transformers Botbots Sürpriz Paket (adet Fiyatı, Sürpriz Paket) E3487

299,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

transformers Botbots Sürpriz Paket (adet Fiyatı, Sürpriz Paket) E3487

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAF Store Satıcı Ünvanı: RAİF DUMANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4598261379400001 Vergi Kimlik Numarası: 3140868922
    Bu ürün RAF Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok yakın bir zamanda, Energon olarak bilinen Transformers enerjisiyle dolu sis gökten inip sıradan bir alışveriş merkezinin her yerini kapladı. Alışveriş merkezinin içindeki şeyler Energon ile temas ettiği anda, küçük Transformers robotları olarak canlandı. Bu robotlar
  • tel zımba, patates kızartması ya da el feneri gibi gündelik eşyaların ya da yiyecek içeceklerin kılığına girerek gizlenebiliyor ve kimse neyin robot neyin robot olmadığını anlayamıyor! Küçük, yaramaz ve süper komik bu robotlar, yani Botbot'lar karşınızda! Botbots, birkaç adımda bir moddan diğer moda dönüşebiliyor. Her Botbot
  • Şeker Şokları, Tuvalet Birliği, Teknik Ekip gibi bulunduğu mağazanın temasına göre bir ekibin içinde yer alıyor. Her Transformers Botbots Sürpriz Paket’in içinde karakteri kocaman kendi küçük, gizemli bir Botbots saklı. Yaklaşık 2,5 cm boyundaki bu Botbot’ların hepsini biriktir, her birini 3-5 kolay adımda gündelik eşyalardan maceracı minik robotlara dönüştür! Marka: Transformers
  • Karakter: Transformers
  • Yaş Aralığı: 3+ yaş
  • Cinsiyet: Erkek, Kız, Kız-Erkek

Ürün Özellikleri

  • Renk Nocolor
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver

Transformers Botbots Sürpriz Paket

Yer yaş grubunun ilgisini çekmeyi başaran Transformers Botbots sürpriz paket, eğlenceli bir tasarıma sahiptir. Sürpriz yumurta mantığında tasarlanan oyuncaklar, her pakette ayrı bir heyecan yaratır. Hem oynamak hem de dekor amaçlı kullanmak için oldukça elverişlidir. İçerisinde eğlenceli bir figür barındırır. Transformers Botbots paketleri, sadece çocuklar ya da ilgili serinin bağımlıları için değil sürprizleri sevenlerin de tercihi olur. Bu ürünü ister çocuklarınız ister kendiniz için gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

 
  • Paket içinden 1 adet oyuncak çıkar.
  • Koleksiyonerler için uygundur.
  • Paketler 14 cm uzunluğunda 9 cm genişliğindedir.

Transformers Botbots Sürpriz Paket İçeriği Nedir?

Transformers Botbots Sürpriz Paket İçeriği Nedir?

Transformers Botbots sürpriz paketlerinin içinden; birer robot gizlenmiş patates kızartması, fotoğraf makinesi, el feneri, tel zımba, kitap, seyahat çantası gibi gündelik eşyalardan ilham alan figürler çıkar. Oyuncağı dilerseniz robot şeklinde dilerseniz farklı bir haliyle muhafaza edebilirsiniz. Transformers Botbots’lar eğlenceli tasarım detaylarıyla her yaştan kullanıcının ilgisini çeker. Ürün paketinden hangi figürün çıkacağının bilinmemesi bu ürünü heyecan verici hale getirir. Transformers Botbots, lisanslı bir üründür. Her biri özgün fikirler ile tasarlanan Botbots sürpriz paketler, hem minikler hem Transformers düşkünleri için sıradışı bir hediye fikri olabilir. Bu oyuncaklar, estetik tasarımlarıyla dekoratif bir özellik de taşır. Yaşam alanlarınızda göz zevkinize hitap eden bir duruş sergiler. İlgili ürünü farklı amaçlar doğrultusunda tercih edebilirsiniz.

 

Transformers Botbots Sürpriz Paket Kaç Yaş Grubu İçin Uygundur?

Transformers Botbots Sürpriz Paket Kaç Yaş Grubu İçin Uygundur?

Transformers Botbots Sürpriz Paket içinden çıkan oyuncaklar, küçük yapıları nedeniyle bebeklik dönemindeki çocuklar için uygun değildir. 3 yaşından küçük çocuklarda ağza veya burna kaçma gibi tehlikeli durumlar yaratma riski vardır. Bununla beraber oyuncağın nesneden robota dönüştürülmesi için belli başlı motor becerilerinin gelişmiş olması gerekir. Tüm bu sebeplerden dolayı 3 yaş üzeri çocuklar için gereken özellikleri taşır. Miniklerin Transformers Botbots ile güven ve keyif ile oynayabilmesi için bu eğlenceli oyuncak son derece idealdir. Bu yaş grubunun üzerindeki çocuklarınız için ilgili ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürün, yetişkinlerin de ilgisini çekmeyi başarır. Söz konusu animasyon serisini seven koleksiyonerler tarafından yoğun rağbet görür. Kompakt boyutu ve estetik tasarımı sayesinde her yaşa hitap eder. Çocuklar ve yetişkinler, Transformers Botbots sürpriz paketleri kitaplık ve çalışma masası gibi alanlar için dekor amaçlı da kullanabilirler. Bu oyuncak, kendine has tasarımı ile Transformers sevdalılarının vazgeçilmezi olur. İlgili ürünü dilediğiniz alana yerleştirebilirsiniz.

 

Transformers Botbots Sürpriz Paket Yorumları ve Fiyatları

Transformers Botbots Sürpriz Paket Yorumları ve Fiyatları

Transformers Botbots sürpriz paket, tasarım detaylarıyla rağbet görür. Hem dekoratif hem de eğlenceli bir üründür. Farklı amaçlar doğrultusunda sıklıkla tercih edilir. Lisanslı Transformers Botbots, ebeveynler ve çocuklardan tam not alır. Küçük yapısı ve sürprizli özelliğiyle dikkatleri üzerine çeker. Ayrıca Transformer Botbots Series 1, birinci sınıf malzemelerden imal edildiği için son derece dayanıklıdır. İlk günkü özelliklerini daima muhafaza etmeyi başarır. Canlı renginde ve estetik formunda herhangi bir bozulma meydana gelmez. Böylece daima ilk günkü görünümünü korumaya devam eder. Arzu ederseniz ürünü daha önce deneyimleyen kullanıcıların görüşlerini öğrenmek için Transformers Botbots sürpriz paket yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Bu eğlenceli ürünü Trendyol’daki avantajlı Transformers Botbots sürpriz paket fiyatları ile kısa süre içerisinde satın alabilirsiniz.