Tp-Link Archer VR600 1600Mbps Gigabit VDSL/ADSL2+ Modem/Router,Dual Band, EWAN, VPN

879,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tp-Link Archer VR600 1600Mbps Gigabit VDSL/ADSL2+ Modem/Router,Dual Band, EWAN, VPN

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modem türü : Vdsl2/adsl2+/adsl2/adsl Portlar : 4 adet 10/100/1000mbps rj45 lan port 1 adet rj11 port 1 adet usb 2.0 port Buton : Wps buton, led buton, kablosuz aç/kapa butonları(2.4ghz &amp
  • 5ghz), güç aç/kapa butonu Hız : 5ghz de 1300mbps, 2.4ghz de 300mbps Frekans : 2.4ghz ve 5ghz (dfs desteği) Anten : 3 adet harici sökülebilen çift bant anten Standartlar : Ieee 802.3, ıeee 802.3u, 802.3ab ıeee 802.11a/n/ac 5ghz, ıeee 802.11b/g/n 2.4ghz Vpn desteği : Pptp, l2tp, ıpsec passthrough 10 ıpsec vpn tüneline kadar destek Yönetim : Web tabanlı yapılandırma (http), uzak yönetim, komut satırı arayüzü, tr-069 için ssl, snmp v1/2c, web tabanlı yazılım güncelleme, tanılama araçları Güvenlik : Nat güvenlik duvarı, erişim kontrolü, ıp ve mac adres bağlama Güç : 12v/2a Ek özellikler : Boyutlar : 216 x 164 x 36.8mm

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı 3
  • USB Var
  • Router Özelliği Var
  • Firewall Özelliği Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 3G/4G Desteği 4G
  • Ethernet Çıkışı Yok
  • Fiber Bağlantı Yok
  • Kablosuz Bağlantı Hızı Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Tp-Link 900151 Archer VR600 1600Mbps Gigabit VDSL/ADSL2+ Modem/Router Dual Band EWAN VPN

Günümüzün en önemli kaynağı olan internet hayatlarımızın en önemli parçası haline gelmiştir. İnternet kullanımında en dikkat edilen nokta ise bağlantının hızıdır. TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit VDSL/ADSL2+ modem dual band özelliğinde 300-1773 Mbps arasında hız sunarak sorunsuz bir bağlantı hizmeti sunar. Birçok güvenli ve hayatınızı kolaylaştıran özelliğe sahip olmasıyla öne çıkmayı başarır. 64-128 bite kadar şifreleme sağlaması sayesinde siz istemediğiniz sürece kimse internet bağlantınıza erişemez. Misafir ağı özelliğine sahip olması sayesinde geçici ve kendi alanınızdan bağımsız olarak bağlantı imkanı sağlar. Sunduğu üstün hız, sabit IP ve Qos desteğinin yanı sıra kolay bir kuruluma sahiptir. Aynı zamanda modeminizi telefonunuzdan rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

  • Ürün: Modem
  • Anten Sayısı: 3 adet
  • Renk: Siyah

TP-Link Archer VR600 Modemin Genel Özellikleri Nelerdir?

TP-Link Archer VR600 Modemin Genel Özellikleri Nelerdir?

TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit VDSL/ADSL2+ modem/router, sunduğu birbirinden çeşitli avantajlarla dikkat çeker. DDNS desteği sayesinde sabit bir şekilde IP almanıza yardımcı olur. QoS özelliğiyle ağınızdaki cihazların öncelik sırasını belirlemenizi mümkün kılar. Böylece hangi cihazınızda önemli bir işiniz varsa onu öncelik sırasında öne alarak zaman kazanmanıza katkıda bulunur. Bunlara ek olarak, misafir ağı sayesinde ağınızı geçici bir süreliğine kullanmak isteyen insanlar için özel bir ağ alanı oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveyn kontrolü özelliği, belirlediğiniz cihazların erişimini ve çevrimiçi kalma süresini kısıtlama imkanı sunar. TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit VDSL/ADSL2+ modem akıllı telefonunuz ile her yerden kolayca cihazınızı kontrol etmenize yardımcı olur. İndirmeniz önerilen uygulama sayesinde IOS ve Android destekli her telefondan kolayca ağ ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

TP-Link Archer VR600 Modemin Bağlantı Özellikleri Nelerdir?

TP-Link Archer VR600 Modemin Bağlantı Özellikleri Nelerdir?

TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit VDSL/ADSL2+ modem, üstün Wi-Fi bağlantı hızıyla kesintisiz bir internet deneyimi sunar. Wi-Fi yayını iki banda sahiptir. 2.4 GHz bandında 300 Mbps hıza sahiptir. 5 GHz bandında ise 1773 Mbps hızıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. MU-MIMO teknoloji sayesinde 4 cihaza aynı anda hizmet vererek Wi-Fi verimini artırır. 4 Gigabit LAN bağlantısı, 10 kat daha hızlı veri aktarımı sağlayarak yüksek performans sunar. Ethernet WAN bağlantısıyla birden fazla cihaza internet akışı sağlayabilirsiniz. Böylece komşularınızla da rahatça internet paylaşımı sağlayabilirsiniz. TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit modem, DSL teknolojisinin en yenisi VDSL özelliğiyle tasarlanmıştır. Bu sayede aşağı akış hızı artırılırken Türk Telekom ve Vodafone gibi bilinen ISS’ler ile uyumluluk sağlar. Ayrıca diğer bütün DSL bağlantılarını desteklemesiyle öne çıkar.

TP-Link Archer VR600 Modem Fiyatları ve Yorumları

TP-Link Archer VR600 Modem Fiyatları ve Yorumları

TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit VDSL/ADSL2+ model modemde eskiden günümüze kadar gelen ve en güvenilir kablosuz ağ şifreleme türü olan WPA kullanılır. Buna ek olarak kabloluya eşdeğer şifreleme türü olan WEP de mevcuttur. Bu özellikleri sayesinde 64-128 bite kadar şifreleme imkanı sunar. Oldukça kolay bir kuruluma sahip olan modem, yıldırımdan korunma özelliğiyle fırtınalı kötü hava şartları altında bile internetinizi gönül rahatlığıyla kullanabilmenize yardımcı olur. Bu avantajlı özelliklerin yanı sıra ebeveyn denetimi sağlayarak çocuklarınızın internet kullanımını kontrol altında tutabilmenize yardımcı olur. Kablosuz internet kullanırken güvenliği sağlayan VPN protokolü olarak ise IPSEC, L2TP ve PPTP tercih edilmiştir.TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit VDSL/ADSL2+ modem fiyatı ve kolay kurulumu sayesinde kullanıcılarını tatmin eder. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Dilerseniz TP-Link Archer VR600 1600mbps gigabit VDSL/ADSL2+ modem/router yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.