TRENDESK Siyah Metal Sebze Meyve Sepeti Sebzelik 4 Katlı

2.799,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TRENDESK Siyah Metal Sebze Meyve Sepeti Sebzelik 4 Katlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDESK Satıcı Ünvanı: NERMİN GÜNDÜZ SARIKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4300295897
    Bu ürün TRENDESK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ürün kurulu bir şekilde gelmektedir. 4 Katlı iki yana açılır Siyah Renk Patates Soğanlık Meyve Sebze Sepeti Yeni Ürün İmalattan Satış Ürün metal Ve Birinci Sınıf paslanmaz galvaniz metalden Üretilmiştir. Ürün Ferforje Metal Patates Soğanlık,sebze ,meyve sepeti, sebzeliktir. Ürün Ölçüleri: yüksekliği 80 cm En: 33cm Sepet Derinlik:13 cm Sepet genişligi 33cm dir Ürün rengi siyah dır. Bu ürün TRENDESK Firması tarafından gönderilecektir iade koşulları :ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı ,kutulu,ambalajlı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir
Geri Bildirim Ver

Trendesk Siyah Metal Sebze Meyve Sepeti Sebzelik 4 Katlı

Mutfağı düzenleyebilmek için kutu, raf gibi ürünlere ihtiyaç duyulur. Erzak sepetleri mutfağı düzenli ve etkili kullanabilmek için yerden tasarruf sağlayan ürünlerdendir. Bu ürünler kullanılan alana ve ihtiyaca göre farklı şekillerde tasarlanır. Sebze meyve sepeti raflı tasarımıyla kullanışlı alternatiflerden biridir. Bu ürün mutfağın köşelerinde, balkon ya da kiler gibi depo alanlarında kullanılabilir. Meyve ve sebzelerin birbirlerini nemlendirmemesi açısından oldukça avantajlıdır. Katlı meyve sebze sepeti düzeni sağlarken göze de hitap eder. Farklı yapıdaki gıdaları kategorize ederek derli toplu bir köşe elde edebilirsiniz. Bu 4 katlı sebzelik ile patates, soğan gibi sürekli kullanılan besinleri kategorize ederek sebzelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kolay ve pratik olan bu ürünü kullanım amacının dışında da değerlendirebilirsiniz.

  • Siyah renkli dekoratif model
  • İki yana açılabilen işlevsel raflar
  • Paslanmaz ve dayanıklı metal

Trendesk Siyah Metal Erzak Sepeti 4 Katlı Fiyatı

Trendesk Siyah Metal Erzak Sepeti 4 Katlı Fiyatı

Trendesk siyah metal sebze meyve sepeti sebzelik 4 katlı fiyat değeri kullanılan malzemeye ve kaliteye göre belirlenir. Bu model, birinci sınıf paslanmaz galvaniz metalden üretilir. Galvaniz, 450-455°C’de erimiş çinkonun içine daldırılan çeliğin kaplanmasından elde edilir. Çinko, demirle kuvvetli bağlar yaparak üçlü bir faz tabakası meydana getirir. Bu sayede ürün dayanıklı ve uzun ömürlü olur. Siyah metal sebzelik 4 ayrı rafa sahiptir. Modelin yüksekliği 80 cm, genişliği 33 cm ve sepetlerin derinliği 13 cm olarak karşınıza çıkar. Rafların hacmi 5 kiloluk ürünleri taşıyabilecek kapasitededir. Toplamda 20 kilo taşıma kapasitesine sahip bir ürün olarak sunulur. Trendesk sebzelik modeli, yakınlarınıza hediye alternatifi olarak değerlendirebileceğiniz çok kullanışlı, modern ve dekoratif bir üründür. Kuru sebzelerin yanı sıra taze meyve ve sebzeleri de depolamak için de ürünü kullanabilirsiniz.

Trendesk Erzaklık, Sebzelik ve Meyvelik Özellikleri

Trendesk Erzaklık, Sebzelik ve Meyvelik Özellikleri

4 katlı metal sebzelik mutfağında düzeni ve kategori oluşturmayı seven müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Trendesk siyah metal sebze meyve sepeti sebzelik 4 katlı olarak müşterilere sunulur. Renginin siyah olması oluşabilecek lekelenmelerin önüne geçer. Paslanmayan metalden üretilmesi de kötü kokuyu ve besinlerin altta kalarak çürüyüp bozulmasını engeller. Metal ve delikli olan bu ürün dekoratif mutfakların tamamlayıcısı olarak tercih edilir. Şık ve minimal tasarımlı olması dolayısıyla geniş ya da dar mutfaklarda kullanılabilir özelliktedir. Alandan tasarruf eden metal meyve sebze sepeti modern ve şık tasarımıyla da dikkat çeker. İki yana da açılabilen rafları sayesinde konforunuza destek olur. İki yana açılabilen raf sistemi bulunduğu alanın verimli değerlendirilmesi için önemlidir. İşlevsel özellikleri olan bu ürün yerden ve alandan tasarruf sağlar.

Trendesk Metal Siyah Meyve Sebze Sepeti Yorumları

Trendesk Metal Siyah Meyve Sebze Sepeti Yorumları

Her ürünün altında modeli deneyimlemeyen ve satın almadan önce bilgi edinmek isteyen müşteriler için yorumlar kısmı bulunur. Trendesk siyah metal sebze meyve sepeti sebzelik 4 katlı yorum ve puanlamaları gerçek müşteriler tarafından yapılır. Yapılan bu yorumlar sayesinde müşterilerin kullanım deneyimleri ve önerileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşterilerin dört katlı sebzelik hakkındaki deneyimlerinin yanı sıra neden bu ürünü seçtiklerini de bu kısımda bulabilirsiniz. Gerçek kişilerin paylaştığı bu yorumlar sayesinde aklınızdaki soru işaretlerine yanıt bulabilir, ürünün sizin için uygun olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. Yorumların yanı sıra katlı meyve sepeti ile ilgili paylaşılan fotoğraflarda bu kısımda bulunur. Bu fotoğraflar sayesinde katlı sebzelik meyvelik sepetinin gerçek rengi, boyutu ve görünümüyle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan bütçenize uygun kampanya fırsatlarıyla satın alabilirsiniz.