Genel Markalar Game Büyük Ceviz Damalı Tavla 50 X 25 X7 Cm

3.480 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Game Büyük Ceviz Damalı Tavla 50 X 25 X7 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEDEF DÜNYASI Satıcı Ünvanı: ANTAKYA TUANA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070033523400001 Vergi Kimlik Numarası: 0700335234
    Bu ürün SEDEF DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tavla özellikleri mdf kasa dış ve iç yüzey masif ceviz kaplama boyut: 50x25x7cm ağırlık : 2,5kg pul ölçüleri : 35mm aksesuarlar ahşap pul 15 ad. Açık + 15 ad. Koyu 2 zar pul kesesi
Geri Bildirim Ver

Tuana Game 2111 50x5x7 cm Damalı Büyük Ceviz Tavla

Tuana Game 50 x 25 x 7 cm büyük ceviz damalı tavla ile boş zamanlar keyifli bir şekilde değerlendirilebilir. Anadolu kültüründe önemli bir yeri olan geleneksel tavla oyunu, bu ürünle birlikte rahatlıkla oynanabilir. Portatif bir ürün olarak ihtiyaç duyulan her yere götürülmesi mümkündür. Tavla, ev ve iş yerlerinde eğlenceli anlar yaratır. İç kısmı klasik tavla iken dışı da işlevsel bir şekilde tasarlanmıştır. Ürünün dış kısmı, üzerinde dama oynanabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Pulları ve zarlarıyla birlikte tüm tavla türlerine ve damaya uyum sağlayan bir ürün olarak dikkat çeker.

  • Kasa: İç ve dış yüzeyi ceviz kaplamalı MDF
  • Aksesuarlar: 15 açık, 15 koyu renk ahşap pul, 2 zar ve pul kesesi
  • Tavla Boyutu: 50 x 25 x 7 cm

Tuana Game 50 X 25 X 7 Cm Damalı Tavla Özellikleri Nelerdir?

Tuana Game 50 X 25 X 7 Cm Damalı Tavla Özellikleri Nelerdir?

Tuana Game 50 x 25 x 7 cm büyük ceviz damalı tavlanın özellikleri, ürünü daha kullanışlı bir hâle getirir. Özellikle kasa malzemesi, tavlanın hem daha kaliteli hem de daha uzun ömürlü olmasını sağlayan niteliklere sahiptir. Bu ürünün kasasında ana malzeme olarak MDF kullanılır. MDF ise masif ceviz kaplama yöntemiyle güçlendirilmiştir. İç ve dış yüzeyinin tamamı bu özelliklere sahiptir. Kahverengi, siyah ve krem tonlarından oluşan renk kombinasyonu, son derece şık bir görüntü sunar. İdeal boyutlara sahip olan bu tavlanın aksesuarları da özenle üretilmiştir. İçerisinde toplam 30 adet pul bulunmaktadır. Ahşap malzemeden yapılmış olan pullar, açık ve koyu renk olmak üzere 15'erli iki gruba ayrılmıştır. Pulların konabileceği bir kese de ürüne dâhildir. Klasik olarak 2 adet zar da bulunur.

Tuana Game Büyük Ceviz Damalı Tavla Ebatı Nasıl?

Tuana Game Büyük Ceviz Damalı Tavla Ebatı Nasıl?

Tuana Game ceviz damalı tavla, boyutuyla da kullanıcılara avantaj sağlar. Rahat bir oyun oynama deneyimi sunan ölçüleri sayesinde kullanışlıdır. Genel standarda uygun bir ebadı vardır. Bu tavlanın ölçüleri 50 x 25 x 7 cm şeklindedir. Takıma dâhil olan oyun pulları ise 35 mm çapa sahiptir. Tuana Game 50 x 25 x 7 cm büyük ceviz damalı tavla, bu ölçüleri sayesinde rahat bir şekilde taşınabilir. Portatif olma özelliği taşıdığı için farklı alanlarda kullanılabilmesi mümkündür. Tavlayı taşımayı kolaylaştıran bir diğer detay ise ağırlıktır. Bu ürün sadece 2,5 kg ağırlığındadır. Dolayısıyla yakın mesafeler için elde de taşınabilir. Evde oynanabildiği gibi misafirliğe giderken de götürülebilir. Tavlanın ölçüleri ve ağırlığı, iş yerleri arasında rahatlıkla gezdirilmesine imkân tanır.

Tuana Game 50 X 25 X 7 Cm Büyük Damalı Tavlayı Kimler Alır?

Tuana Game 50 X 25 X 7 Cm Büyük Damalı Tavlayı Kimler Alır?

Tuana Game 50 x 25 x 7 cm büyük ceviz damalı tavla, masa ve kutu oyunlarını seven herkese hitap eder. Şans ve stratejinin bir arada bulunduğu geleneksel tavla oyunu, farklı yaş gruplarından kullanıcılar tarafından da tercih edilir. Çoğunlukla yetişkinlerin oynamayı tercih ettiği, gençler arasında da yaygınlığa sahiptir. Ürünün arka yüzeyinde dama oynanabiliyor olması, tek bir kutuda iki farklı oyun alternatifi sunar. Ayrıca kaliteli ve uzun ömürlü bir tavla arayanlar da bu ürünü satın alabilir. Tuana Game 50 x 25 x 7 cm büyük ceviz damalı tavla yorumlarından görülebileceği üzere kutunun kalitesi oldukça iyidir. Üretim malzemesi fiziksel formunu yıllarca koruyabilir. Sadece oyun oynamak için değil, hediyelik olarak da satın alınabilen bir üründür. Tuana Game ve diğer markaların tavlaları Trendyol üzerinden incelenebilir ve birkaç dakika içinde sipariş edilebilir.