2
Türk Kahvesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Tuğba Kuruyemiş Mirvari Kahvesi 220 Gr

124,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
154,44 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tuğba Kuruyemiş Mirvari Kahvesi 220 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BONOVE Satıcı Ünvanı: BAHRİ OCAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6330761849
    Bu ürün BONOVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mirvari Kahvesi Deneyenlerin vazgeçemediği efsane lezzet MİRVARİ KAHVE, Tuğba Kuruyemişin Kahve Gurmeleri tarafından birleştirilen, birbirinden faydalı 7 Çeşit üründen oluşmaktadır
  • Sahlep, Mahlep, Damla Sakızı, Safran, Keçiboynuzu, Kahve kreması, Türk Kahvesi. Enfes lezzeti ve yumuşak içimiyle çok beğenilen Mirvari Kahvemiz içeriğinde tatlandırıcı ve aroma verici kullanılmadan üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 200 gr
Geri Bildirim Ver

Tuğba Kuruyemiş Mirvari Kahvesi 220 gr

Kahveler, günlük hayatta tüketilen içecekler arasında yer alır. Özellikle damla sakızı aroması ile müşterilere sunulan kahveler, sıklıkla tercih edilir. Ağızda bıraktığı muhteşem lezzetiyle öne çıkan Mirvari kahvesi, keçiboynuzu ile formüllenerek üretilir. Tuğba Kuruyemiş Mirvari kahvesi 220 gr şeklinde satışa sunulur. Damak tadınıza göre hazırlanmış bu ürün, dostlarınızla yapılan sohbetlere lezzet katar. Ürün bileşenlerinde salep, damla sakızı, safran, keçiboynuzu, kahve kreması gibi pek çok malzeme bulunur. Bu malzemeler kahvenin tatlandırılmasına yardımcı olur. Osmanlı kahvesi olarak ön plana çıktığından kaliteli bir biçimde tüketilebilir. İçeriğinde tatlandırmaya yardımcı olan doğal aromalar yer alır. Siz de dostlarınızla ve sevdiklerinizle muhteşem dakikalar geçirmek istiyorsanız Tuğba Kuruyemiş Mirvari kahvesi ile tadına doyum olmayacak enfes kahveler hazırlayabilir, kaliteli bir tüketime sahip olabilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Harika lezzet
  • Kaliteli ürün

Lezzetli İçeriğiyle Mirvari Kahve 220 gr

Lezzetli İçeriğiyle Mirvari Kahve 220 gr

Leziz sunumuyla ağızlarda kahve tadını kaliteli bir şekilde hissetmenizi sağlayacak lezzetler arasında bulunan bu ürün, toz şeklinde satışa sunulur. Osmanlı mutfağında gelerek muhteşem kahve kokusunu ve tadını hissedebileceğiniz doğal yapısıyla öne çıkar. Mirvari kahvesi Tuğba Kuruyemiş markası ile satışa sunularak kaliteli bir tüketim elde edebilmenize yardımcı olur. Kahvelerinizde aroma arıyorsanız bu ürünü satış alabilirsiniz. Hem kokusu hem de tadıyla vazgeçemeyeceğiniz tatlardan birisi olarak deneyebilirsiniz. Tuğba Kuruyemiş Mirvari isimli bu kahve ile, sağlıklı bir tüketime sahip olabilirsiniz. Eşsiz aroması sayesinde muhteşem bir lezzete sahip olabilirsiniz. Misafirleriniz için yemek sonrasında ya da özel sohbetlerinizde tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde bulunan damla sakızı aroması sayesinde göğüs ve mide rahatsızlıklarınızı giderebilirsiniz. Süt içeren yapısı ile yumuşak bir tüketime sahip olabilirsiniz.

Tuğba Kuruyemiş Kahvesi 220 gr Kullananlar

Tuğba Kuruyemiş Kahvesi 220 gr Kullananlar

Kahve içmeyi seven müşteriler, farklı aromalar ile hazırlanan ürünleri tüketmek isterler. Kolay bir biçimde hazırlanan çeşitler sıklıkla tercih edilir. Özellikle toz yapısıyla öne çıkan damla sakızlı lezzetlerin hazırlaması oldukça kolaydır. Rahatlamak istediğiniz zamanlarda ya da dostlarınızla yapacağınız özel sohbetlerde bu ürünü hazırlayabilirsiniz. Salep ve damla sakızının birleşimiyle enfes bir lezzete sahip olabilirsiniz. Misafirlerinizi ağırlarken pratik bir biçimde kahvenizi hazırlayabilirsiniz. Tuğba Kuruyemiş Mirvari kahvesi 220 gr kullananlar ürünün yapısından ve içeriğinden oldukça memnundur. Siz de kaliteli bir tüketime sahip olmak istiyorsanız Tuğba Kuruyemiş Mirvari kahvesi 220 gr satın alabilirsiniz. Böylelikle muhteşem bir lezzete sahip olabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak istediğinizde ya da canınız istediğinde bu ürünü hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda dostlarınızla keyifli zaman dilimi geçirmek için bu üründen faydalanabilirsiniz.

Mirvari 220 gr Fiyatı

Mirvari 220 gr Fiyatı

Aradığınız lezzeti kaliteli bir şekilde hissetmenize yardımcı olan çeşitli ürünler bulunur. Kahve çekirdeklerinin öğütülerek hazırlandığı bu ürün, toz şeklinde satışa sunulur. Hafif bir içecek olarak satışa sunulur. Aynı zamanda son derece yumuşak bir özelliği bulunur. Paketlemesi de oldukça kalitelidir. Kilitli yapıya sahip olan bu ürün uzun süre raflarda bekletilebilir. İhtiyaç duyduğunuz zamanlarda kilidi kolay bir biçimde açabilirsiniz. Aynı zamanda bu kapaktan faydalanarak ürünün bakterilerle temas etmesini engelleyebilirsiniz. Bununla birlikte uzun süre muhafaza etme imkanınızı yükseltebilirsiniz. Tuğba Kuruyemiş Mirvari kahvesi 220 gr fiyatı müşterilerin bütçesine uygundur. İdeal bir biçimde fiyatlandırıldığından kolay bir biçimde satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde Tuğba Kuruyemiş Mirvari kahvesi 220 gr yorumları kısmını inceleyebilirsiniz. Böylelikle müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. 220 gr şeklinde satışa sunulduğundan ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.