırsaklara rahatlık verir. Suyu ile gargara yapılırsa bademcik rahatsızlıklarını geçirir. Gül aromatik olarak kullanıldığında sakinleştirir ve zihni dinlendirir. Antiseptik etkisi vardır.
Geri Bildirim Ver

Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı 30 gr

Tuğba kuruyemiş tomurcuk gül çayı (30 gr) demlenerek lezzetli, aromalı ve kokulu bir çay elde edilir. Gül çayının vücuda sağladığı yararlar, oldukça fazladır. Bağırsaklarda olan rahatsızlığı gider. Aynı zamanda ishali keser. Ağızda gargara yapıldığında iltihaplı bademciklere iyi gelir. Ürün, aromatik olarak kullanıldığında sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etki yaratır. Ürün ayrıca antiseptik özelliğe de sahiptir. Sağlıklı, dinginlik veren ve vücuda fayda sağlayan birçok özelliği vardır. Bu lezzet sayesinde sağlığınızla ilgili sıkıntıları sona erdirebilirsiniz. Uykusuzluk ve stres sorunu yaşayan müşteriler açısından son derece etkilidir. Hem kokusu hem de sağladığı faydalar açısından rahatlatan tomurcuk çayı, içerken kendinizi gül bahçesindeymiş gibi hissetmenizi sağlar. Sağlıklı ve şifalı olan bu çayı kısa sürede demleyerek kullanabilirsiniz.

  • Şifalı içerik
  • Aromatik gül kokulu
  • Stres azaltıcı

Lezzetli Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 gr)

Lezzetli Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 Gr)

Tomurcuk gül çayı hoş ve aromatik kokusunun yanı sıra lezzetiyle de müşterilerin damak tadına hitap eder. Bitki çayı saatleri için ideal olan gül çayı sayesinde hem rahatlayıp hem de lezzetli çayın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Ürün, sağlık açısından da birçok sıkıntıyı gidererek rahatlama sağlar. Regl sancısını dindiren ürün, kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu süreçte kan akışını artırarak sancıları dindirip periyodun kolay bir şekilde atlatılmasına yardımcı olur. Eğer bu süreci sancılı ve zor atlatıyorsanız gül çayını rahatlıkla tüketebilirsiniz. Bir diğer özelliği ise vücudu toksinlerden arındırmasıdır. Hayat koşulları ve zaman zaman tüketilen sağlıksız besinler yüzünden vücutta zararlı maddeler birikir. Bu zararlı maddeleri vücuttan atmak ve yenilenmek isterseniz toksik arındırıcı çayı deneyimleyebilirsiniz. Gül çayını tüketerek hem toksinlerden kurtulup hem de hücre yenileme özelliği sayesinde yenilenebilirsiniz.

Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 gr) Yorumları

Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 Gr) Yorumları

Tuğba Kuruyemiş tomurcuk gül çayı (30 gr) yorumlarında genellikle ürünün stresi azaltma etkisine dikkat çekilir. Bu lezzeti tüketenler, çayı içtikten sonra terapiden çıkmışçasına rahatladıklarını vurgular. Stresli bir iş sonrası ya da günün koşuşturması sırasında vücuda yüklenen stresi alarak yok eder. Müşteriler, bu şekilde gevşeyip rahatlar. Gül çayının kokusu, rahatlatıcı ve stresi azaltıcı frekansa sahiptir. Hem koklayarak hem de içerek sakinliğin zirvesine ulaşabilirsiniz. Ürün, vücutta oluşan toksinlerin yanı sıra iltihap gibi enfeksiyona neden olan bakterileri de yok etme konusunda son derece başarılıdır. Ürünü ölçülü ve düzenli aralıklarla tükettiğiniz takdirde vücutta oluşabilecek iltihabı da önleyebilirsiniz. Her içimde taze olarak hazırlanır. Günde maksimum 2 fincan tüketilmesi önerilir. Çayınızı 2 ya da 3 adet gül tomurcuğu ve bir fincan sıcak su ile demleyip sonrasında süzerek tüketebilirsiniz.

Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 gr) Fiyatı

Tuğba Kuruyemiş Tomurcuk Gül Çayı (30 Gr) Fiyatı

Bağırsak problemi yaşayan sindirimde sıkıntıları olan müşteri grubu için ideal bir bitki çayıdır. İshal, kabızlık, mide krampları ve ağrılarını gidermede yardımcıdır. Ramazan aylarında iftar sonrası veya baharatlı yemeklerin ardından hazımsızlık sorununu gidermek için tüketebilirsiniz. Kışa hazırlık amacıyla bol miktarda gül çayı tüketebilirsiniz. Boğaz yolunu yumuşatarak enfeksiyonları önler. Ayrıca kuru öksürük problemi ve astıma karşı da yumuşatıcı etkisiyle solunumu rahatlatır. Aynı zamanda boğaz enfeksiyonu geçirdiğiniz sırada C vitamini etkisiyle iyileştirir ve rahatlatır. Metabolizmayı hızlandıran gül çayı direkt olarak zayıflatmaz fakat bağırsakları rahatlatarak yağ yakımı sağlar. Antioksidan maddeler bakımından zengin olduğu için metabolizmayı hızlandırır. Tuğba kuruyemiş tomurcuk gül çayı (30 gr) fiyat olarak farklı müşteri gruplarına hitap eder. Rahatlatıcı ve sağlıklı bu çaya sahip olmak için Trendyol’un cazip fiyat avantajından faydalanabilirsiniz.