Trucare Truecolor Leylak Saç Boyası Seti Saç Açıcı ve Eldivenli

94,72 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
370 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Trucare Truecolor Leylak Saç Boyası Seti Saç Açıcı ve Eldivenli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tek Global Grup Türkiye Satıcı Ünvanı: TEK GLOBAL GRUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833103773900001 Vergi Kimlik Numarası: 8331037739
    Bu ürün Tek Global Grup Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Truecolor Leylak Amonyaksız Vegan Saç Boyası Seti Saç Açıcı ve Eldivenli Kullanım öncesi saç renginiz açık renk değilse truecolor saç açıcı ile açmanız gerkemektedir. Metal olmayan bir kabın içine trucare toz açıcı ve oksidasyon kremini azar azar ilave edip plastik bir karıştırıcı ile homojen olana kadar karıştırın. Bir fırça yardımı ile saça sürün. Süreleri istenen tona göre saçınızda 30-50 dk arasında bekletin sonra bol su ile yıkayınız. Truecolor saç boyasını açılmış saça uygulayınız. Truecolor saç boyasından gerekli miktarı metal olmayan bir kap içerisinde dökünüz. Eldivenlerinizi takınız. Bir Tarak veya boya fırçası yardımı ile ürüne her hangi bir karışım yapmadan direkt saça uygulayınız. İstenen renk yoğunluğuna göre 20 dakika saçta bekletiniz. Ürünü uyguladıktan sonra saçı şampuanla köpürterek duru su akıncaya kadar yıkayınız ve kremleyiniz. Ortalama 10 yıkama saçınızda kalacaktır Trucare Truecolor Vegan Saç Boyası Leylak 250 ml ürünleri, hiçbir hayvansal ürün içermeyen ve tamamen amonyaksız içeriğiyle saçlarınız için en etkin formülü sunar. Ürünlerimiz saçında farklı bir hava yaratmak isteyenlerin her zaman tercih edebileceği sağlıklı saç boyalarıdır. Profesyonel kuaför serisi olan ürünlerimizi saçınıza hiçbir yardım almadan direkt uygulayabilirsiniz. 250 ml kapasiteli, üstten basmalı özel şişe tasarımı ile sizlere oldukça pratik bir kullanım deneyimi sunan ürünlerimiz saçlarınızda kalıcı parlaklık oluşturarak sizde farklı bir hava yaratır. Kullanım kolaylığı ile özel günler, davetler veya çeşitli etkinliklerde size en hızlı çözümü sunar. Doğal Ürünün Adresi Trucare Truecolor Vegan Saç Boyası Leylak 250 ML ürünlerine kataloğumuzdan oldukça uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Her ürünümüzün üzerinde detaylı kullanım talimatı mevcuttur. Saçınıza yoğun ve canlı bir görünüm kazandıran formülünün sağladığı uzun süreli kalıcılıktan memnun kalacaksınız. Ürünlerimiz hiçbir şekilde zararlı kimyasal içerik (Paraben, Peroksit, Amonyak ve PPD) içermez ve hiçbir şekilde saçınızda kırılma, sönme, yıpranma gibi durumlar oluşturmaz. Tersine saçınızı yumuşatır ve parlatır. Ürünlerimiz tamamen vegan ürünler olduğu için formülü de tamamen sağlıklıdır. Saçlarınızı Trucare Truecolor Vegan Saç Boyası Leylak ile boyadıktan sonra farkı siz de hissedeceksiniz. Leylak' ı en doğal ve büyüleyici haliyle saçınızda taşıyacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Mor
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • RGB #FFC8CD
Geri Bildirim Ver