Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları

189 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  189 TL
%5 indirim
5 x  179,55 TL
897,75 TL
%7 indirim
7 x  175,77 TL
1.230,39 TL
%8 indirim
10 x  173,88 TL
1.738,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye %10 İndirim
4. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitabindenizi Satıcı Ünvanı: DT KİTABEVİ KIRTASİYE OYUNCAK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313058860800013 Vergi Kimlik Numarası: 3130588608
    Bu ürün kitabindenizi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gençlerde giderek artan siddet egilimine önlem olarak gelistirilen bir surup: anti-row.Evet, artik siddet egilimi görülmüyordu çünkü gençler sadece tüketmeyi, daha çok yemeyi, atistirmayi düsünüyorlardi. Anti-row surubu ve GDO lu gidalar, toplumsal siddeti yok etmisti
  • ama Kapiland in, insan sagligina yönelen ticari siddetini baslatmisti.NEYDI SU GDO?Ince Kapak: Ürün Adı: Kapiland'ın Kobayları Ürün Kodu: 9786052850473 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Miyase Sertbatur

Ürün Özellikleri

  • Yazar Miyase Sertbarut
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları - Miyase Sertbarut

Miyase Sertbarut tarafından yazılan eserlerden birisi olan Kapiland'ın Kobayları heyecan duygusunu doruklarda yaşayabilmenizi sağlar. Roman türü olan bu kitap günümüzde artan şiddet eğilimlerine dikkat çekebilmeyi amaçlar. Son dönemlerde gençlerde ortaya çıkan şiddet eğilimlerine karşı geliştirilen bir şurubun etkilerinin anlatıldığı bu kitap 4 ana karakterden oluşur. Sürükleyici olay örgüsü bir an önce bitirme arzusunu sizde uyandırır. Gizemi detaylı bir şekilde irdeleyen olay örgüsü sayesinde bu kitabı okumaktan zevk duyabilirsiniz. Gençler ve yetişkinler tarafından ilgi gören konusu sizi düşündürme konusunda da başarı sağlar. Bu sayede boş zamanlarınızı bu gizemli eser ile değerlendirebilirsiniz. Yazarın diğer iki eseri de bununla birlikte seri olma özelliğine sahiptir. Siz de Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları adlı kitaba ulaşarak sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Gizemli olay örgüsü
  • Merak uyandıran konu
  • Sürükleyici anlatım

Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları Kitabı Konusu

Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları Kitabı Konusu

Kapiland'ın Kobayları Tudem Yayınları tarafından satışa çıkarılır. Tüketim çılgınlığına karşı yazılmış olan bu eser çocukların fazla ve sağlıksız beslenme sorunlarına değinir. Konuda anlatılan şurubu içenlerin hızla kilo aldığını ve yaşlandığını belirten yazar, GDO’lu beslenmenin zararına dikkat çeker. Şurubu tüketmeyenlerin ise aynı kilo ve görünümde kalmaları iki grup arasındaki farklı ortaya koyar. Bu da GDO’lu beslenmenin ne kadar zararlı olduğunu okuyuculara bildirme konusunda başarı gösterir. Özellikle çocuklara ve gençlere mesaj veren bu kitap sayesinde sağlıklı beslenmenin önemini fark edebilirsiniz. Okul çağındaki çocuklar üzerinde anlatılan konu örgüsü sizi de düşünmeye teşvik eder. Yazarın bu bilinci oluşturma anlamındaki çabaları sizin sağlıklı beslenme düzenine geçmenize fayda sağlar. Dilediğiniz zaman bu esere ulaşarak kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Bu sayede bilinçli müşteri yetiştirme açısından siz de ilk adımı atmış olursunuz.

Kapiland'ın Kobayları Kitabı Kullananlar ve Yorumları

Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları Kitabı Kullananlar ve Yorumları

Okuyucuları tarafından tam not almayı başaran Tudem Yayınları’nın bu ilgi çekici eseri toplumsal duyarlılık bilinci kazandırma konusunda önemli noktalara değinir. Gençlerin sağlıksız beslenmelerine ve bunun sonucunda ortaya çıkabilecek noktalara dikkat çeken bu kitap okuyucuları gizemli bir serüven içerisine çeker. Gizemli bir roman türü olan bu kitabı okumaya başladığınız andan itibaren heyecan duygunuzu en üst safhalarda yaşayabilirsiniz. Ayrıca sonucu merak ettiren sürükleyici anlatım sayesinde de elinize kitabı aldığınızda hemen bitirmek isteyebilirsiniz. Okuyucular tarafından yapılan Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları yorumları siz müşterilerin merak ettiği konularda fikir sahibi olmasını belirler. Bu sayede alışveriş sırasında merak ettiğiniz detaylara ulaşarak satın alma işlemine başlayabilirsiniz. Siz de Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları kullananlar tarafından yapılan yorumlara ulaşarak merakınızı giderebilir ve alışverişinizi yapabilirsiniz.

Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları Kitabı Fiyatı

Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları Kitabı Fiyatı

Tudem Yayınları bu benzersiz eseri basarak siz müşterilerine ulaştırma konusunda öncülük eder. Dijital ve kaliteli baskılar sonucunda bir araya getirilen sayfalar okurken rahat edebilmenize imkan tanır. Kullanılan kağıt türünün kaliteli özelliklerde olması satın aldığınız eserin uzun süre boyunca raflarınızda yer alabilmesine yardımcı olur. Merak, heyecan ve gizem duygusunun bolca işlendiği bu kitabı okumaya başladığınız andan itibaren siz de farklı bir serüven içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Güncel çağın problemlerinden birisi olan GDO’ya dikkat çekebilmeyi amaçlayan yazar, sizi bilgilendirme konusunda da oldukça başarı sağlar. Bu amaçla Trendyol’a göz atarak bu esere ulaşım sağlayabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında dikkat ettiğiniz noktalardan birisi de fiyat seçenekleridir. Bu amaçla size sunulan Tudem Yayınları Kapiland'ın Kobayları fiyatı bütçenize uygun bir alışveriş süreci geçirebilmenize imkan tanır.