Transformacion 4 Katlı Dönerli Takı Kutusu

74,53 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Transformacion 4 Katlı Dönerli Takı Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: esradem Satıcı Ünvanı: ADEM CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050520940
    Bu ürün esradem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Beyaz Adet : 1 adet Materyal : ABS - Yüksek Kaliteli Materyal Ölçüler : 10 x 10 cm Dönen takı kutusu, dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır, Kutunun içindeki her Alt kısımda, katman, çizikleri ve renk bozulmasını önlemek için yumuşak dokunmamış bir kumaşa sahiptir. Takının düşmesi ve zarar görmesi kolay olmayan kaymaz bir rondela vardır Döndürülebilir tasarım - Basit ve modern tarz, 4 katmanlı tasarım, 360 derece serbestçe dönebilen, istediğiniz herhangi bir görünüme dönebilen, kompakt bir silindir olduğunda Takıların parlaklığını daha iyi korumak için kapalı tutar. Masaüstü alanını kaplamaz, aynı zamanda seyahat, ev veya ihtiyacınız olan her yerde güzel bir dekorasyondur. Sınıflandırılmış Depolamalı - 4 katmanlı saklama alanı, Takı Saklama Kutusu, farklı mücevherlerinizi sınıflandırmanıza yardımcı olmak için yüzüklere, küpelere, kolyelere, bileziklere, saatlere ve diğer küçük eşyalara uyar, sizi saklama mücevheri karmaşasından uzak tutar. DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver