Ttec Type-C Şarj Kablosu-Beyaz

102 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
130 TL105 TL
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
114,99 TL
Kurumsal Fatura
114,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ttec Type-C Şarj Kablosu-Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARYA MAĞAZA Satıcı Ünvanı: ALİCAN KARAÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5070639371
    Bu ürün ARYA MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ttec Type C şarj kablosu 120 cm uzunluğuyla telefon şarjdayken kullanım alanını genişletir. Yüksek hızda veri transferi yapabilen kablo telefon, televizyon ve tablete bağlanır.
  • Ttec Type C kablo şarj ve veri senkronizasyonu yapar. USB 2.0 versiyonuyla gelen kablo 1 metre 20 santimlik uzunluğa sahiptir. Type-C ile uyumlu olan telefon ve tabletlerde doğrudan şarj girişine takılarak çalışır.
  • Ttec Type-C şarj kablo 120 cm uzunluğu priz sorunu yaşamadan kolaylıkla kullanabilme imkanı sağlar. Yeni çıkan teknolojik aletlerin ve elektronik eşyaların büyük bir kısmıyla uyumludur.
  • Ttec Type-C şarj kablosu beyaz Xiaomi, Samsung, LG, Oppo ve General Mobile gibi Android işletim sistemi tabanlı telefon markaları ile uyumlu çalışır. Kablo kamera, tablet, mikrofon ve kulaklıklar ile de kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ttec 2DK12 Type-c 120 cm Beyaz USB Şarj Kablosu

Ttec Type-C şarj kablo 120 cm boyunda üretilir. Bu sayede söz konusu kablo ile şarj işlemini gerçekleştirirken telefonunuzu da son derece rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürün; telefonunuzdan, fotoğraf makinenizden ya da tabletinizden başka bir cihaza güvenli bir biçimde yüksek hızda veri aktarımı yapabilmenize de olanak tanır. Şarj tipi Type-C olan pek çok aygıt ile uyum sağlar. Ttec Type-C şarj kablosu beyaz sayesinde bataryanızı hızlıca doldurabilirsiniz. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilen bu kablonun genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Kılıf Malzemesi: Termoplastik poliüretan
  • USB Versiyonu: 2.0
  • Şarj Kablosu Tipi: Type-C

Ttec USB 120 cm Beyaz Type-C Şarj Kablosunun Özellikleri

Ttec USB 120 cm Beyaz Type-C Şarj Kablosunun Özellikleri

Ttec şarj kablosu ile Type-C uyumlu tüm elektronik eşyalarınızın bataryasını rahatlıkla doldurabilirsiniz. Söz konusu ürün, 120 cm boyunda olduğu için priz derdi yaşamadan kolay bir kullanım imkânı sunar. Ayrıca gelişmiş kablo tasarımı sayesinde Type-C uyumlu cihazlarınız arasında yapacağınız veri aktarımını 10 kata kadar yüksek hızda gerçekleştirirsiniz. Ürünün kaliteli veri aktarımı sağlaması sayesinde tek bir kablo ile tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Ttec Type-C 120 cm şarj kablosunun hafif yapısı; ürünü çantanızda, cebinizde veya elinizde rahatça taşıyabilmenizi sağlar. Yeni çıkan telefonların ya da elektronik eşyaların birçoğuna uyumlu bir kablodur. Bu ürün, güçlü elektronik cihazları dahi son derece rahat bir biçimde şarj edebilir. Tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Ttec USB 120 cm Beyaz Type-C Şarj Kablosu Dayanıklı mıdır?

Ttec USB 120 cm Beyaz Type-C Şarj Kablosu Dayanıklı mıdır?

Ttec Type-C şarj kablosu beyaz 120 cm, dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Sağlam duruşu sayesinde darbelere ve bükülmelere karşı direnç gösterir. Ürün, termoplastik poliüretan kullanılarak imal edilir. Bu malzeme sayesinde yağlara, çözücülere, kimyasallara ya da aşınmalara karşı yüksek direnç gösterir. Ttec Type-C kablosunun dayanıklı olmasının yanı sıra üretiminde kullanılan kaliteli materyaller sayesinde de her zaman yüksek performans göstererek çalışır. Söz konusu kablo ile cihazınızı bilgisayara bağlayarak görüntü kaybı yaratmadan 4K video aktarımı dahi yapabilirsiniz. Son teknoloji ile materyaller kullanarak her geçen gün ürün kalitesi gelişen Ttec, Type-C model kablosu ile de yüksek çözünürlükte aktarım ve şarj imkânı sunar. Bu dayanıklı kabloyu uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ttec USB Beyaz Type-C Şarj Kablosu Hangi Cihazlara Uyumludur?

Ttec Type-C şarj kablosu 120 cm; Xiaomi, Samsung, Lg, General Mobile ve Oppo gibi Android işletim sistemine sahip markalar ile uyumludur. Ürün, tüm Type-C girişe sahip olan cihazlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Telefonların yanı sıra kompakt kameralar, şarj edilebilen kulaklıklar, tabletler, elektronik müzik aletleri ya da hoparlörlerde de Type-C girişi mevcuttur. Bu cihazlarla da Ttec Type-C kabloyu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir tarafı Type-C, diğer tarafı ise Type-A olan bu kablo ile bilgisayarınıza rahat bir biçimde bağlanabilirsiniz. USB 3.1 standardı ile geliştirilen bu kablo ile saniyede 1.22 GB veri aktarımı yapma şansına sahip olursunuz. Böylece bir yandan depolama hızınızı artırırken diğer taraftan da zaman bakımından tasarruf etmiş olursunuz. Dilerseniz Ttec Type-C şarj kablosu beyaz yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Hızlı şarj özelliğinin yanı sıra veri aktarımı da sağlayan bu ürünü Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.