Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10gr

131,31 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
168,90 TL
Kurumsal Fatura
166,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
190,09 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Net X pazar Satıcı Ünvanı: ALFABİM BİLİŞİM AJANS AKVARYUM GIDA KUYUMCULUK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470046082000012 Vergi Kimlik Numarası: 4700460820
    Bu ürün Net X pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10Gr%100 Matatabi ağacı parçası olan bu ürün kedinizin doğal kemirme, dişleme içgüdüsünü tatmin etmesini, aynı zamanda dişlerini temizlemesini sağlayacak çok faydalı ve özel bir üründür. Özellikle kedilerin çok sevdiği bir ağaçtır.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10 gr

Kediler, dünyadaki en ilginç hayvanların başında gelir. Beslenmeleri, yaşamaları, oynamaları ve bazı özellikleri kedileri diğer hayvanlardan ayırır. Bu bakımdan birçok kedi oldukça özel ve bazı yörelere özgü isimlerle anılır. Diğer taraftan kedilerin belirli bir beslenme alışkanlıkları bulunmaz. Günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirebilirler. Daha sonra güdüleri karınlarını doyurmaları gerektiğini söyler ve mama isterler. Mama konusunda da son derece seçici davranan kediler kendi damak tatlarına uygun mama seçerler. Bu bakımdan Trixie kedi matatabi çiğneme ödülü 10 gr ürünü özel bir şekilde mama seçen kediler için son derece uygun bir damak tadı oluşmasına yardımcı olur. Matatabi ağacından yapılan ürün Trixie matatabi özü sayesinde doygunluk hissiyle birlikte ödül niteliğinde kediler için tercih edilebilir.

  • %100 matatabi ağacından
  • İdeal ağırlık
  • Özel formül

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10 gr Özellikleri

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10 gr Özellikleri

Ürün özel olarak evcil hayvanlarınızın çok sevdiği matatabi ağacından üretilir. Bu çerçevede bu hayvanların doğal kemirme ve çiğneme iç güdüsüyle birlikte dişleme noktasında da önemli bir katkı sunar. Bu bağlamda Trixie matatabi ürünü canlılarınızın beslenme alışkanlıkları üzerinde de olumlu etki yapar. Ürünü kullanan canlıların beslenme alışkanlıklarının yanında çiğneme ve dişleme iç güdüsüyle birlikte dişlerinin de güçlenmesini sağlayan ürün, bu bağlamda hayvanlarınıza oyalanması için önemli bir alternatif sunar. Ayrıca yine kedilerin ürünü dişlemesi sayesinde dişlerinin de temizlenmesini sağlayan ürün hem sağlık açısından hem de diğer yönlerden faydalı bir kullanım avantajı sağlar. Kedilerin en çok sevdiği ağaçtan hazırlanan ürünü her cins kedi için kullanabilir ve onların doğru bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanında ürünü ödül olarak da kedinize verebilir ve onun olumlu bir davranışını pekiştirebilirsiniz.

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10 gr Çeşitleri

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10 gr Çeşitleri

Ürün özellikle beslenme problemi yaşayan ve mama seçen evcil hayvanlar için fayda sağlar. Bu anlamda canlıların iştahını açabilme özelliğine sahiptir. Diğer taraftan kedilerin yemedikleri mamalarla birlikte ürünü kullanarak bu canlılarda koşullanma oluşturabilirsiniz. Bu sayede kedilerin beslenmesi daha rahat olur. Diğer taraftan Trixie kedi matatabi çiğneme ödülü 10 gr kullananlar kedilerinde yaşadıkları değişimi ve faydayı net bir şekilde ifade ederler. Evcil hayvanların beslenmeleri son derece önemlidir. Bu noktada her canlı için özel seçilen mamalar bazen kediler tarafından beğenilmez ve yenmez. Bu noktada devreye ödüllendirici yiyecekler girer. Bu bakımdan aperatif olarak tercih edilen bu ürünler evcil hayvanınızın iştahını açarken diğer taraftan da asıl mamanın yenmesine zemin hazırlar. Bu noktada Trixie kedi matatabi çiğneme ödülü 10 gr yorumları üzerinden ürünle ilgili her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10 gr Fiyatı

Trixie Kedi Matatabi Çiğneme Ödülü 10 gr Fiyatı

Ürün her bütçeye hitap eden avantajlı ve uygun fiyatıyla dikkat çeker. Bu noktada hayvanseverler ve özellikle kedi besleyenler tarafından sıkça tercih edilir. Bununla birlikte ürünün fiyatında değişkenlikler görülebilir. Ürünün kalitesi, malzemesi, markası ve piyasa şartları ürünün fiyatında değişkenlik yaşanmasına sebep olur. Bu doğrultuda Trixie kedi matatabi çiğneme ödülü 10 gr fiyatı için net ve sabit bir fiyattan bahsetmek mümkün olmaz. Diğer taraftan ürünü satın almak isteyenler için son derece uygun ve avantajlı bir alternatif mevcuttur. Bu doğrultuda Trixie kedi matatabi çiğneme ödülü 10 gr satın almak isterseniz onlarca satıcı ve buna bağlı olarak onlarca farklı fiyat avantajıyla Trendyol üzerinden ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili her türlü bilgiye de buradan kolayca ulaşabilirsiniz.