Trim Ayak Topuk Törpüsü 12-37 B

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
89,89 TL
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL117,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Trim Ayak Topuk Törpüsü 12-37 B

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyola Satıcı Ünvanı: REYOLA E TİCARET KOZMETİK PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133046700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351330467
    Bu ürün Reyola tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trim 12 - 37b ayak törpüsü trim neat feet callus remover - Topuk törpüsü
Geri Bildirim Ver

Trim 12-37 B Ayak Topuk Törpüsü

Trim ayak topuk törpüsü, ayak bakımında önemli bir yeri olan ölü derilerin temizlenmesinde ve topuğun yumuşatılmasında etkili bir araçtır. Çift taraflı tasarımı sayesinde çok aşamalı bakım yaparak sağlıklı ayaklara kavuşmak için gereken işlemi bir hayli kolaylaştırır. Metal yüzü, topukta oluşan ölü derileri bir çırpıda temizler. Abrasif tarafı ise temizlenen bölgeyi yumuşatmaya yarar. Trim ayak topuk törpüsü, sertleşme ve kurumaya bağlı meydana gelen çatlakların oluşumunu engeller. Ayrıca daha sağlıklı ayaklara kavuşmak isteyenler için son derece kullanışlı bir bakım ürünüdür. Ergonomik tasarımı sayesinde tutması oldukça kolaydır ve rahat bir kullanımı vardır. 70 yılı aşkın bir deneyime sahip Trim markası tarafından üretilen bu ürün, yüksek kalite standartları gözetilerek üretilir.

  • Ölü deriyi temizler.
  • Sert ayak yüzeyini yumuşatır.
  • Çift taraflı kullanım fonksiyonu bulunur.

Trim Ayak Topuk Törpüsü Cilde Zarar Verir mi?

Trim Ayak Topuk Törpüsü Cilde Zarar Verir mi?

Ayak sağlığınının korunabilmesi için düzenli bakım gerekir. Bu bölgede bulunan deri, çeşitli sebeplerden dolayı nemini kaybedererek kurur. Vücut ağırlığının oluşturduğu basınçla kuruyan bu deriler sıkışarak özellikle topuklarda sert bir tabaka oluşturur. Bu ölü deri kaplı yüzeylerin düzenli şekilde temizlenmemesi durumunda çatlaklar ve rahatsız edici nasırlar oluşabilir. Trim ayak topuk törpüsü, bu gibi problemlerin önüne geçmek için etkili bir çözüm sunar. Temizleme ve yumuşatma fonksiyonuna sahip olan ürün, cilde zarar vermez. Ayrıca tavsiye edildiği biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde ilk günkü formunu uzun süre boyunca korur. Özellikle sürekli olarak ayakta duran veya yürüyen kişilerin bir hayli beğenisini kazanan ürün, ayak sağlığı ile ilgili sorunların meydana gelmesini engeller.

Trim Ayak Topuk Törpüsü Nasıl Kullanılmalıdır?

Trim Ayak Topuk Törpüsü Nasıl Kullanılmalıdır?

Trim ayak topuk törpüsü, profesyonel kalitede ayak bakımını ev konforunda yapabilmenizi sağlar. Kullanımı oldukça kolaydır. Ölü deriyi temizlemek için ayrı, temizlenen bölgeyi yumuşatmak için ayrı yüzeyi bulunur. En etkili sonuçları elde etmek için kullanımdan önce ayak derisi ılık ve köpüklü suyla nemlendirilir. Topuktaki sertleşmiş deri katmanı, törpünün metal tarafıyla nazikçe ovulur. Bu işlem, topuktaki sertleşmiş ve kurumuş derinin rahatlıkla temizlenmesini sağlar. Bu noktada topuğa fazla baskı uygulamamaya dikkat edilmelidir. Ölü deriden arındırılan bölge ve çevresi daha sonra siyah abrasif yüzeyle yumuşakça ovulur. Bu adımlar yumuşak ve pürüzsüz bir cilt elde edene kadar tekrar edilebilir. Bu bakım ürünü sayesinde ayak bölgesinde meydana gelebilecek çatlaklar da önlenmiş olur. Uygulama sırasında topukta herhangi bir ağrı veya acı hissederseniz, doktorunuza danışmanız gerekir.

Trim Ayak Topuk Törpüsü Kullanım Ömrü Ne Kadardır?

Kullanıcı memnuniyeti garantili Trim ayak topuk törpüsü, uzun süreli bir kullanım imkânı sunar ancak bunun olabilmesi için her uygulamadan sonra etraflıca temizlenmesi gerekir. Bu işlem bir hayli kolaydır. Ürünün ölü deriyi temizlemeye yarayan metal yüzeyi kolaylıkla çıkarılabilir. Bu parça yıkandıktan ve içerisinde biriken ölü deriler boşaltıldıktan sonra kurumaya bırakılır. Törpüye gereken bakımı yapmadığınızda hem performansı düşer hem de kısa süre içerisinde fonksiyonlarını kaybedebilir. Bu nedenle en iyi sonucu almak için her uygulamadan sonra temizlik işlemini tekrar etmeniz gerekir. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Trim ayak topuk törpüsü yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha sağlıklı ve güzel görünen ayaklara sahip olmanıza yardımcı olacak olan bu ürünü, hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.