tropicaltat 1 Kg Avokado

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

tropicaltat 1 Kg Avokado

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boztepe Çiftliği Satıcı Ünvanı: ASLI GÜLERCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4190816702
    Bu ürün Boztepe Çiftliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bahçemizden siparişinizden sonra dalından topluyoruz, en taze haliyle gönderiyoruz.
  • Depolama yok.
  • Yeşil olarak gönderdiğimiz avokadoları oda sıcaklığında beklettiğinizde yemeye hazır hale gelecektir.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Meyve - Avokado
  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 1 Kg
Geri Bildirim Ver

Tropicaltat 1 kg Avokado

Sağlığa oldukça faydalı olduğu bilinen ve farklı aroması ile öne çıkan avokado meyvesi farklı ebatlarda müşterilere sunulur. Tropicaltat 1 kg avokado, özenli paketlemesi ile öne çıkar. Avokadolar sipariş verildiği andan sonra dalından taze olarak toplanarak paketlenmeye hazır hale getirilir. Yeşil haldeki tam olgunlaşmamış avokadolar oda sıcaklığında bekletilerek sofralara taşınır. Böylece toplanma ve paketlenme süreçlerinde tazeliklerini kaybetmez. Avokadolar teslim edildikten sonra istenen olgunluğa getirilerek tüketilir. 1 kiloluk paket içerisinde ortalama olarak değişen büyüklüklerde 5 ile 8 adet arası ürün yer alır. En sağlıklı besinlerden biri olduğu bilinen avokadolar özellikle bebekler ve çocukların öğünlerinde sıklıkla yer alır. İçeriğinde vücuda sağlıklı yağlar bulunan meyveyi spor yapan kişiler de tercih eder.

  • Özenli ve sağlam paketleme
  • Tüm aileye yetecek kiloluk boyut
  • Sipariş sonrası dalından toplama

Bütçenize Uygun Tropicaltat 1 Kg Avokado Fiyatı

Bütçenize Uygun Tropicaltat 1 Kg Avokado Fiyatı

Tropicaltat 1 kg avokado fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Taze olarak dalından toplanarak sofralara taşınan ürün, özenle paketlenerek size ulaşır. Depoda ya da buzhanelerde bekletilmeden direkt müşteriye sunulan avokadolar yeşil, sert hali ile paketlenir. Ürünün olgunlaşması için avokadoların bir süre oda sıcaklığında bekletilmesi tavsiye edilir. Sert olarak gelen meyveler yumuşadıktan sonra tüketime hazır hale gelir. Avokadoların kolayca olgunlaşması için çeşitli yöntemler vardır. Oda sıcaklığında bekletilen avokado meyvesinin yanına elma koyarak veya bir kağıda sarıp saklayarak bekletince olgunlaşma süresi kısalır. Gerekli olgunluğa erişen ürünler buzdolabında tüketilmek için bekletilir. Kullanılacak kadar miktarı alınarak kalan avokadolar yeniden dolapta bekletilmeye devam eder. Tamamen doğal şartlarda üretilen ve özenli bir şekilde paketlenen 1 kg’lık avokado meyvesi müşterilerin sofralarına taşınır. Siz de bu ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

Sağlıklı Tropicaltat 1 kg Avokado Özellikleri

Sağlıklı Tropicaltat 1 kg Avokado Özellikleri

Tamamen doğal şartlarda üretilen ve sipariş verilene kadar dalından koparılmayan avokadolar müşterilere taze olarak ulaşır. Sipariş ulaştıktan sonra meyvelerin oda sıcaklığında olgunlaşana kadar bekletilmesi gerekir. Oda sıcaklığında bekletildikten sonra kullanıma hazır hale gelen ürünler daha sonra buzdolabında saklanır. Bir kilo içerisinde boyutlarına göre değişen gramajlarda 5 ila 8 adet arasında avokado bulunur. Her türlü yemeklerde, salatalarda, soslarda ve kahvaltılıklarda kullanılan ürün tazeliğini kaybetmeden saklanır. Avokado meyvesi yeterli olgunluğa eriştikten sonra istenirse dilimlenerek yemeklere ve salatalara eklenir istenirse de ezilip püre haline getirilerek dip sos olarak kullanılır. Bebekler ve çocuklar için de oldukça faydalı yağlar içeren meyve püre haline getirilerek mama yapılır. Ek gıdaya geçen bebeklere ilk verilecek besinler arasında yer alan avokado püre halinde veya olgunlaşmış haliyle tüketilir.

Tropicaltat 1 kg Avokado Müşteri Yorumları

Tropicaltat 1 kg Avokado Müşteri Yorumları

Tropicaltat 1 kg avokado yorumları arasında ürünün tazeliği ve lezzeti öne çıkar. Hızlı kargolama ve taze teslimat özelliklerine de dikkat çekilen ürün, 1 kiloluk gramajlar halinde paketlenerek müşterilere sunulur. Ürün; ek gıdaya başlayan bebeklerin yemeklerinde, yeşil salatalarda, makarna soslarında ve dip soslarda rahatlıkla kullanlır. Avokado meyvesinin egzotik tadı ile farklı lezzetleri sofralarına taşımak isteyenlerin ilk tercihi olur. Özenle ve sağlam bir şekilde paketlenen ürünler hızlı bir şekilde kargoya verilir. Bir kiloluk paketin içerisinde farklı sayıda meyve yer alır. Gramajları ve büyüklükleri farklı olduğu için her paket içerisindeki sayı değişir. Ortalama olarak bir paket içerisinde 5 ile 8 adet meyve yer alır. Siz de Tropicaltat 1 kg avokado ürününe Trendyol güvencesi ile dilediğiniz zaman güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.