Trabzonspor Bayrak 70*105 Sopalı Bm Parçalı

79,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trabzonspor Bayrak 70*105 Sopalı Bm Parçalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TS Club Satıcı Ünvanı: TRABZONSPOR TİCARİ ÜRÜNLER VE TURİZM İŞLETMECİLİĞİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859043141800058 Vergi Kimlik Numarası: 8590431418
    Bu ürün TS Club tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bayrak 70*105 sopalı bm parçalı

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

Trabzonspor Bayrak 70x105 Sopalı BM Parçalı

Trabzonspor bayrak 70*105 sopalı BM parçalı ürün, kulübü simgeleyen şık tasarımıyla taraftarların ilgisini çekmeyi başarır. Dikdörtgen şeklinde olan dizayna kulübün bordo ve mavi renkleri eşlik eder. Bayrak tasarımı ortadan ikiye bölünür. Bir taraf bordo diğer taraf mavidir. Tam orta kısımda ise kulübün amblemi ve yıldızı yer alır. Ürünün eni 70 cm, boyu 105 santim olarak üretilir. Kullanım şekli noktasında ise bir çeşitlilik söz konusudur. İsteğe göre duvar, kapı gibi alanlara asılma imkanı bulunur. Bunun haricinde ürüne eklenen sopalı kısım sayesinde elde taşımak için de uygundur. Kaliteli ve özenle seçilen kumaşı sayesinde istenen görsel zenginliği de sunar. Siz de Trabzonspor kulübüne olan sevgi ve bağlılığınızı göstermek istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • İdeal ölçüler
  • Şık tasarım
  • Çok amaçlı kullanım imkanı

Kalitesiyle Dikkat Çeken Trabzonspor Bayrak 70x105 Sopalı

Kalitesiyle Dikkat Çeken Trabzonspor Bayrak 70x105 Sopalı

Trabzonspor sopalı bayrak, kulübü temsil eden önemli simgelerinden biridir. Yapılan müsabakalarda ve kutlamalarda temsil gücü sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Ürün, tasarım avantajları bakımından ön plana çıkar. Elde taşıma kolaylığı sunması gördüğü rağbetin önemli bir sebebidir. Üretimde tercih edilen kumaş oldukça özeldir. Kumaş kalitesi renklerin canlılığı, kullanım süresi ve dayanıklılık gibi birçok kriteri belirleyen bir özelliktir. Ürün, canlı renkleri, yumuşak yapısı ve kaliteli kumaşıyla müşterilerden tam not almayı başarır. Parlak ve kaygan yapısı sayesinde hem zarif hem de dikkat çekici durur. Tasarımın müşterileri tatmin etmesinin önemli bir sebebi de üretim için bayraklara özel olarak dokunmuş kumaşların tercih edilmesidir. Seçilen kaliteli kumaş üstün teknolojilerle işlenir. Böylece ortaya harika bir tasarım çıkar. Siz de tüm beklentilerinizi karşılayan bir bayrak satın almak istiyorsanız ürünü tercih edebilirsiniz.

Trabzonspor Bayrak 70x105 Sopalı BM Parçalı Yorumları

Trabzonspor Bayrak 70x105 Sopalı BM Parçalı Yorumları

Trabzonspor bayrak 70x105 sopalı BM parçalı yorumları çoğunlukla ürünün kalitesi ve dikkat çeken tasarım üzerinde yoğunlaşır. Tasarımda kulübün renkleri olarak bilinen bordo ve maviye yer verilir. Bordo renk özgüveni, liderliği ve gücü temsil eder. Dikkat çekici bu ton, aynı zamanda yüksek enerji verir. Tasarımda kullanılan diğer bir renk olan mavi ise otoriteyi, temizliği ve barışı temsil eder. Mavinin insan psikolojisi üzerinde birçok olumlu etkisi olduğu da bilinir. Güven ve özgürlük hissi bu etkilerin başında gelir. Trabzonspor bu renkleri yarattıkları etkinin dışında Karadeniz'i de temsil ettiği düşüncesiyle seçer. Ürün tasarımında bordo ve mavi renklerin haricinde kulübün amblemine de yer verilir. Amblemin hemen yukarısında ise kulübün şampiyonluk sayısını gösteren bir adet yıldız bulunur. Tasarımıyla ön plana çıkan ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Trabzonspor Bayrak 70x105 Sopalı BM Parçalı Fiyatı

Trabzonspor Bayrak 70x105 Sopalı BM Parçalı Fiyatı

Trabzonspor taraftarı çeşitli yer ve zamanlarda kulübe olan sevgilerini, bağlılıklarını, desteklerini göstermek için bayrak alma ihtiyacı hissedebilir. Sahip oldukları bayrağı maçlara giderken ve kutlamalara katılırken yanlarında taşırlar. Bunun haricinde camlarına, arabalarına veya tercih ettikleri başka alanlara asarak da kullanırlar. Çok yönlü ve uzun süreli kullanım için ise bayrağı kalitesi oldukça önemlidir. Tam da bu noktada devreye giren ürün, müşterileri kaliteli kumaş, dikkat çeken renk ve tasarımın yanı sıra fiyatıyla da tatmin etmeyi başarır. Makul Trabzonspor bayrak 70x105 sopalı BM parçalı fiyatı kulübe olan desteklerini göstermek isteyen farklı bütçelere sahip müşterilere alım yapma şansı verir. Böylece her taraftar takımını rahatça temsil edebilir. Siz de kaliteden fiyata kadar tüm beklentilerinizi karşılayacak bu ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.