2
Meyve kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

TROPİK SEPETİ Yerli Muz 5 Kg

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TROPİK SEPETİ Yerli Muz 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tropik Sepeti Satıcı Ünvanı: DOAŞ TARIM GIDA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302055282400001 Vergi Kimlik Numarası: 3021339839
    Bu ürün Tropik Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olgun Muz gönderimi yapmayarak kargoda zarar görmesinin önüne geçilmektedir. Size ulaşan muzları “oda sıcaklığında bekleterek” sararmasını sağlayabilirsiniz. Şimdiden Afiyet Olsun! Tropik Sepeti'nin dingin ve bereketli bahçelerinde Muzlarımız sizler için üretiliyor. Bu lezzetli meyveyi kiminle paylaşırım derseniz
  • ilk önce kendinizle! Günün en yorgun düştüğünüz saatinde
  • bazen sadece bir bardak ılık süt ile ya da üzerine serpilmiş olan incecik tarçının lezzetiyle, belki de sadece kendi haliyle, sizin için doğadan bir hediye! Hem size, hem de sevdiklerinize…

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Meyve - Muz
  • Ağırlık 5 Kg
Geri Bildirim Ver

TROPİK SEPETİ TRPSPZR048 5 kg Yerli Muz

Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg ürün modeli, tek pakette birden fazla lezzetli meyve sunar. Söz konusu ürünü temin ederek lezzetli yerli muz yemenin keyfine varabilirsiniz. Sarartılmış yerli muz modeli, 5 kg ağırlığında gelir ve kullanıcılara taze olarak sunulur. Sayısız faydaya sahip yerli muzu ayrıcalıklı bir şekilde yiyebilmek için söz konusu ürünü tercih edebilirsiniz. Tamamen organik olan ürün, muz bahçelerini evinize getirmek üzere özenle paketlenmiştir. Ailenizde muz sevenlerin sayısı fazlaysa Tropik Sepeti yerli muz ile çok sayıda meyve temin edebilirsiniz. Ürünü kullanarak fit lezzetler hazırlayabilir ve kolayca tüketebilirsiniz. Mis kokusu ve enfes lezzetiyle tropik toprakları evinize taşır. Tropi̇k Sepeti̇ organik yerli muz, 5 kg ağırlığında sunulan, çoklu kullanıma sahip bir üründür.

  • Tamamen Organik
  • 5 kg Ağırlık
  • Güzel Paketlenmiş

Tropik Sepeti 5 Kg Yerli Muzun Faydaları Nelerdir?

Tropik Sepeti 5 Kg Yerli Muzun Faydaları Nelerdir?

Tropi̇k Sepeti̇ sarartılmış yerli muz, 5 kg olarak sunulan faydalı bir pakettir. Magnezyum ve potasyum gibi mineraller bakımından zengin olan muz, kan şekerini dengeleme özelliğiyle de dikkat çeker. C vitamini içeriğiyle kışın hastalıklara karşı koruma sağlar. İçeriğindeki protein değeri ve lif değeriyle uzun süre tokluk vadeder. Çeşitli faydaları bünyesinde bulunduran Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg yüksek potasyum değeriyle de dikkat çeker. Bu özelliği sayesinde vücudun kan basıncını dengelemesine yardımcı olur. Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg aynı zamanda zengin bir B6 vitamini deposudur. C vitamini ve B6 vitamini bakımından zengin olan ürün, kış aylarının vazgeçilmez meyvesi olmaya adaydır. Toplu hâlde satın alarak ailenizi hastalıklardan koruyabilirsiniz. Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg ürünü, restoran ve kafe gibi iş yerlerine uygundur.

Tropik Sepeti Organik 5 Kg Yerli Muzun Tadı Güzel midir?

Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg ürün seçeneği, bir hayli lezzetli bir tada sahiptir. Tamamen organik olması, özel muz bahçelerinden toplanarak paketlenmesi ve el değmeden sunulması, söz konusu ürünün lezzetini korumasını sağlar. Yerli muzu ara öğünlerde tercih edebilir ve gününüzü güzelleştirmesini sağlayabilirsiniz. Mis kokulu muz bahçesinden evlere ulaşan meyve paketi, enfes lezzetinin yanı sıra mis gibi kokar. İhtiyaç duyduğunuz kadarını olgunlaştırarak kullanabilir ve afiyetle tüketebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından yapılan Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg yorumları üzerine bir inceleme yaparak diğer kullanıcıların ürünün lezzeti hakkındaki olumlu geri bildirimlerini görebilirsiniz. Fit tabakları dahi lezzetli hâle getirebilen ürün, karışık meyve tabaklarının favorisi olmaya adaydır. Özel muz bahçelerinden evinize taşınan bu benzersiz lezzet, kış aylarında muhteşem bir vitamin kaynağıdır.

Tropik Sepeti Sarartılmış 5 Kg Yerli Muz Güvenilir midir?

Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg ürün seçeneği, tamamen organiktir ve saf bir şekilde sunulur. En güzel muz bahçelerinden özenle toplanır ve güzelce paketlenerek satışa hazır hâle gelir. Söz konusu ürünü satın alan kullanıcılar, bilhassa ürünün güzelce paketlendiğinden memnun kalmıştır. Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği muz paketi, taze lezzetini devamlı korur ve güvenli öğünler sunar. Tropik Sepeti yerli muz 5 kg paketini değerlendirerek lezzetli tatlılar ve pastalar yapabilirsiniz. Ürünü püre hâline getirerek evin en küçük üyesine sunabilirsiniz. Ailenizle birlikte yaptığınız meyve yeme saatlerine ürünü dâhil edebilir ve benzersiz meyve lezzetine tanık olabilirsiniz. Tropi̇k Sepeti̇ yerli muz 5 kg fiyatı da bütçe dostu bir nitelik sunar. Lezzetine, hacmine ve niteliğine göre oldukça ekonomik bir üründür. Trendyol ayrıcalığıyla hemen satın alabilir ve tüketmeye başlayabilirsiniz.