Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek (uefı Mbr)

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek (uefı Mbr)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendline Satıcı Ünvanı: METAFOR ZEMİN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619056857200010 Vergi Kimlik Numarası: 6190568572
    Bu ürün Trendline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek (UEFI MBR) Bu ürün ile yeni aldığınız veya kullanmakta olduğu masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınıza Windows 10 kurulumu yapabilirsiniz. Windows Özellikleri: Freedos bilgisayarlarınız ve format için uygundur. Windows'un kendi sitesinde ücretsiz olarak yayınladığı güncel Windows 10 iso dosyası UEFİ olarak flash bellek içerisine yüklenmiştir. Key içermez deneme sürümüdür tam sürüm için ayrıca lisans almanız gerekmektedir. Sandisk 16 gb Windows 10 yüklü hazır ön yüklenebilir kurulum için taşınabilir bellek Satın aldığınız flash disk içinde Windows 10 önyüklenebilir kurulum dosyaları bulunmaktadır. Cihazı taşınabilir bellek olarak kullanmak için içindeki boş alanı kullanabilir veya kendi isteğinize göre formatlayabilirsiniz. Önyüklenebilir Windows 10 kurulum flash diski ile cihazınıza Windows 10 kurulumu yapmak için cihazınızı usb bellek ile başlatmanız gerekmektedir. Bu işlem kullandığınız cihazın marka ve modeline göre değişmekle birlik açılış sırasında F8 veya F12 tuş kombinasyonlarını deneyerek BIOS ayarlarına girere BOOT veya BOOT DEVICE ayarlarındaa öncelik sırasını USB - FLASH DISK olarak ayarlamanız yeterli olacaktır. Flash Bellek Özellikleri: 16 GB'lik* Sandisk Cruzer Blade™ USB Flash Sürücü küçük görünebilir ama bu sürücüde müzik dosyalarınızı, fotoğraflarınızı, videolarınızı, sunumlarınızı ve elektronik tablolarınızı istediğiniz zaman depolayabilmeniz ve paylaşmanız için gereken alan vardır. 16 GB'lik Cruzer Blade USB Flash Sürücü, küçük ve şık tasarımıyla birçok USB Flash Sürücünün boyutlarının yarısı kadardır. Kişisel dosyalarınız, SanDisk SecureAccess™ yazılımının sunduğu şifreli koruma ve şifreleme özelliği sayesinde her zaman güvende olur .

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 16 GB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver