Tudem Yayınları Tudem 1.sınıf Okuma Yazma Seti

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Tudem 1.sınıf Okuma Yazma Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DemirKitapKırtasiye Satıcı Ünvanı: MERTER KİTABEVİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618042101800012 Vergi Kimlik Numarası: 6180421018
    Bu ürün DemirKitapKırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklarınızın okuma-yazma öğrenme sürecini daha etkin ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeleri için hazırlanmış olan Tudem 1. Sınıf Okuma Yazma Seti, küçüklerin dil ve iletişim yeteneklerini geliştirmeyi ve okuma-yazma becerilerini sürdürmeyi hedeflemektedir. Bu özel set, ilkokul 1. sınıf öğrencileri tarafından kullanılmak üzere tasarlanmış, her biri bir konu üzerinde yoğunlaşacak şekilde ayrıntılı olarak hazırlanmış bir dizi okuma ve yazma kitapları içermektedir. Setteki kitaplar, çocukların hızlı okuma yeteneklerini geliştirme amacıyla özenle seçilmiş, zengin ve anlamlı içerikler sunmaktadır.
  • Çocuk kitabı, çocukların okuma alışkanlığı kazanmalarına ve dil bilgilerini artırmalarına yardımcı olur.
  • Set kitapları, çocukların kelime dağarcığını genişletmeye ve dil bilgisini daha iyi anlamalarına yardımcı olur.
  • Tudem 1. Sınıf Okuma Yazma Seti, çocuklara okuma ve yazma becerilerini geliştirmede yardımcı olurken, aynı zamanda eğlendirir ve öğrenmeyi eğlenceli hale getirir.
  • İlkokul 1. Sınıf öğrencileri için mükemmel bir kaynak olan bu set, çocukların ilgi alanlarına hitap eden, çeşitli konuları ve faaliyetleri içermektedir.
  • Set, çocukların okuma ve yazmayı öğrenirken kendilerine güven duymalarını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tudem 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Her öğrenci yardımcı kitaplar sayesinde okul hayatındaki başarısını artırabilir. Bu durum her seviyedeki öğrenci için geçerlidir. Tudem 1. sınıf okuma yazma seti okul hayatına yeni başlayan öğrenciler hedef alınarak hazırlanmış bir üründür. Bu set sayesinde 1. sınıf öğrencilerinin okuma ve yazma öğrenme süreci çok daha eğlenceli hâle gelir. Öğrenim hayatının bu ilk evresinin başarılı ve mutlu şekilde geçirilmesi öğrencilerin gelecekleri için belirleyici niteliktedir. Bu erken dönemde öğrencilerin öğrenme faaliyetleri ile kurduğu ilişki etkisini çok uzun bir süre boyunca devam ettirir. Bu sebeple Tudem Yayınları’nın öğrencilerin kullanımına sunduğu bu hem eğlenceli hem eğitici seti tercih ederek çocukların öğrenim hayatlarına isabetli bir adımla başlamalarına yardımcı olabilirsiniz.

  • 36 parçalık set
  • Toplam 208 sayfa
  • Yeni müfredata uygun

Tudem 1. Sınıf Okuma Yazma Seti’nin Genel Özellikleri Nedir?

Tudem 1.sınıf Okuma Yazma Seti Fiyatı

Tudem Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti öğrencilerin ders çalışma motivasyonlarını artırmaya yönelik bir tasarıma sahiptir. Setin kutusu ve içindeki kitaplar oldukça renklidir. Tasarımlarında sevimli hayvanlar kullanılmıştır. Ürünün boyutları 19 x 27 cm’dir. Kitaplar 2. hamur kâğıt kullanılarak basılmıştır. Set toplam 36 parçadan oluşur. Bu parçalar arasında birçok kitap ve defter bulunmaktadır. Ayrıca set bir adet DVD içermektedir. Bu DVD sayesinde teknoloji ile iç içe büyüyen çocuklar derslerle kolayca etkileşim içine girer.Toplam 208 sayfalık bu sette bir çocuğun okuma-yazma öğrenmesini kolaylaştırmak ve öğrenilenleri pekiştirmek için gerekli olan tüm materyaller bulunur. Çocukların sosyal ve iletişim becerilerini de güçlendirecek şekilde modern bir tasarımla hazırlanmış bu setin içerisinde dönem sonunda verilmek üzere okuma-yazma sertifikası yer alır.

Tudem 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Kimlere Hitap Eder?

Bu set 1. sınıf öğrencilerine hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. Tasarımından içeriğine kadar tüm özellikleri bu amaç doğrultusunda belirlenmiştir. Setin içinde yer alan kitapların ve defterlerin kapak tasarımlarındaparlak renklerle bezeli hayvan figürleri ve karakterler kullanılmıştır. Böylece set çocuklar için çok daha çekici hâle gelir. Çocukların kitapların içeriklerine dair merak ve ilgileri artar. Benzer şekilde setin modern görünümü ve baskı kalitesi de çocukların çalışmaları esnasında odaklanmalarını kolaylaştırıcı yönde etki yapar.1.sınıf okuma yazma setinin dikkat çekici özelliklerinden bir diğeri ise güncel müfredata uygun şekilde düzenlenmiş olmasıdır. Bu sayede set öğrencilerin güncel programa yönelik çalışmalarına da büyük oranda yardımcı olur. Ayrıca kitaplarda öğretmen ve ailelerin çocuklara yardımcı olmalarını kolaylaştıracak yol gösterici bilgiler de yer alır.

Tudem 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Öğretici midir?

Tudem 1. sınıf okuma yazma seti hitap ettiği sınıftaki öğrenciler için çok öğretici bir içeriğe sahiptir. Sette 14 adet Okuyorum Yazıyorum fasikülü, 5 adet İlk Okuma Kitabım ve 4 adet hikâye kitabı bulunmaktadır. Bunların dışında üç adet de defterin bulunduğu ürün aynı zamanda öğrencilerin tekrar çalışmaları yapması için düzenlenmiş 3 adet pratik kitabını da kapsar. Tudem 1. Sınıf okuma yazma seti öğrencilerin matematik ve genel beceri alanlarında da kendilerini geliştirmelerini sağlayan materyaller içerir. Dik temel harflere göre hazırlanan bu set içerik çeşitliliği sayesinde öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek özelliktedir. Tudem 1. Sınıf okuma yazma seti yorumları da bu ürünün öğrencilere ne kadar yardımcı olduğunu göstermektedir. Siz de bu ürünü Trendyol üzerindenindirimli bir fiyatla satın alarak çocuklarınız başarısına katkı sağlayabilirsiniz.