Trixie Kedi Tırnak Makası 8cm

324 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305,94 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
306,79 TL
2. Ürüne %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
306,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
323,27 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixie Kedi Tırnak Makası 8cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEMGROSS Satıcı Ünvanı: YEMGROSS YEM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947082930400001 Vergi Kimlik Numarası: 9470829304
    Bu ürün YEMGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trixie Kedi Tırnak Makası 8cm Kediler için uygun tırnak makasıdır. Kedinizin tırnaklarını keserken dikkat etmeniz gereken sadece beyaz bölümden ve uca en yakın yerden az miktar kesmenizdir. Evde yaşayan ve dışarı çıkmayan kedilerin tırnaklarının düzenli olarak kesilmesi tavsiye edilir. Ancak evin dışına kendi kendine gidip gelen kedilerin tırnaklarının kesilmemesi gerekir. Bu tip kediler dışarıda ağaca tırmanırken, duvara çıkıp inerken tırnaklarına ihtiyaç duyarlar. Doğru kullanım ve kedinize zarar vermemek için kedinizin tırnaklarını nasıl kesmeniz gerektiğini veterinerinize danışınız.
Geri Bildirim Ver

Trixie 4011905023731 8 Cm Kedi Tırnak Makası

Tırnak bakımı, her canlı için oldukça önemlidir. Doğada yaşayan kediler, tırnaklarını ağaç gövdelerinde ya da çeşitli yerlerde törpüleyebilir. Ev kedileri ise bu işlemi koltuklar, yatak kenarları ya da ahşap mobilyalar aracılığı ile gerçekleştirir. Bu durum hem kedinizin tırnaklarına hem de eşyalara zarar verebilir. Trixie 8 cm kedi tırnak makasını tercih ederek kedinizin bakımını kolaylaştırabilirsiniz. Kaliteli makas, uzun ve sivri tırnakları keserek pati sağlığını korur. Böylece evcil dostunuz günlük aktivitelerini rahatça tamamlar. Dayanıklı malzemelerden üretilen Trixie 8 cm kedi tırnak makası, uzun süreli kullanım imkânı tanır. Ele tam oturan ergonomik yapısı kolaylık sağlar.

  • Trixie kedi makası 8 cm boyuta sahiptir.
  • Özel olarak yuvarlatılmış ağzı sayesinde tırnağa tam oturur.
  • Tutma kısmında bulunan kanca makasın ele oturmasını sağlar.

Trixie 8cm Kedi Tırnak Makasının Özellikleri Nelerdir?

Trixie 8cm Kedi Tırnak Makasının Özellikleri Nelerdir?

Trixie 4011905023731 kedi tırnak makası, evcil dostlarınızın sağlığını korumak için tasarlanmıştır. Evde yaşayan kediler, halı ve koltuk takımı gibi yumuşak ev mobilyalarına tırnaklarını takabilir. Zarar gören ya da kırılan tırnaklar, evcil dostunuzun yaşam kalitesini düşürebilir. Bu tür durumlar için özel olarak üretilen Trixie 8 cm kedi tırnak makası, kedinizin patilerinin eşyalara takılmasını önler. Bu işlemi evcil hayvanınızın tırnaklarını kırmadan ve parçalamadan gerçekleştirerek tatmin edici sonuçlar elde etmenizi sağlar. Böylece kedinizin ev içerisindeki hareket özgürlüğü artar. Trixie 8 cm kedi tırnak makasını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde kedinizin bakımını çok daha kolay bir şekilde yapabilir, canını acıtmadan huzurlu hissetmesini sağlayabilirsiniz. Söz konusu tırnak makasını portatif boyutları sayesinde dilediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.

Trixie 8cm Kedi Tırnak Makası Tırnaklara Zarar Verir mi?

Trixie 8cm Kedi Tırnak Makası Tırnaklara Zarar Verir mi?

Trixie 8 cm kedi tırnak makası, bu canlıların tırnak yapısına ve şekline uygun olarak üretilmiştir. Dayanıklı malzemeler kullanılarak imal edilen bu ürün, yuvarlatılmış bir ağza sahiptir. Makasın ağız kısmı kedi tırnağına tam oturarak kesme işlemi esnasında kolaylık sağlar. Aynı zamanda tırnağı çatlatmadan ve kırmadan keserek pati sağlığını korur. Bu sayede kediniz rahat bir şekilde yürüyebilir, koşabilir ya da oyun oynayabilir. Trixie 8 cm kedi tırnak makası, tüm kedi ırkları için uygundur. Evde yaşayan ve dışarı çıkmayan bir evcil hayvanınız varsa tırnak kesme işlemini düzenli bir şekilde yapmanız gerekir. Bu süreçte çok dibe inmemeli, yalnızca uca en yakın yerden az bir miktar kesmeye özen göstermelisiniz. En doğru ve güvenli kullanım için veteriner hekiminize danışabilirsiniz.

Trixie 8cm Kedi Tırnak Makasının Kullanımı Rahat mı?

Trixie 8cm Kedi Tırnak Makasının Kullanımı Rahat mı?

Trixie 8 cm kedi tırnak makasının kullanımı son derece rahattır. Hareketli kedilerin tırnaklarını en kısa yoldan kesebilmeniz için ideal bir yapıya sahiptir. Yumuşak tutma kısımları ele tam olarak oturarak güvenli kullanım imkânı sunar. Uç kısmında bulunan kanca ise diğer parmaklarınızı destekler. Böylece kedinizin ani bir hareketinde bile istenmeyen bir kazanın meydana gelme ihtimalini azaltır. Tırnağı tam da istediğiniz noktadan kesebilir, evcil hayvanınızı konforlu bir yaşam sürmesini sağlayabilirsiniz. Ürünü belirli aralıklar ile temizlediğiniz takdirde ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korur. Dilerseniz siz de Trixie 8 cm 4011905023731 kedi tırnak makası yorumlarını inceleyebilir, diğer hayvan sahiplerinin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla ile satışa sunulmuş olan bu ürünü oldukça hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.