Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Teneke

980 TL
(54,44 TL / lt)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029,90 TL
8 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Teneke

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRN GROSS Satıcı Ünvanı: MUHAMMED TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680824849
    Bu ürün TRN GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trakya bölgesinde yetiştirilen ayçiçeklerinden elde edilen Trakyağ Ayçiçek yağı, yemeklerinize lezzet katıyor, Türk mutfağının en güvenilir yağ markalarından bir tanesi olan Trakyağ güvencesi ile sofralarınıza gelen Ayçicek yağı sayesinde kaliteden ödün vermeden yemeklerinize tat katabilirsiniz. TRAKYAĞ 18 LT TENEKE AYÇİÇEKYAĞI TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLER BİRLİĞİ KISACA TRAKYA BİRLİK ÜRÜNÜDÜR.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Sıvı Yağ - Teneke 5+ lt
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 lt

Yemek yapımı sırasında seçilen malzemenin yanı sıra bir diğer önemli malzeme ise kullanılan yağ türüdür. İçerisine yağ konulmadan yapılan yemek sayısı ise azdır. Sıvı yağ denildiğinde ise akla birçok çeşit gelir. Bu ürünlerin çeşitlerine göre kullanım alanları da farklılık gösterir. Bir çeşit yağ ile kızartma türü hazırlanırken, diğer çeşidi ile de ana yemekler hazırlanır. Kızartma için ise pek çok kişinin tercihi ayçiçek yağıdır. Bu ürün ile hem sebzeler hem de hazırlanılan hamur işleri de kızartılabilir. Ayçiçek yağı kızartma seven birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Trakyağ Ayçiçek yağı 18 litrelik teneke kutusu ile uzun süreli kullanım sağlar. Böylece sevilen sokak lezzetlerini istenilen an evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

  • 100 gramda 900 kcal enerji değeri
  • 0 gram trans yağ
  • Eşsiz lezzet

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Özellikleri

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Özellikleri

Birçok kişinin sevdiği sokak yemekleri her zaman sağlık için güvenli olmayabilir. Sağlığı korumanın bir yolu ise yemeklerin evde hazırlanmasıdır. Mutfak alışverişi sırasında yağ seçimi yapılırken ürünün markasına, litresine ve kalitesine dikkat edilir. Trakyağ ayçiçek yağı 18 lt tüm bu özellikleri aynı anda karşılar. Ürünün 18 litrelik bir tenekede sunulması müşterilerin dikkatini çeken ayrı bir özelliktir. Bu sayede kullanım süresi uzar ve sürekli alışveriş yapmaya gerek kalmaz. Aynı zamanda ürün, farklı şişeler veya yağdanlıklara koyulurken kolayca boşaltılabilir. Bununla birlikte yüksek litrelik yağ alışverişi yapanlar toplu bir görünüm sağlayan teneke kutu sayesinde mutfaklarında yer sorunu da yaşamazlar. Ayçiçek yağı ile birlikte aklınıza gelen tüm kızarmış yiyecekleri hazırlayarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ev ortamında güvenle hazırlanan yiyecekler sayesinde leziz öğünler yapabilir, eşsiz sofralar kurabilirsiniz.

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Teneke Yorumları ve Avantajları

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Teneke Yorumları ve Avantajları

Kızarmış yiyecekler büyük küçük herkesin sevdikleri arasında yer alır. Trakyağ Ayçiçek yağı 18 lt teneke ile dilediğiniz lezzeti evinizde kolayca hazırlama imkanı bulabilirsiniz. 18 litrelik tenekede müşterilere sunulması, ürünün tercih sebebi olur. Hem uzun süre kullanma hem de kolayca muhafaza etme olanağı sağlayan bu özellik, müşterileri memnun eder. Trakyağ Ayçiçek yağı 18 lt teneke yorumları bölümünden ürünü satın alıp kullanan kişilerin hakkındaki değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Trakyağ’ın ayçiçek yağı ile birlikte sevdiğiniz ama sağlıksız olduğunu düşündüğünüz yemekleri evinizde güvenli ve sağlıklı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Gün içerisinde de formuna dikkat etmek isteyenler tarafından en çok tercih edilen yiyeceklerden biri salatadır. Ayçiçek yağı aynı zamanda birbirinden renkli, iştah kabartan salatalarda da kullanılabilir. Bununla birlikte ayçiçek yağı ile birlikte beğenilen hamur işleri tariflerine uygun şekilde hazırlanmış olur.

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Teneke Fiyatları

Trakyağ Ayçiçek Yağı 18 Lt Teneke Fiyatları

Trakyağ Ayçiçek yağı 18 lt teneke fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, ev yapımı yemekleri sevenler tarafından da tercih edilir. Ayçiçek yağı ile birçok lezzetli yemek türünü yapmak mümkündür. Lezzetli kızartmalar, sevilen hamur işleri ve belli bir formda kalınmasını sağlayan salatalar da bu listeye dahildir. Tek yağ çeşidi ile birbirinden farklı birçok yemeği de hazırlamak mümkündür. Tercih edilen ürün ile birlikte küçüklerin istedikleri abur cuburlar ve yetişkinlerin atıştırmalık olarak hazırladıkları yiyecekler kolaylıkla hazırlanır. Seçili ürün, birçok yemek çeşidine katkı sağlaması nedeni ile tercih edilir. Trakyağ Ayçiçek yağı 18 lt fiyatı ve yorumlarını inceleyerek detaylı bilgi edinebilir, bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz. 18 litrelik uygun fiyatlı ve avantajlı bu ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.