TROYAN 1868 Zeytin Ağacı Set 1.Sınıf El İşçiliği Doğal ve Sağlıklı Ahşap Mutfak Seti

679 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TROYAN 1868 Zeytin Ağacı Set 1.Sınıf El İşçiliği Doğal ve Sağlıklı Ahşap Mutfak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TROYAN 1868 Satıcı Ünvanı: RECEP YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4996023050800001 Vergi Kimlik Numarası: 9750231611
    Bu ürün TROYAN 1868 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uygun fiyat garantisi ve kalitenin en uygun adresi troyan 1868 luxury güvencesiyle Tamamen doğal, sağlıklı ve antibakteriyel zeytin ahşabından, verniksiz olarak, kaliteli el işçiliği ile oyularak üretilmiş
  • süper 6'lı set: 1 adet 27 cm doğal zeytin ahşabı kaşık 1 adet 27 cm doğal zeytin ahşabı çatal 1 adet 30 cm doğal zeytin ahşabı spatula 2 adet 18 cm doğal zeytin ahşabı bıçak 1 adet 22 cm doğal zeytin ahşabı spatula Ürünlerimiz sadece zeytinyağı ile yağlanmıştır, sağlığa zararlı vernik gibi maddeler kullanılmamıştır. Zeytin ağacı içerdiği oleuropein nedeniyle antibakteriyeldir. Ilk kullanım öncesi ve kullanıma bağlı olarak ortalama ayda bir veya (yoğun kullanımda) birkaç kez, zeytin yağı sürüp 1-2 saat bekleterek ürünün bakımını yapabilirsiniz. Bu şekilde cilalanmış ve parlaklık kazanmış olacaktır. 1.Sınıf kaliteli el işçiliği ile üretimektedir. Doğallığa ve kaliteye önem verenlerin ilk tercihi zeytin ahşabıdır. En uzun ömürlü ağaç olarak bilinir. Görseli dikkat çekici, kaliteli ve şıktır. Kendine has kahverengi ve sarı tonlar barındırır. Zeytin ahşabı sert, ağır ve güçlü olup, genel yoğunluğu en yüksek ahşaplardandır. Gıdalar ile teması düşünüldüğünde mutfaktaki en kaliteli ve sağlıklı ürünlerdendir. Doğal yapısı gereği bünyesinde hoş bir zeytin kokusu barındırır ve bu aromayı yıllarca korur. Zeytin ağcından yapılmış ürünler yüksek miktarda tanen içerdiğinden, baharatlı yemeklerin daha iyi ortaya çıkmasını sağlar, yemeklerin lezzetini korur. Ahşap doğal olarak organik ve yenilenebilir bir kaynaktır. Bu nedenle çevre dostudur. Zeytin ahşabı ürünler temizliğine dikkat edildiği sürece ömür boyu yıpranmadan kullanılabilir. Ürünlerimizin üretiminde hiçbir ağaca zarar verilmemektedir. Mutfak ürünü yapımına uygun, budanmış ve atıl dallardan üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver