Toysan Kdd Mutfak Seti 4 Lü Pilli Işıklı Oyuncak

659,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
664,90 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL

Ürün Bilgileri

Toysan Kdd Mutfak Seti 4 Lü Pilli Işıklı Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoleShopping Satıcı Ünvanı: SOLE GLOBAL ELEKTRONİK TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773059046900001 Vergi Kimlik Numarası: 7730590469
    Bu ürün SoleShopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kdd Mutfak Seti 4 Lü Pilli Işıklı OyuncakKdd Mutfak Seti 4 Lü Pilli Işıklı Oyuncak My Happy Kitchen Sesli Işıklı Buzdolabı Oyuncak 4'Lü Mutfak Seti Kızların İhtiyacı Olan Tüm Mutfak Malzemeleri Ve Aksesuarları Sesli/Işıklı Mutfak Oyun Setinde Mevcut! Oyun Setinde Bulunan Oyuncak Fırın Ses Ve Işık Efektine Sahiptir. Piller Kutuya Dahil Değildir... 4 Farklı Ayrılabilir Mutfak Setinden Oluşmaktadır. Bulaşık Makinası Üstü Mikrodalga Fırın Üstü Dolap Lavoba Üstü Dolap Buzdolabı Ve İçinde Tüm Aksesuarlar Buzdolabı Fırın Lavoba Bulaşık Makinası 4 Lü Full Set Ve İçinde Gözüken Tüm Minik Aksesuarlar Her Şet Barbie İle Uyumludur... Düz Pembe Renklidir... En 54 cm, boy 33 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Toysan Kdd Mutfak Seti 4'lü Pilli Işıklı Oyuncak

Çocukların dünyasının çok büyük bir kısmını kaplayan oyunlar ve oyuncaklar, onları eğlendirerek mutlu eder. Ayrıca günlük hayatta karşılarına çıkacak problemlerin çözümü için kazanılacak alışkanlıklar ve merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşmaları için tercih edilen oyuncakların tasarım yapısı önemlidir. Çocuklar oyuncaklarıyla tek başına, arkadaşları ile ya da aile üyeleriyle birlikte oynamayı tercih edebilir. Farklı amaçları olan oyuncaklar tasarlanır. Bazıları ev hayatı ile ilgili teknik bilgileri öğretirken bazıları hayal gücünü bazıları da ince motor becerileri denilen el ve zihin koordinasyonu gerektiren yetenekleri geliştirir. KDD Mutfak Seti 4’lü Pilli Işıklı Oyuncak tüm bu yetenekleri kullanabilecekleri bir ortam sunar. Mantık ve hayal gücünü geliştiren bu seti siz de çevrenizdeki çocuklar için edinebilirsiniz.

  • 4 farklı ayrılabilir mutfak seti
  • Tüm aksesuarlar içinde
  • Ses ve ışık efektli fırın

Çocuğunuz için Güvenli Bir Mutfak Alanı

Çocuğunuz için Güvenli Bir Mutfak Alanı

Çocuk gelişimcilerin bir kısmı eğitim sırasında yüksek teknoloji ürünü oyuncakları önerir diğerleri ise basit tasarlanan oyuncakları tavsiye eder. Çünkü basit oyuncakların hayal gücünü ve kurgulama becerisini arttırdığını düşünürler. Çocukların bulunduğu yaş grubuna göre ilgileri ve merak ettikleri değişir. Bu durum oynadıkları oyunların da değişmesini beraberinde getirir. Toysan KDD Mutfak Seti 4’lü Pilli Işıklı Oyuncak okul öncesi dönem çocukları için verimli bir oyun ortamı sağlar. Oyun setinin içinde mikrodalga fırın ve fırın üstü dolap, buzdolabı, ocak ve ocak üstü, bulaşık makinesi, lavabo ve lavabo üstü dolap bulunur. Tüm bu mutfak eşyaları içinde minik aksesuarlar bulunur ve bu araç gereçler hem renkleri hem boyutları ile sete uyumludur. Pembe renkli bu ürünün mikrodalga fırını ışıklarıyla ve ses efektiyle çocukların dikkatini çeker.

Ev İşlerinde Sorumluluk Alan Çocuklar

Ev İşlerinde Sorumluluk Alan Çocuklar

Bebeklik döneminden itibaren her yaş grubu çevresini keşfetme ihtiyacı duyar. Büyüdükçe yeni ilgi alanları keşfeder ve sosyalleşme amacıyla başta anne babalarına ardından çevredeki büyüklerine ya da küçüklerine yardım etmek isterler. Okul öncesi genellikle evde vakit geçiren küçük bireyler evi temizleme, mutfakta yardımcı olma, bahçe ya da balkonda çiçek sulama gibi ev işlerine yardım etmekte heveslidir. Aile büyükleri tarafından onların heveslerini destekleyici ve geliştirici oyuncaklar tercih edilir. Toysan KDD Mutfak Seti 4’lü Pilli Işıklı Oyuncak fiyatının uygunluğu ve çok parçadan oluşması sebebiyle öne çıkar. Özellikle parçaların birbirinden ayrılabilir olması küçük odalarda kullanım için ve çocukların ayrı ayrı makineleri öğrenmesi açısından önemlidir. Örneğin buzdolabı ve içindeki aksesuarlarını ya da mikrodalga fırın ve içindeki araç gereçlerin kullanımlarını ayrı zamanlarda öğrenmesi çocuk için faydalıdır.

Çocukları Mutlu Eden Pilli Işıklı Oyuncak Uygun Fiyatlarla

Çocukları Mutlu Eden Pilli Işıklı Oyuncak Uygun Fiyatlarla

Anneleri ve babaları ile birlikte etkinlik yapmak ve bir şeyler öğrenmek, erken yaş grubu çocuklarını memnun eder. Ailelerinin onlarla zaman geçirmesi gelişimlerini destekler. Hem bilişsel hem davranışsal hem de duygusal yönlerden sağlıklı ve kalıcı bir değişim geçirerek geleceklerinde katılacakları sosyal ortamlara hazırlık yaparlar. Ayrıca mutfak setleri ev içinde sorumluluk almalarını ve buna özenmelerini de destekler. Dikkatli şekilde seçilen ve boylarına uygun üretilen bu oyun alanları fiziksel ve psikolojik yönden onları olumlu yönde etkiler. Neden sonuç ilişkilerini kurmaya yarayan mutfak oyunları problem çözme becerilerine de katkı sunar. Aileleri ile iletişim halinde olduklarından konuşma ve dil becerileri gelişir. El ve göz koordinasyonu da sağlayan Toysan KDD Mutfak Seti 4’lü Pilli Işıklı Oyuncak yorum kısmına Trendyol'dan bakabilir ve müşterilerin verdikleri puanları inceleyebilirsiniz.