Treyoga 2'li Minik Ahşap Yoga Blok -

410 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Treyoga 2'li Minik Ahşap Yoga Blok -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yogolog Satıcı Ünvanı: EUPA ELEKTRONİK ULUSAL PAZARLAMA VE TURİZM YATIRIMLARI İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381041654600019 Vergi Kimlik Numarası: 3810416546
    Bu ürün Yogolog tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Boyut: 5.5 cmx 7,5 cm x 13 cm Ağırlık: 0,330kg Malzeme: Ahşap Yoga egzersizleri sırasında destek olarak kullanılabilecek ürünlerden biri de yoga bloklarıdır. Yoga asanalarında hizalamaya yardımcı olmak için kullanılır. 2'li Minik Ahşap Yoga Blok sayesinde siz de asana duruşlarınızı destekleyebilirsiniz. Yoga uygulamaları sırasında sağladıkları rahatlık ve desteği etkileyen malzemenin blokların sertliği olduğu belirtilir. Uygulayıcılar genellikle tek bir bloğa sahip olmayı seçebilirler ancak bazı Asanalar ve gerekli pozisyonlarda her bir elin altında bir veya iki bloktan oluşan bir yığın gerekebilir. Denge pozisyonlarında daha uzun mesafelere ulaşabilmek için tercih edilir. Öne katlanmalarda pozun derinleşmesini destekler. Ayaktaki pozisyonlarda da derinleşmek için tercih edilebilir. Kol dengelerinde el altında kullanılabilir. Meditasyon oturuşlarında omurgayı uzatmak için kullanılır. Ahşap yapısı sayesinde el yapımı doğal ağaç hissi verir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver