TROPİKAL Bütün Çiçeklere Özel Besin (225 ML) - Çiçekli Çiçeksiz Bitkilere Özel Besin - Çiçek Besini - Genel

66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TROPİKAL Bütün Çiçeklere Özel Besin (225 ML) - Çiçekli Çiçeksiz Bitkilere Özel Besin - Çiçek Besini - Genel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gül Çiçek Sarayı Satıcı Ünvanı: BAYSE BAŞARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 1450025650
    Bu ürün Gül Çiçek Sarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tropikal Bitki Besini, iç mekan – dış mekan ÇİÇEKLİ ve ÇİÇEKSİZ tüm bitkileriniz için kullanabileceğiniz ideal bir karışımdır. Tüm makro ve mikro besin maddelerini içeren, özenle hazırlanmış bir sıvı gübredir. Özel formülü, bitkiler tarafından kolayca alınmasını sağlar. Bitkilerin doğal dengesini ayarlar, sağlıklı ve dayanıklı olmasını, daha hızlı büyümesini sağlar. Bitkilerin bol, uzun ömürlü ve gösterişli çiçek oluşturmasına yardımcı olur. Sayın müşterilerimiz aldığınız ürün aynı gün kargoya verilmektedir. Kargo firmaları corona virüs ten dolayı taşımada bazı bölgelerde ürünün teslimatında gecikmeler yaşanabildiğini söylüyorlar. Bunun firmamızla bağlantısı olmadığını ve Ülkemiz genelinde yaşanan bir durum olduğunu belirtmek isteriz. Cuma saat 16:30'dan ve Cumartesi, Pazar günleri vermiş olduğunuz siparişler PAZARTESİ Sabahı en geç saat 9:30'da KARGO FİRMASINA teslim edilmektedir. Siz değerli müşterilerimize saygı ile duyrulur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 225 ml
Geri Bildirim Ver