Towdoo Çift Korumalı Yıkanabilir Maske (3 Adet) 2

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Towdoo Çift Korumalı Yıkanabilir Maske (3 Adet) 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Towdoo Satıcı Ünvanı: DİJİTAL GÖRSEL DEKORASYON PROMOSYON BASKI VE TANITIM MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295041601300012 Vergi Kimlik Numarası: 2950416013
    Bu ürün Towdoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • GÖRSELDE YER ALAN 3 RENK MASKE GÖNDERİLİR. *Sadece maske satılmaktadır. Maske zinciri dahil değildir. Türkiye'de ve dünyada ilk ve tek çift korumalı maskedir. Bu kategoride ilk ve tek belge alan üründür. EN 14683+AC filtrasyon verimliliği: %95,8 ASTM E 2149 aktivite testi: %86,9 5 KATMANLI BARİYER ANTİMİKROBİYAL MASKE KATMAN 1: MICRO POLYSTER YÜKSEK MUKAVEMETLİ DIŞ KATMAN KATMAN 2: MONOFLAMENT POLY ÖRGÜ MICRO GÖZENEKLİ ARA KATMAN KATMAN 3: MICRO POLYSTER YÜKSEK MUKAVEMETLİ ELASTİK İÇ KATMAN KATMAN 4: LAMİNASYON MALZEMESİ ISI İLE LAMİNE EDİLMİŞ 1. YAPIŞKAN KATMAN KATMAN 5: %100 ACTIVE FRESHNESS 1.KORUMA KALKANINA TEMAS EDEN MİKROP VİRÜSLERİ FİZİKSEL OLARAK TAHRİP EDER.(ASTM E 2149) EN 14683+AC: Cerrahi maske standardına göre %95.8 virüs filtrasyon verimliliği ile dışarıdan gelebilecek virüsü engeller. ASTM E 2149: İç katmanda bulunan %100 pamuk bariyer ile maskeyi takan kişiye hasta olan kişiden geçebilecek virüsü engeller. Analiz sonucu: %86.9 Temiz hava girişi ve nem tahliye kanalları ile koku yapmaz, virüs bakteri üremesini engeller. 95 (+/- 5) dereceye kadar yıkanabilir. Deterjan kullanmayınız. apre iç katmanında bulunan pamuk lifine kovalent bağ ile bağlanmıştır. Sonsuz yıkamaya dayanır. özelliği kaybetmez. Makinede elde yıkama programında sabun tozu kullanılarak yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver