5
Fren Balataları kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Genel Markalar Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön-arka Fren Balatası Takım- Marka

1.249,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.512,50 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön-arka Fren Balatası Takım- Marka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARÇA BEYLİĞİ Satıcı Ünvanı: BEYLİK İNOVASYON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167134584000001 Vergi Kimlik Numarası: 1671345840
    Bu ürün PARÇA BEYLİĞİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TOFAŞ DOĞAN KARTAL ŞAHİN ÖN ve ARKA FREN BALATASI TAKIMI (ARKA BALATA PAKETİ İÇERİSİNDE YAY TAKIMI MEVCUTTUR)

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Şahin
Geri Bildirim Ver

Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön - Arka Fren Balatası Takım

Araçların hareket ettirilmesini sağlayan aletlerden biri motor aksanlarıdır. Hareket ettirilen aracın istenilen bir yerde durdurulması görevini gören ise fren sistemidir. Fren sistemleri belli başlı parçalar ile sağlanır. Bu parçalar arasında frene ait pedal, disk, kampana aksanı ve balatalar bulunur. Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin ön-arka fren balatası takım kaliteli bir parça olmasından dolayı müşteriler tarafından sıklıkla tercih edileni modeller arasında yer alır. Her bir tekerde yer alan fren balataları, dönme aşamasında sürtünmeyle birlikte kinetik bir enerjiyi de meydana getirir. Balatalar, fren sistemi içerisinde bulunan kaliperler ve disklerin tam ortasında bulunur. Fren yapımı sırasında kuvvetli bir şekilde kaliper ve diskleri sıkıştırarak aracın durdurulmasını sağlar. Bu işlem sayesinde araç kontrollü bir şekilde yavaşlayarak durur. Doğan fren balatasını kullanarak, yola çıkarken güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

  • Kuvvetli etki
  • Durdurucu güç
  • Kaliteli malzeme

Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin Fren Balatası Özellikleri

Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin Fren Balatası Özellikleri

Aşınmaya uğrayan debriyaj plakası, aktif olarak kullanılan ön ve arka fren balatalarına zarar verebilir. Balataların etrafında bulunan ve aracın frenleme yapmasını sağlayan kampana ile disklerin kullanıma bağlı olarak aşınmalar meydana gelebilir. Bu aşınmalar sonucunda ise aradaki koruyucu erir. Bu durumda da balataya olan baskı direkt olarak gerçekleşir. Tofaş fren takımı kullanıma bağlı olarak aşırı bir şekilde ısınma sonucunda da arıza verebilir. Debriyajın sıklıkla kullanımı sonucunda meydana gelen kaymalar, balataya baskı yaparak sürtünmeye sebep olur. Baskıyı sürekli bir şekilde yiyen balataların kısa süre içerisinde aşınmadan dolayı erime başlar. Bu durumda eskiyen parçalar değişmesi gerekir. Trw balata Tofaş kurulumu aşamasında serbest bırakma yatakları ile balata arasında boşluğu iyi ayarlamak gerekir. Bu sayede balatalarınızın kullanım ömrünü uzatabilir, konforunuzu ve güvenliğinizi artırabilirsiniz.

Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin Fren Balatası Takım Yorumları

Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin Fren Balatası Takım Yorumları

Kullanılan araç seyir halindeyken balatadan yanık kokuları gelebilir. Bu sorun karşısında akünün kablosu ile debriyaj arasındaki bağlantı kesilir. Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin ön-arka fren balatası takım kullananlar özellikle, araçlarındaki motor yuvasında bulunan cıvataların sökümünü yapar. Bu sayede arabaların kullanım ömrünü uzatabilir, güvenli bir şekilde yola çıkabilirsiniz. Aracın hareket etmesini sağlayan dişli çarkların kullanım ömrü biter ve yenisi ile değişim yapılır. Bu aşamada aracın debriyajı tamir edilir. Bileşenleri oluşturan parçaların kir ve yağdan temizlenmesi için iyice silinmesi gerekir. Değişimi yapılan debriyajdan sonra şanzımanın tekrardan toplanıp takılması işlemine geçilebilir. Tüm bu işlemlerin ardından araca monte etme sırasında cıvataların tam anlamıyla sıkıldığından emin olunur. Son olarak kriko ile kaldırılan aracın dikkatlice asfalta indirilmesi sağlayarak güvenli bir şekilde yola çıkabilirsiniz.

Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin Fren Balatası Takım Fiyatı

Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin Fren Balatası Takım Fiyatı

Aracın kullanım şekli, temizlik süreci, parça ve bakımlarının düzenli olarak yapılması, yakıt tüketimine etki eder. Araçların doğru bir şekilde bakımlarının yapılması balataların uzun ömürlü olmasını da sağlar. Araçlarına düzenli olarak bakım yaptıranların Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin ön-arka fren balatası takım yorumları da fazlasıyla pozitif olduğunu söylemek gerekir. Çünkü, bakımı düzenli olarak yapılan balataların aşınmaları oldukça gecikir. Araç piyasasında Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin ön-arka fren balatası takım fiyatı her bütçeye uyacak şekilde belirlenir. Bu aşamada devreye giren Trendyol, müşterilerinin hesaplı ve uygun alışverişler yapması açısından indirimli fiyatlar sunar. Trw Tofaş Doğan Kartal Şahin ön-arka fren balatası takım satın al seçeneği ile sizler de keyifli ve indirimli alışverişler yapabilirsiniz.