Trucare Truecolor Saç Boyası Şeker Pembesi 250 ml

69,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trucare Truecolor Saç Boyası Şeker Pembesi 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shape Life Satıcı Ünvanı: FURKAN AKBABA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0140661262
    Bu ürün Shape Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • su bazlı saç boyası.Kullanım öncesi saç rengini açınız yada direk açılmış saça uygulayınız. Truecolor saç boyasından gerekli miktarı metal olmayan bir kap içerisinde uygulayınız. Bir Tarak veya boya fırçası yardımı ile ürüne her hangi bir karışım yapmadan direkt saça uygulayınız. İstenen renk yoğunluğuna göre 20 dakika saçta bekletiniz. Ürünü uyguladıktan sonra saçı şampuanla köpürterek duru su akıncaya kadar yıkayınız ve kremleyiniz. Ortalama 10 yıkama saçınızda kalacaktır Trucare Truecolor Saç Boyası Şeker Pembe 250 ML ürünleri saç boyası kullanmak isteyenler için oldukça ideal bir seçimdir. Hiçbir şekilde amonyak içermez. Ürünümüz kullanım aşamasında herhangi bir ekstra malzeme gerektirmez. Şişe tasarımıyla oldukça kolay bir kullanıma sahiptir ve tek başınıza uygulayabileceğiniz bir üründür. Saçınızı boyadıktan sonra saçınıza yoğun pigmenti sayesinde parlaklık, yumuşaklık verir ve canlı görünmesini sağlar. Saçlarınızda üründen kaynaklı hiçbir yıpranma söz konusu olmaz. Farklı bir görünüm ve saçlarınızda ışıltı için Trucare Truecolor saç boyasını deneyebilirsiniz. Saçlarınızda güçlü ve çok hoş bir görüntü olacağından hiç şüpheniz olmasın. Trucare Truecolor Saç Boyası Şeker Pembe 250 ML ürününde kesinlikle hayvansal bir katkı maddesi kullanılmamıştır. boya kullanmak isteyenler bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir. Klasik renklerden çok sıkılmış, saçlarında değişiklik isteyen kişiler için oldukça göz alıcı bir renge sahip olan şeker pembeyi saçınıza uygulayarak hoş ve dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ürünlerimizin kullanımı hakkında bilgi almak istediğiniz takdirde satın aldığınız ürünün üzerinde her türlü açıklama mevcuttur. Trucare sayesinde saçlarınızda herhangi bir yıpranma oluşumunu meydana gelmemektedir. Ürünlerimiz saçlarda uzun süre kalıcı özelliğe sahiptir. Trucare Truecolor bir ürün olması sebebiyle en sağlıklı şekilde üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Geçici
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver