Tropical Reptiles Carnivore 250ml/65g

300 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tropical Reptiles Carnivore 250ml/65g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇORLU AKVARYUM DÜNYASI Satıcı Ünvanı: MERT ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Mersis Numarası: 1171791049000000 Vergi Kimlik Numarası: 2440920051
    Bu ürün ÇORLU AKVARYUM DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Etobur ve omnivor sürüngenler için tam porsiyonlu yem karışımı. İçerikler: böcekler (%20 kurutulmuş un kurdu larvaları, %10 kurutulmuş cırcır böceği), balık ve balık türevleri, bitkisel kökenli içerikler, bitkisel protein özleri, yumuşakçalar ve kabuklular (%1 karides unu, %1 Gammarus pulex, %1 krill unu), tahıllar, algler, mayalar, sıvı ve katı yağlar, mineraller. İlave içerikler (kilogram başına): Vitaminler, pro-vitaminler ve iz elementler: vit. A 10 100 IU, vit. D3 610 IU, vit. E 38 mg, vit. C 140 mg. İz elementler: E1 (Fe) 13,4 mg, E6 (Zn) 3,7 mg, E5 (Mn) 2,8 mg, E4 (Cu) 0,7 mg, E2 (I) 0,07 mg, E8 (Se) 0,07 mg. Renklendiriciler. Antioksidanlar. Analiz: ham protein 33,0%, ham yağ 10,5%, ham selülöz 6,0%, su* 12,0%. *Karl Fischer Yöntemi ETOBUR VE OMNİVOR SÜRÜNGENLER İÇİN YEM kurutulmuş un kurdu larvaları ve cırcır böceği katkılı karışık yem sakallı ejder, çin su ejderi, leopar gekosu, tatlısu ve deniz kaplumbağaları, varanlar ve böceklerle beslenen diğer kertenkelelerin günlük beslenmelerinde kullanılır yemin ana maddesi, içeriğinde balık, karides, krill ve gammarus bulunan ekstrüde çubuklardır yemde bulunan kitin sindirimi düzenler özenle dengelenmiş vitamin ve mikro elementler sayesinde yem bu maddelerin eksikliğinden kaynaklanan düzensizlikleri giderir ve sürüngenlerin kondisyonlarını iyileştirir yumuşak yapısı nedeniyle yem hayvanlar tarafından iştahla yenir BESLEME: günde 1-2 kez veriniz. Kalan yemi sudan veya yemleme kabından alınız.
Geri Bildirim Ver