Genel Markalar Soo Baby Puset Cippy - Kırmızı

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Soo Baby Puset Cippy - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FestivalStores Satıcı Ünvanı: ERDEM KEMAL TÜRKEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8790642408
    Bu ürün FestivalStores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tripper Puset Cippy - Kırmızı Hem anneye hem dışa dönük çift yönlü kullanım
  • Oturma pozisyonuna göre ayarlanabilen sırt desteği
  • Yüksek manevra kabiliyeti
  • Kolay ve kompakt katlanma
  • Ayarlanabilir tutma barı
  • Ayrı satılan farklı renk tentesiyle şık ve farklı kullanım seçenekleri
  • Taşıma kapasitesi: 15 kg
  • Ağırlık: 9 kg
  • Ürün ölçüleri: 87cm*59.5cm*100cm (Uzunluk*Genişlik*Yükseklik)
  • İstediğiniz bedeni soru sor butonu ile belirtebilirsiniz.İstediğiniz bedeni soru sor butonu ile belirtebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Materyal Tekstil
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tripper Soo Baby Cippy Kırmızı Puset

Anneler ve babalar, dışarıda vakit geçirirken veya yolculuk yaparken bebeklerini güvenli ve konforlu tutacak eşyalar kullanmaya özen gösterir. Soo Baby Puset Cippy kırmızı rengi ve kaliteli materyali ile her ebeveynin beğenisini kazanır. Dışarıda vakit geçirirken bebeği güvende tutabilmeye yardımcı olan puset, ebeveynlerin hareket kabiliyetini kısıtlamaz. Üç tekerlekli olarak tasarlanan bu ürün, en iyi bebek arabası çeşitleri arasında yer alır. Tripper Cippy bebek arabası, şık tasarımıyla her zevke hitap eder. Soo Baby Cippy kırmızı puset, çift yönlü kullanım özelliğiyle ebeveynlere ve bebeklere keyifli ve konforlu geziler yapma imkânı sunar.

  • Cippy pusetin 15 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunur.
  • Bu ürün, ebeveyne ve dışa doğru olmak üzere çift yönlü kullanım özelliğine sahiptir.
  • İdeal ölçülere ve katlama özelliğine sahip puset her yerde saklanabilir.

Tripper Soo Baby Puset Cippy Bebek Arabasının Özellikleri

Tripper Soo Baby Puset Cippy Bebek Arabasının Özellikleri

Şık tasarımı ve dayanıklı materyalleri ile beğeni kazanan Soo Baby Cippy kırmızı puset, ebeveynler ve bebekler için oldukça kullanışlıdır. Kırmızı ve siyah renklerin hâkim olduğu puset hem erkek hem de kız çocuklar için kullanılabilir. Dayanıklı parçalara sahip puset uzun yıllar ilk günkü kalitesini korur. Bu ürün, ergonomik sap tasarımı ve dayanıklı tekerlekleri ile ebeveynlerin bebeklerini rahatça gezmeye çıkarabilmesi için yardımcı olur. Dayanıklı ve yumuşak tekerlek tasarımı, pusete yüksek manevra özelliği kazandırır. Bu sayede puset; kaldırımlara çıkarken, yön değiştirirken, engellerin yanından geçerken son derece rahat hareket imkânı verir. Soo Baby Cippy kırmızı puset; 100 cm yüksekliğe, 59.5 cm genişliğe ve 87 cm derinliğe sahiptir. Puset, minimal ölçüleri ve 9 kg ağırlığı ile herkes tarafından rahatça kullanılabilir.

Tripper Soo Baby Cippy Bebek Arabası Kullanımı Kolay mıdır?

Tripper Soo Baby Cippy Bebek Arabası Kullanımı Kolay mıdır?

Soo Baby Cippy kırmızı puset, ergonomik tasarımıyla hem ebeveynler hem de bebekler için son derece kullanışlıdır. Hafif ve küçük boyutlara sahip ürün, ebeveynler tarafından rahatlıkla hareket ettirilebilir. Hafifliğine rağmen dayanıklı çelik boruları, yüksek kaliteli kumaş ve katmanları ile bu ürün, uzun ömürlü kullanım sunar. Yüksek manevra kabiliyetine sahip tekerler, tüm zemin koşullarında kolay kullanım imkânı verir. Çift yönlü puset, gezintiler sırasında bebeğinizin hem güvenliğinden hem de keyfinin yerinde olduğundan emin olmanızı sağlar. Pusetin yönünü kendinize çevirerek bebeğinizi çevresel etkenlerden koruyabilirsiniz. Ebeveyn yönü kullanım özelliği ile beslenme ve uyku zamanlarında bebeğinize göz kulak olabilirsiniz. Pusetin yönünü ters tarafa çevirerek bebeğinizin çevreyi izlemesini ve bol bol güneşlenmesini sağlayabilirsiniz. Puset, ergonomik ayarlanabilir sap tasarımıyla da son derece kolay kullanım özelliğine sahiptir.

Tripper Soo Baby Puset Cippy Kaliteli midir?

Soo Baby Cippy kırmızı puset, şıklığıyla tüm ebeveynlerin beğenisini kazanır. Siyahın ve kırmızının klasik uyumuna sahip puset, kaliteli materyalleriyle uzun ömürlü kullanılabilir. Yüksek taşıma kapasitesine sahip ürün, bu sayede kardeşler arasında uzun yıllar dönüşümlü kullanım imkânı verir. Ayrılabilir tente, her mevsimde ve hava koşulunda bebeğinizle birlikte dışarıda vakit geçirebilmenizi sağlar. Ürün, ayarlanabilir sırt desteğine sahiptir. Bu sayede uyku ve oturma pozisyonları arasında kolayca geçiş yapılabilir. Ayarlanabilir tutma barı, Soo Baby Cippy kırmızı pusetin kalitesini ortaya koyar. Anneler ve babalar, kendi boylarına ve yürüyüş modellerine göre pusetin kolunu ayarlayabilir. Puset, kaliteli bağlantı aparatları sayesinde zahmetsiz bir şekilde katlanabilir. Kaliteli Cippy pusetin kumaş ve dolgu malzemeleri de bebekler için son derece uygundur. Pürüzsüz dokuya sahip kumaş kaplama, bebeklerin dışarıda vakit geçirirken konforlu ve güvende olmasını sağlar. Soo Baby Cippy kırmızı puset yorumları, ürünün ebeveynlerden aldığı memnuniyeti ortaya koyar. Sağlamlığını ve kalitesini kanıtlayan Cippy puseti bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.