Tto Yüz Temizleme Jeli 150 ml (ÇAY AĞACI YAĞI / TEA TREE OIL)

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Tto Yüz Temizleme Jeli 150 ml (ÇAY AĞACI YAĞI / TEA TREE OIL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JEOMED Satıcı Ünvanı: MİR KURUMSAL ÖLÇÜM KONTROL KİMYA MÜHENDİSLİK ELEKTRİK MAKİNA PRES SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621052296400018 Vergi Kimlik Numarası: 6210522964
    Bu ürün JEOMED tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMALAR: Tea Tree Oil içeren Yüz Temizleme Jeli, özel formülü sayesinde cildi kurutmadan kir, yağ ve makyaj kalıntılarını gidererek gözenekleri derinlemesine temizler. İçeriğinde bulunan Çay Ağacı Yağı, Yabani İğde Yağı, Sarı Kantaron Yağı, Aloe Vera Jel, Papatya Ekstraktı, Hyaluronik Asit ve E Vitamini sayesinde cildin doğal nem dengesini koruyarak, temizlik ve tazelik sağlamaya yardımcı olur. KULLANIM ŞEKLİ: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılması önerilir. Çok az miktardaki TTO Yüz Temizleme Jeli cilde yedirilerek ve nazikçe masaj yapılarak köpürtülüp cilt temizlenir. Uygulama sonrasında cildin ılık su ile yıkanması gereklidir. Kullanmadan önce çalkalayınız. UYARI: Antidemodeks tedavisiyle özellikle tedavinin ilk 15 gününde kuruluk, kızarıklık ve yanma hissi tedavinin normal seyridir. Bu dönemde su bazlı TTO Nemlendirici Losyon kullanılması cildi rahatlatacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

TTO Yüz Temizleme Jeli 120 ml

Cildin gün boyu maruz kaldığı toz ve kirler olumsuz etkiler yaratabilir. Hormonal düzensizlikler, gözeneklerin kirliliği gibi durumlarda karşılaşabileceğiniz soluk cilt, sivilce ve akne oluşumunu TTO yüz temizleme jeli 120 ml sayesinde önleyebilirsiniz. Temizleme jeli, içerisinde yer alan çeşitli bitki özleri sayesinde hoş bir kokuya sahiptir. Pratik kullanımı ve cilde ferahlık veren yapısıyla TTO markasının E vitamin içerikli jeli seyahatlerde veya tatilde taşınmaya uygun boyutlarda tasarlanır. Farklı yaş gruplarına ve cilt tipine hitap eden jelin özel formülü sayesinde pürüzsüz bir görüntü elde edebilirsiniz. Cilt temizliği sırasında ürünün içerisinde yer verilen bileşenler sayesinde nem dengesi sağlanır. Jelin düzenli kullanımıyla birlikte gözeneklerin temizlendiğini ve nefes alan bir cilde kavuştuğunuzu hissedebilirsiniz.

  • Hyaluronik asit desteği
  • Derinlemesine temizlik
  • Karma cilt tipi

Etkili TTO 8680145081519 Yüz Temizleme Jeli Özellikleri

Etkili TTO 8680145081519 Yüz Temizleme Jeli Özellikleri

TTO yüz temizleme jeli 120 ml boyutunda uzun dönemler kullanma fırsatı bulabileceğiniz bir cilt bakım ürünüdür. İçerisinde bulunan çay ağacı ve yabani iğde yağı yüzünüzde dış etkenler nedeniyle oluşabilecek enfeksiyonel durumları önlerken aloe vera cildin onarılmasına yardımcı olur. Bununla beraber 8680145081519 temizleme jeli bünyesinde yer alan bileşenler cildinizinde ferah bir his oluştururken kurumasını önlemek için hyaluronik asitten destek alınır. Markanın sunduğu ürünü gün içerisinde 2 defa kullanarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Özellikle akşam yatmadan önce TTO markasının jelini yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz. Bu sayede hem hücrelerinizi harekete geçirebilir hem de cildin ihtiyaç duyduğu temizliği sağlayabilirsiniz. Birkaç dakika bekledikten sonra TTO jeli bol ılık su ile temizlemek gerekir. Ardından dilerseniz nemlendirici krem sürebilir, gece boyu yüzünüzün dinlenmesini, onarılmasını ve canlanmasını sağlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu TTO 120 ml Yüz Temizleme Jeli Fiyatları

Bütçe Dostu TTO 120 ml Yüz Temizleme Jeli Fiyatları

Cilt için kullanılan bakım ürünlerinin içerisinde yer alan bileşenlere dikkat edilmesi ve kalitesinden emin olunması gerekir. Bu sayede cildinizi olumsuz etkilere karşı koruyabilir, kısa sürede dikkat çeken sonuçlar elde edebilirsiniz. Etkili formüle sahip cilt bakım ürünlerinin markası veya fiyatı her zaman kalitesini yansıtmayabilir. İçeriğinden emin olabileceğiniz, müşteri memnuniyetine önem veren TTO yüz temizleme jeli 120 ml fiyatı makul seviyelerde tutulur ve düzenli kullanımda ihtiyaç duyulan bakımı sağlayarak cilde ışıltı katar. Cildin tazelenmesine, nem dengesini korumaya ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı yüz temizleme jeline bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlarla sahip olabileceğiniz ürünün doğal içeriği dış etkenler nedeniyle maruz kaldığınız toz, kir, bakteri ve makyaj kalıntılarından cildinizi arındırır. Avantajlı fiyatlara sahip bakım jelinden birden fazla satın alarak sevdiklerinize hediye alternatifi olarak sunabilirsiniz.

Güvenilir TTO 120 ml Yüz Temizleme Jeli Yorumları

Güvenilir TTO 120 ml Yüz Temizleme Jeli Yorumları

Cilt bakım ürünlerinin kişinin yapısına uygunluğu, içeriği ve ne amaçla kullanılacağı oldukça önemlidir. Bu konularda ihtiyacınız olan kriterlere karar verdikten sonra ürünün formunu, boyutunu, kalitesini ve markasını değerlendirebilirsiniz. Araştırmalarınızı desteklemek, zaman ve bütçenizi korumak için TTO yüz temizleme jeli 120 ml yorumları sizinle paylaşılır. Avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz ürünü düzenli olarak kullanarak istediğiniz sonucu elde edebilir, sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz. Ürünün yorumları, farklı görüşlerden fikir elde etmenizi sağlar. Araştırmalarınızı destekleyen TTO markasının yüz temizleme jeli değerlendirmeleri, ürünün kişinin kullanımına bağlı olarak değişkenlik gösterebileceği yönündedir. Alışverişlerinizi bilinçli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize olanak veren bu kolaylık merak ettiğiniz detayları kısa sürede öğrenmenizi mümkün kılar. Testlerden geçerek size sunulan jelin satın alma işlemini Trendyol’dan pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz.