Tronsmart Element T6 Plus 40w Bluetooth Hoparlör Kırmızı

2.293 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tronsmart Element T6 Plus 40w Bluetooth Hoparlör Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknostore Satıcı Ünvanı: TEKNOSTORE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045845700011 Vergi Kimlik Numarası: 8360458457
    Bu ürün Teknostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör ile 15 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz , IPX6 su geçirmez özelliği sayesinde terlemelere , sert su sıçramalarına ve yağmura karşı dayanıklıdır. Tronsmart Element T6 Plus'ın power bank özelliği sayesinde USB çıkışından telefonunuzu şarj etmede yardımcınız olacaktır aynı zamanda telefonunuza gelen aramalara Tronsmart Element T6 Plus'ınızdan cevap verebilirsiniz. TWS özelliği sayesinde aynı anda iki Tronsmart Element T6 Plus'ı eşleştirip tek müzik için kullanabilirsiniz. Bluetooth 5.0 sayesinde açık alanda 20 metreye kadar mesafede etkileşim göstermektedir , 3 farklı ekolayzır seçeneği ile istediğiniz bas modunda dinleme imkanı sunuyor. Ergonomik ve dayanıklı yapısı sayesinde sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz arkadaşlar arası küçük kutlamalarda, plajda, piknikte, gezilerinizde eğlenceli anlar yaşayacaksınız. Özellikler Ürün Adı: Tronsmart Bluetooth Hoparlör Model: Element T6 Plus Ebat: 82 x 203 mm Renk: Kırmızı Malzeme: ABS (Akrilonitril Butadien Stiren) + Alüminyum Bluetooth: 5.0 Bluetooth alanı: 20m (açık alan) Su geçirmez: IPX6 Çıkış gücü: 2 x 20W Max Güç kaynağı: DC 5V / 3A, USB-C portu üzerinden maks. Frekans aralığı: 20Hz - 16000Hz Pil: Dahili lityum pil, 3300mAh x 2 Çalma süresi: 15 saate kadar (orta ses seviyesi) Konuşma süresi: 20 saate kadar (% 70 ses seviyesinde) Bekleme: Yaklaşık 24 ay (Not: uzun süre beklemeden sonra, normal performansı korumak için lütfen tekrar kullanmadan önce hoparlörü şarj edin.) Şarj süresi: 3 - 5 saat Fonksiyonlar: Eller serbest telefon görüşmesi, aux girişi, TF / Micro SD kart, USB flash sürücü, power bank. Paket İçeriği 1 x Tronsmart Element T6 Plus Hoparlör 1 x 3.5mm Ses Kablosu 1 x USB-C Şarj Kablosu 1 x Kullanım Kılavuzu Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör İle Ne Yapabilirim? Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör ile 15 saate kadar müzik dinleyebilir, 20 saate kadar telefon görüşmesi yapabilir ve gerektiğinde telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör Hangi Telefonlar İle Uyumludur? Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör, bluetooth destekli tüm cihazlar ile uyumludur. Kulaklık üzerindeki butonlar iPhone ve Android’li cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır. Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör Suya ve Toza Dayanıklı mıdır? Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör IP56 dayanıklılık sertifikasına sahiptir. Bu sayede yağmur, su sıçramaları gibi durumlarda çalışmaya devam eder. Fakat su içerisinde bekletme ya da aşırı sıvı teması gibi durumlardan uzak durulması gerekir. Tronsmart Element T6 Plus'ın Şarjının Dolduğunu Nasıl Anlarım? Yaklaşık 3-5 saat içerisinde tam şarja ulaşır. Şarj olurken yanan kırmızı renkli uyarı ışığı şarj tamamlandığında sönecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver