Trendmallar Grz Avm Tripod Kamera Cep Telefonu Tripodu Stand Çubuğu Tripot

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Trendmallar Grz Avm Tripod Kamera Cep Telefonu Tripodu Stand Çubuğu Tripot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WASHA Satıcı Ünvanı: ANIL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540521409
    Bu ürün WASHA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trendmallar Ahtapot Tripod Kamera Cep Telefonu Tripodu Stand Çubuğu Tripot Süngerli ahtapot tripod ve telefon aparatı tüm cep telefonlarına ve tripod girişi olan fotoğraf makinesi ve aksiyon kameralara uyumludur süngerli ayaklları sayesinde sarılan yere zarar vermez ister tripod olarak kullanın, isterseniz de dilediğiniz yere dolayarak sabitleyin. Her marka ve model cep telefonları ile kullanılabilir.Ister masa üstünüzde dekoratif amaçlı kullanın,isterseniz eğlenceli fotoğraflar ve videolar çekmek için kullanın. Her ayakta bulunan 8 adet kaydırmaz eklem sayesinde bulunduğu zemine sıkıca tutunur. Katlanabilir ve hafif özelliği sayesinde dilediğiniz yere taşıyıp götürebilirsiniz. Tutucu başlık kendi etrafında 360 derece dönebilmektedir. Yatay ve dikey çekim yapabilirsiniz. Paket içeriği: 1 adet ahtapot tripod, 1 adet telefon tutucu aparat ürün ölçüleri 165 x 35 mm ağırlık:45 gr

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Trendmallar Ahtapot Tripod Kamera Cep Telefonu Tripodu Stand Çubuğu

Trendmallar tripod kaliteli ve nitelikli bir fotoğraf veya video çekiminde oldukça işlevi olan kullanışlı bir araçtır. Trendmallar ahtapot tripod kamera cep telefonu tripodu stand çubuğu tripod ile fotoğraf ve video çekimlerinizi pratik, etkileyici ve kolay şekilde yapabilirsiniz. İşlevsel özellikleri ile öne çıkan bu ahtapot tasarımın süngerli üç adet ayağı bulunur. Bu ayaklar ile ürünü dilediğiniz yere sabitleyebilirsiniz. Aynı zamanda ürünün tutucu başlık bulundurması, merkezi etrafında 360° dönebilmesini de sağlar. Ürün, her ayakta bulunan 8 adet kaydırmaz eklem sayesinde bulunduğu zemine sıkıca tutunur. Ürünün zemine sıkıca tutunması ve stabil durması müşteriler tarafından oldukça önem arz eder. Bu sebeple düşmeyi engelleyen model, dayanıklı malzemelerden üretilir.

  • Her yere taşıma kolaylığı
  • Zahmetsiz kaliteli ve etkili çekimler
  • Her marka cep telefonuna uygun

Yüksek Çekim Kalitesi ile Trendmallar Ahtapot Tripod

Yüksek Çekim Kalitesi ile Trendmallar Ahtapot Tripod

Trendmallar ahtapot tripod kamera cep telefonu tripodu stand çubuğu tripod 1212009MRN esnek yapısı nedeniyle müşterilerin beğenisini kazanır. Ürünün katlanabilir ve yüksekliği ayarlanabilir özelikleri de bulunur. Yükseklik ayarlama çekim için ulaşılamayan yerlere erişim imkanı sağlar. Ayrıca, modelin tüm cep telefonlarına ve uygun girişi olan fotoğraf makinelerine uyumlu olma özelliği de bulunur. Ürünün katlanabilme imkanı sayesinde taşınabilirlik avantajı da yüksektir. Ayakları hızlı bir şekilde kapatarak ürünü katlayabilirsiniz. Ahtapot tasarım oldukça hafiftir ve bir yerden bir yere kolaylıkla taşınabilir. Ürünün bulundurduğu bu özellikler sayesinde kaliteli çekim yapma avantajı yakalayabilirsiniz. Taşıma kolaylığı sayesinde dilediğiniz yerde rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Ahtapot modelin son derece hassas özellikleri sayesinde profesyonel çekim yapma imkanınız bulunur. Bu ürünü tercih ederek zahmetsiz bir şekilde oldukça kaliteli fotoğraf ve video çekimi yapabilirsiniz.

Trendmallar Tripod Kullanım Avantajları

Trendmallar Tripod Kullanım Avantajları

Trendmallar ahtapot tripod kamera cep telefonu tripodu stand çubuğu tripod kullananlar fotoğraf veya video çekimi sırasında el titremesi, elin hedeflenen doğrultuda hareket edememesi gibi olumsuz sonuçların önüne geçer. Bunun sonucunda düşük görüntü kalitesi ve bulanık fotoğraf çekme sorununu minimuma indirebilirsiniz.Üründe bulunan tutucu başlığın 360° dönebilme imkanı sayesinde yatay ve dikey fotoğraf çekme imkanını da rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca, ürünün hafifliği, taşıma kolaylığı açısından müşterilerin memnuniyetini de oldukça artırır. Ürünün ayaklarında bulunan 8 adet kaydırmaz eklem sayesinde kameranızı istediğiniz yere düzgün sabitleyebilirsiniz. Düz olmayan zeminlerde de kullanılabilen model sayesinde rahatlıkla titreşimsiz çekimler elde edebilirsiniz. Model hem profesyonel hem de amatör çekimlerde rahatlıkla kullanılabilecek bir seçenektir. Siz de ürünü tercih ederek istediğiniz yüksek görüntü kalitesindeki fotoğrafları elde etme olanağı bulabilirsiniz.

Trendmallar Kamera Cep Telefonu Tripodu Fiyatları ve Yorumları

Trendmallar Kamera Cep Telefonu Tripodu Fiyatları ve Yorumları

İyi ve kaliteli bir çekim yapmak için ahtapot tripod kamera cep telefonu tripodu stand çubuğu tripodu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünün hafif olmasından kaynaklı taşıması oldukça kolaydır. Bu nedenle, bu tasarım sık tercih edilen bir seçenektir. Ayrıca ürünün kurulumunun oldukça basit ve zahmetsiz olması da müşteri memnuniyetini oldukça artırır. İsterseniz kalabalık alanlarda isterseniz açık havada çekmek istediğiniz fotoğraf ve videoları bu ürünü kullanarak hedeflediğiniz biçimde çekebilirsiniz. Ürünün müşterilere sağladığı avantajlara Trendmallar ahtapot tripod kamera cep telefonu tripodu stand çubuğu tripod yorumları kısmını inceleyerek ulaşabilirsiniz. Yapılan değerlendirmelere göz gezdirerek ürün hakkındaki fikirlerinizi netleştirebilir, karar verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Modelin tüm detaylarını Trendyol aracılığıyla inceleyebilirsiniz. Trendmallar ahtapot tripod kamera cep telefonu tripodu stand çubuğu tripod fiyatları kısmını inceleyerek avantajlı seçeneklerle ürünü satın alabilirsiniz.