Tropikhome Amerikan Servis Runner Ve Peçete Salon Takımı 5 Parça Çeyiz Seti Kırık Beyaz Nakışlı Salon Seti

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tropikhome Amerikan Servis Runner Ve Peçete Salon Takımı 5 Parça Çeyiz Seti Kırık Beyaz Nakışlı Salon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TROPIKHOME Satıcı Ünvanı: BEYTUĞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168048740400013 Vergi Kimlik Numarası: 1680487404
    Bu ürün TROPIKHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 110x40cm büyük runner + 2 adet 70x40cm orta boy runner + 2 adet 40x40cm peçete + ·setimiz 5 parçadan oluşmaktadır. · nakışlı şık bir üründür. ·misafirlerinize şık bir sunumun yapabileceğiniz, salonlarınıza şıklık katacak bir üründür. ·tersten ütüleyiniz. ·40 derecede, ağartıcı kullanmadan yıkayınız. ·ürünlerimiz tamamen Yerli üretim Dir.

Ürün Özellikleri

  • Şekil Dikdörtgen
  • Materyal Polyester
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Tropikhome Amerikan Servis Runner ve Peçete Salon Takımı 5 Parça Çeyiz Seti Kırık Beyaz Nakışlı Salon Seti Valeriasalonbeyaz

Tropikhome Amerikan servis runner ve peçete salon takımı 5 parça çeyiz seti kırık beyaz nakışlı salon seti odalara ve yemek odalarına şıklık katarken aynı zamanda misafirlerinize şık sunumlar hazırlamanıza yardımcı olur. Toplam 5 parçadan oluşan set, yemek odanızın tüm ihtiyaçlarını karşılar. Çeyizlerin olmazsa olmazı arasında bulunan Amerikan servis runner ve peçete takımı toplam 5 parçadan oluşur. Salon servis setinin içerisinde 1 adet 110 x 40 cm büyük runner, 2 adet 70 x 40 cm orta boy runner ve 2 adet 40 x 40 cm peçete bulunur. Setin içerisindeki tüm parçalar birlikte kullanılabileceği gibi ayrı ayrı da kullanılabilir. Amerikan servis runner ve peçete 5 parça çeyiz seti kırık beyaz nakışlı setini ihtiyacınıza göre farklı şekillerde kullanabilirsiniz.

  • Yıkanabilir yapıda
  • Ütülenebilir özellikli
  • Nakışlı dokuda

Tropikhome Amerikan Servis Salon Takımının Özellikleri

Tropikhome Amerikan Servis Salon Takımının Özellikleri

Tropikhome Amerikan servis runner ve peçete 5 parça çeyiz seti kırık beyaz nakışlı salon seti her zaman ilk günkü yapısını muhafaza edebilmesi için kolay yıkanabilir yapıdadır. Salon takımı seti, 40 derecede yıkanabilir özelliktedir ve yıkama sırasında ağartıcı kullanılmaması gerekir. Yıkama esnasında ağartıcı kullanımı, salon takımı setinin yapısını olumsuz yönde etkileyebilir. Tropikhome Amerikan servis runner ve peçete çeyiz seti kırık beyaz nakışlı salon seti yıkama sonrasında, kuruduktan sonra tersten ütülenebilir. Tersten ütülenmesi, yapısını koruması açısından önemlidir. Salon takımı 5 parça olarak, tüm parçaları aynı koşullarda yıkanabilir ve ütülenebilir özellik taşır. Setin içerisindeki parçalar, birlikte kullanılabileceği gibi yemek masalarında, salonlarda, televizyon ünitelerinin üzerinde ayrı ayrı da kullanılabilir. Nasıl ve nerede değerlendireceğinize tamamen kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar verebilirsiniz.

Tropikhome Amerikan Servis Runner Salon Seti Fiyatı

Tropikhome Amerikan Servis Runner Salon Seti Fiyatı

Amerikan servis runner ve peçete salon takımı ürünü, şık nakışları ile ilk bakıştan itibaren dikkat çekmeyi başarır. Nakışlardan oluşan deseni ile geleneksel çeyizin önemli parçalarından birini oluşturur. İçten dışa doğru yayılan çiçek desenleri ile salonların ve yemek odalarının havasına dekoratif bir etki yapar. En dış kısmında desenleri saran tek sıra çiçek motifleri bulunur. Özenle oluşturulmuş nakışları, tül yapısı ile desteklenmekte ve bu sayede yapısının daha düz hale gelmesi sağlanır. Tül desteği aynı zamanda nakışların daha uzun ömürlü olmasını da sağlar ve ürünün ömrünü aynı şekilde uzatır. Tropikhome Amerikan servis runner ve peçete salon takımı 5 parça çeyiz seti kırık beyaz nakışlı salon seti fiyatı, ürünün maliyeti ve tüm piyasa koşulları dikkate alınarak titizlikle ve hassasiyetle belirlenir.

Tropikhome Amerikan Servis Runner Salon Seti Yorumları

Tropikhome Amerikan Servis Runner Salon Seti Yorumları

Tropikhome Amerikan servis runner ve peçete salon takımı 5 parça çeyiz seti kırık beyaz nakışlı salon seti yorumları incelenerek seti satın almış gerçek kişilerin ürüne dair değerlendirmelerine ulaşılabilir. Tropikhome Amerikan servis runner ve peçete salon takımı tamamen yerli üretimdir. Nakış şıklığı ve tül uyumu ile tasarlanan bu ürün, Trendyol’dan güvenli ve hızlı bir biçimde kolaylıkla satın alınabilir. Çeyiz seti, başta yemek salonunda olmak üzere, televizyon ünitelerinde, konsol ya da vitrinlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Her alanda nakış şıklığı ile birlikte modern bir dekoratif unsur olarak evinizde kendine yer bularak mobilyalarınızı ön plana çıkarır. Aynı zamanda özgün tasarımı ve estetik yapısıyla ev dekorasyonunuzda kendi zevkinizi yansıtan tamamlayıcı bir parça olarak salonunuzu ya da yemek odanızı göz alıcı hale getirebilirsiniz.