Ttec Rio Kumandalı ve Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık BEYAZ

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
194,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ttec Rio Kumandalı ve Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık BEYAZ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARYA MAĞAZA Satıcı Ünvanı: ALİCAN KARAÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5070639371
    Bu ürün ARYA MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ttec rio serisi kumandalı ve mikrofonlu kulakiçi kulaklık beyaz

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 1
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Dokunmatik Ekran Yok
Geri Bildirim Ver

Ttec Beyaz Rio Mikrofonlu Kulaklık Kulakiçi - 2kmm11b

Ttec mikrofonlu kulaklık estetik duruşuyla gün içinde mobil cihazınızla ya da bilgisayarınızla kullanabileceğiniz bir ses donanımıdır. Hareket halindeyken de rahatlıkla kullanabileceğiniz uzunluğa sahip olan kablosu sayesinde pratik deneyim sunar. Kulağınızın içine yerleşen başlıklar, minimal boyutta olduğundan dolayı tam oturur. Tümüyle ergonomik bir formla dizayn edildiği için kontrol panelini kullanmak oldukça kolaydır. Ttec Rio mikrofonlu kulaklık kablolarının tasarımı için kullanılan materyal, yumuşak ve esnek yapıdadır. Böylece otururken ya da yürürken size tam konfor sağlaması amaçlanır. Sağ ve sol kulak için anatomisine uyumlu hale getirilen başlıkların içe denk gelen kısmı dar çaplıdır. Bu sayede dışarıdan gelen ses için yalıtım sağlanmış olur. Ayrıca bu dizayn her kulak yapısına maksimum uyumu da beraberinde getirir.

  • Ses yönetimi için kumanda
  • Mikrofonlu tasarım
  • Ergonomik yapı

Şık Ttec Beyaz Rio Mikrofonlu Kulaklık Kulak İçi - 2KMM11B

Şık Ttec Beyaz Rio Mikrofonlu Kulaklık Kulak İçi - 2KMM11B

Ttec Rio mikrofonlu kulak içi kulaklık özellikleri sayesinde dinamik bir kullanım sunar. Bu özellikler arasında 120 cm uzunluğundaki kablosu dikkat çeker. Böylece müziği açtıktan sonra telefonunuzu ya da tabletinizi istediğiniz yere koyabilirsiniz. Cihazı elinizde taşısanız dahi kablo uzunluğu yeterli olur. Dikkat çeken diğer nokta ise beyaz renge sahip olmasıdır. Beyaz renk, diğer tüm renklerle uyum halinde olan bir tondur. Bunlar dışında tasarımın üzerinde ses ve çağrı kontrol kumandası bulunur. Kumanda üzerinde ise artı, eksi ve telefon ahizesi görselleri vardır. Bu görsellerin artı olanıyla ses artırılır. Eksi olanıyla ise ses azaltılır. Telefon ahizesi çağrıların kontrolünde kullanılır. Ayrıca bu panel üzerinde bir de mikrofon bulunur. Böylece sesli görüşmelerinizi pratik şekilde cevaplayabilirsiniz. Ttec Rio mikrofonlu beyaz kulak içi kulaklık ile dinlediğiniz müziği durdurma, oynatma ve atlama işlemleri yapabilirsiniz.

Ttec Beyaz Rio Mikrofonlu Kulaklık Kullanımı

Ttec Beyaz Rio Mikrofonlu Kulaklık Kullanımı

Beyaz Rio mikrofonlu kulaklık kulak içi - 2KMM11B modelinin kullanım şekli basit bir sistemdir. Mobil cihaz ya da PC üzerinde bulunan soket yardımıyla kullanım sağlanır. Tasarımın uç kısmında yer alan jak, bu sokete bağlanarak ürün aktif hale getirilir. Bundan sonra yapılması gereken başlıkları kulağa takmak olur. Ürün kullanımı için cihazınızda ayar yapmanıza gerek yoktur. Taktığınız andan itibaren aktif hale gelen tasarım kablolu olduğundan dolayı bağlantınız sürekli sabit kalır. Böylece tünel gibi kablosuz bağlantıların sekteye girdiği lokasyonlarda dahi bağlantı sorunu ortadan kalkar. Müzik keyfi ve telefon görüşmelerinin kesintisiz bir şekilde yapılabileceği bu dizayn size esnek kullanım rahatlığını yaşatır. Kablosunun uzunluğu, yumuşaklığı, entegre mikrofon detayı, pile veya şarja ihtiyaç bırakmayan çalışma prensibi ürünün sunduğu kolaylıklar arasındadır. Ürünü satın aldıktan sonra sadece paketinden çıkarıp cihazınıza takmanız yeterlidir.

Fonksiyonel Ttec Beyaz Rio Mikrofonlu Kulaklık Fiyatları

Fonksiyonel Ttec Beyaz Rio Mikrofonlu Kulaklık Fiyatları

Ttec beyaz Rio mikrofonlu kulaklık kaliteli ses deneyimi sunmak üzere dizayn edilir. Bağlantısı ucundaki jak yoluyla yapılan bu tasarımı dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Bağlantı kopması ve şarj bitmesi gibi problemler bertaraf edildiği için seyahat ederken sevdiğiniz müzikleri kesintisiz dinleyebilirsiniz. Ayrıca müzik dinlerken telefonunuza gelen aramaları kumandası sayesinde anında cevaplayabilirsiniz. Aynı zamanda şarkılar arasında geçiş yapmak için de kumandayı kullanmanız yeterlidir. Telefonu sürekli elinizde taşımaya gerek bırakmadığı için oldukça pratik bir deneyim sunar. Sevdiklerinizle uzun bir telefon sohbeti, uzun otobüs ya da uçak seyahatlerinizde kesintisiz müzik keyfi için ideal bir tasarımdır. Bu tarz avantajlar sağlayan Ttec Rio mikrofonlu beyaz kulak içi kulaklık fiyat açısından da oldukça cazip bir üründür. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Ttec beyaz Rio mikrofonlu kulaklık kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Çok fazla avantajla birlikte karşınıza çıkan tasarımı Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.