Trixie Kedi Maltı 100gr

64 TL
(0,64 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixie Kedi Maltı 100gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pasteur Veterinerlik Satıcı Ünvanı: PASTEUR VETERİNERLİK VE ZİRAİ HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723000214500015 Vergi Kimlik Numarası: 7230002145
    Bu ürün Pasteur Veterinerlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trixie Kedi Maltı 100grLezzetli, sindirime yardımcı olan ve hızlandıran, metabolizmayı düzenleyen, iyi hazım sağlayan, kedinin tüylerini temizlerken, yalarken yutmuş olduğu tüylerin topaklanmasını ve dışarı kolayca atılmasını sağlayan kedi maltıdır. Hiçbir şeker katkısı içermez. Kedi maltı kullanımı sayesinde kedilerin kendilerini temizlerken yutmuş oldukları tüyleri kusarak dışarı çıkarmasının önüne geçilmiş olur. Kedilerin sindirim sistemini çok zorlayan bir davranış olan kusarak tüy topaklarını dışarı çıkarmanın önlenmesi sonucu kedinin sindirim sistemi daha düzenli çalışır, dışıkılaması çok daha iyi ve düzenli olur. Diş macunu kıvamında olan Trixie Kedi Maltı içerisinde yer alan yağ sıcak havalarda veya bir süre beklemiş ambalajlarda üste çıkabilir ve kapak ilk açıldığında öncelikle bir miktar yağ ile karşılaşılabilir. Bu normaldir. Sıcak havalarda veya bir süre beklemiş, kullanılmamış Trixie Kedi Malt'nı öncelikle çalkalamanız ve daha sonra kullanmaya başlamanız gereklidir. Çok sıcak yaz günlerinde buzdolabında veya serin bir yerde muhafaza edilmesi önerilir. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver

Trixie 192-1903 100 G Kedi Maltı

Trixie 100 gr kedi maltı insan yaşamına eşlik eden dost canlısı kediler için tasarlanmış faydalı bir üründür. Günün büyük bir bölümünü kendilerini temizleyerek ve oyun oynayarak geçiren kedilerin sindirim sistemine fayda sağlar. Kediler anatomik yapıları nedeniyle vücutlarının neredeyse tamamını yalayabilir. Trixie 100 gr kedi maltı dikensi yapıdaki dilleriyle kendilerini yalayan kedilerin tüy yutma nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları çözer. Kediler sağlıksız beslenme, vitamin ve mineral eksikliği gibi nedenlerden dolayı tüy dökülmesi yaşayabilir. Trixie kedi maltı 100 gr olarak paketlenmiş, kedi sağlığı için oldukça faydalı bir ek besindir. Trixie 100 gr kedi maltı kedilerin sindirim sistemi düzene girer. Lezzetli içeriği kedilere enerji verirken, onu keyifli bir atıştırmalık olarak algılamalarını sağlar.

  • Miktar: 100 gr
  • İçerik: Kedi maltı
  • Kullanım miktarı: Günlük

Trixie 100gr Kedi Maltının İçeriği Nelerden Oluşur?

Trixie 100gr Kedi Maltının İçeriği Nelerden Oluşur?

Trixie 100 gr kedi maltı incelendiğinde, çeşitli yağlar, protein, ham kül ve ham liften oluşur. Ürün kedilerin kendilerini yalamaları neticesinde dillerinde biriken ve yuttukları tüylerin topaklanmasına önler. Yutulan türlerin sindirim sistemine zarar vermesine engel olur. Trixie 100 gr kedi maltı metabolizmayı düzenlemeye ve sindirimi hızlandırma ya yardım eder. Oldukça lezzetli bir tada sahip olan bu ürün kediler tarafından sevilerek tüketilir. Trixie kedi maltı düzenli kullanıldığında kedilerin yutmuş oldukları tüyleri kusmalarını da engeller. Yutulan türlerin dışkı ile atılması kedilerin rahat bir şekilde tuvalete çıkmalarına olanak sağlar. Çünkü kedi maltı sayesinde yutulan tüyler sindirim sistemini hızlı bir şekilde geçmekte ve bağırsaklardan kolayca dışarı atılabilmektedir.

Trixie 100gr Kedi Maltı Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Trixie 100 gr kedi maltı kedilerin belirli oranlarda günlük kullanımı için uygundur. Tüpten dışarıya sıkılan 2 santimetrelik malt genel olarak 1 grama tekabül eder. Kedilerin günlük olarak 2 ya da 3 santimetrelik miktarda bu ürünü tüketmeleri uygun görülür. Oldukça lezzetli olan kedi maltını tüketmekte zorlanan kedilerin, patisine sürmek suretiyle tüketilmesi sağlanabilir. Patisine malt sürülen kediler bunu temizlemek maksadıyla dolaylı olarak maltı tüketecektir. Ürün diş macunu kıvamında üretilmiştir. Trixie 100 gr kedi maltı içeriğinde yağ oranı yüksek olduğu için çalkalamadan kullanmamak gerekir. Ürünün özellikle de sıcak yaz günlerinde buzdolabında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Trixie 100 gr kedi maltı kullanan birçok kedinin tüy yutmaya bağlı kusma oranı ciddi oranda azalmıştır. Tuvalete çıkmayı da kolaylaştıran ürün enfes içeriği sayesinde kedilerin zorlanmadan tüketmesine olanak sağlar.

Trixie 100gr Kedi Maltı Besleyici ve Kaliteli mi?

Trixie 100 gr kedi maltı son derece besleyici bir içeriğe sahiptir. Lezzetli olduğu için kediler tarafından hızlı bir şekilde tüketilir. İçerisinde yer alan protein miktarı kedilerin gelişimine katkı sağlar. Lif oranı yüksek olduğu için sindirim sistemini olumlu etki oluşturur. İçerisinde yer alan kedi sağlığı için faydalı olan yağlar neticesinde kedilerdeki enerji miktarında da artış gözlemlenir. Trixie 100 gr kedi maltı düzenli olarak kullanıldığında sindirim sisteminde tüy yumaklarının oluşmasına engel olur. Trixie kedi maltı kesinlikle şeker içermez. Yumuşak kıvamlı sayesinde kedilerin kolay bir biçimde tüketilmesi sağlanır. Trixie 100 gr kedi maltı yorumları incelendiğinde kullanıcıların son derece memnun olduğu anlaşılır. Yorumlara bakıldığında maltı kullanan birçok kedinin daha kolay tuvalete çıktığı, yutmuş olduğu tüyleri kusmadığı metabolizmasının hızlı bir biçimde çalıştığı ifade edilmektedir. Bu nedenle ürünü kullanan birçok birey küçük dostlarına faydalarından bahseder. Trixie 100 gr kedi maltı, içerisinde kim miktarın fazla olmasından dolayı uzun süreli kullanıma uygundur. Ürün serin ve soğuk yerlerde muhafaza edilmelidir.