Trendline Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 kg

733 TL
(48,87 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
10.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
739,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
739,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trendline Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÜPPET Satıcı Ünvanı: KY VETERİNERLİK VE SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607085044900001 Vergi Kimlik Numarası: 6070850449
    Bu ürün KÜPPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trendline Yetişkin Kuru Köpek Maması 15 kg İÇİNDEKİLER Mısır, Buğday, Buğday Kepeği, Hayvansal Yağ, Tavuk ve Yavuk Eti Ürünleri Unu, Kurutulmuş Şeker Pancarı, Ciğer Aroması, Tuz, Vitaminler Vit.A, Vit.D, Vit.E, Vit.K, Vit.C, Biotin, Vit.B1, Vit.B2, Vit.B6, Vit.B12, Niasin, Folic Asit, Choline, Ca.D.Pantotenat ve Mineraller Kalsiyum, Fosfor, Çinko, İyot, Bakır, Potasyum Klorür ÖNERİLEN GÜNLÜK TÜKETİM MİKTARI KÖPEĞİN AĞIRLIĞI ÖNERİLEN MİKTAR 1-5 kg 45-140 gr 5-10 kg 160-235 gr 10-20 kg 235-390 gr 20-30 kg 390-530 gr 30-40 kg 530-660 gr 40-50 kg 660-780 gr 50-60 kg 780-890 gr BESİN ANALİZLERİ Ham Protein.............................................................................. Ham Yağ................................................................................... Ham Lif...................................................................................... Ham Kül..................................................................................... Nem........................................................................................... Bakır Sülfat............................................................................... Fosfor....................................................................................... Kalsiyum................................................................................... Vitamin A.................................................................................. Vitamin C.................................................................................. Vitamin D.................................................................................. Vitamin E................................................................................... ME Metobolize Olabilir Enerji..................................................... 20.00 9.00 3.6.0 6.5 10 17 mg/kg 1 1.5 1.600 IU 120 mg/kg 2.000 IU 160 mg/kg 3.300 kcal/kg Yaş Seçimi Yetişkin (1-7 Yaş) Kedi/Köpek Seçimi Köpek Mamaları Formu Kuru Mama İçerik Seçimi Tahıllı Paket Boyutu 7,6 - 15 Kg Lezzet Tavuk-Hindi Irk Özelliği Medium

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver

Trendline Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 kg ile Mutlu Köpekler

Evcil hayvanlar düşünüldüğünde ilk sırada insanların sadık dostu köpekler gelir. Bu sadık ve sevimli yoldaşların bakımı, temizliği kadar beslenmesi de dikkat ve ilgi gerektiriyor. Köpek sağlığı için gerekenleri belirlemek ve bu ihtiyaçlar ışığında besin ve bakım malzemesi edinmek sahiplerinin en önemli görevi haline gelir. İnsanlar kadar köpeklerin de birçok karakteri vardır. Bazıları tembel, bazıları hareketli, bazıları huysuz ve bazıları uysaldır. Karakterlerinin yanında köpeklerin damak tatları ve gereksinimleri de farklılık gösterir. Trendline köpek maması içeriği ile farklı damak tatlarına uyum sağlar ve evcil hayvanınızın beğenisini kazanır. Yavru ve yetişkin köpekler için farklı içerikte mamalar üreterek köpeğinizin sağlık sorunları yaşamasını önler ve yaşanan sağlık sorunlarını iyileştirir. Etli, tavuklu, balıklı ve kuzu etli olmak üzere çokça çeşidin yanında özel köpek mamaları da bulunuyor.

  • Zengin Vitamin ve Mineral İçeriği
  • Farklı Lezzet
  • Sağlıklı ve Besleyici Besin Takviyesi

Trendline Köpek Maması ile Köpeğinize En Doğru Mamayı Seçin

Trendline köpek maması içeriği temelde iki çeşitten oluşur. Bunlar Trendline kuzu etli köpek maması 15 kg ve Trendline biftekli köpek maması 15 kg’dır. Trendline kuzu etli yetişkin köpek maması; mısır, mısır glüteni, buğday, hayvansal yağ, tavuk ve tavuk eti ürünleri, kurutulmuş şeker pancarı, kuru bira mayası ve tuz içerir. Bitkisel içeriği mamaya tat verirken enerji içeriğinin sağlamlaşmasını kolaylaştırır. Verdiği ciğer aroması ile mama tüketmeyi sevmeyen köpeklerin dahi beğenisini kazanır. Aynı zamanda Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Potasyum Klorür, Demir, Selenyum minerallerini ve A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12 vitaminlerini içerir. İçeriğindeki besin değerleri, vitamin ve mineraller ile köpeğinizin biyolojik ihtiyaçlarını karşılar. Bir öğünde kullanılması gereken mama miktarı köpeğin yaşı ve büyüklüğü ile orantılı olarak değişim gösterir.

Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması ile Sağlıklı Öğünler

Trendline kuzu etli köpek maması 15 kg’ın en büyük avantajı birçok köpek cinsinin tüketimine uygun olmasıdır. Bir günde tüketilmesi gereken mama miktarı köpeğin büyüklüğü ile orantılı olarak değişim gösterir. Trendline köpek mamaları için bu miktarlar; 1-5 kg arasındaki minik köpekler için günlük porsiyon 45-140 gr, 5-10 kg arasındaki köpekler için 160-235 gr, 10 ila 20 kg arasındaki köpekler için 235-390 gr, 20-30 kg arasındaki köpekler için 390-530 gr, 40-50 kg arasındaki iri köpekler için 530-660 gr olarak belirlenmiştir. Alacağınız mama miktarını gerek sizin gerek köpeğinizin ihtiyacına göre belirlemeniz gerekir. Genel olarak evdeyseniz ve sürekli alışveriş yapmak istemiyorsanız Trendline 15 kg’lık köpek mamalarını, mamayı yanınızda taşımanızı gerektiren durumlarda ise Trendline 1 kg’lık köpek mamalarını tercih etmeniz sizin için uygun olacaktır.

Trendline Köpek Maması Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Trendline kuzu etli köpek maması içinde bulundurduğu tahıllar ile sindirim sorunlarının çözülmesine yardımcı olur. Tahılların yanında içeriğin et ağırlıklı olması köpeğe enerji verir, içerisindeki amino asitler sayesinde ise köpeğinizin formda kalmasını sağlar. Köpeğin ihtiyaçları ve bakımı dikkate alınarak ve hangi sıklıkta mama verileceği tespit edilmelidir. Mamayı belirli saatlerde ve düzenli olarak vermeniz hem köpeğin dengeli ve düzenli beslenmesi için hem de sağlığı için önem taşır. Trendline kuzu etli yetişkin köpek mamasını serin ve kuru alanlarda muhafaza etmeniz bozulmasını önleyecek ve uzun süreli kullanabilmenizi sağlayacaktır. Mama paketlerinde yer alan son kullanma tarihine dikkat etmeli, güneş ışığıyla direkt temasından kaçınmalısınız. Trendline kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg yorumlarını okuyup fikir almanız ve veterinerinize danışmanız köpeğinizin severek tüketeceği mamayı seçmenizi kolaylaştıracaktır. Siz de bu ürüne uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.