Tospir Tosya Pirinci 5 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tospir Tosya Pirinci 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kastamonu'muzun en meşhur ürünlerinden biri olan Tosya pirincini Tospir markasının güvencesi ile sizlere sunuyoruz. Mükemmel pilavlar için tek tercihiniz olacağınızdan eminiz.
Geri Bildirim Ver

Tospir Tosya Pirinci 5 kg

Pirinç, dünyada çok fazla kullanılan bir besin çeşididir. Neredeyse her ülkede çeşitli yiyeceklerin içinde kendine yer bulur. Bu besinle birden çok sayıda farklı yemek yapılabilir. Her kültürün pirincinin, kendine has kullanma şekli vardır. Uzak Doğu’da haşlanarak veya sushi içerisinde kullanılır. Orta Doğu’da ise genellikle yağla birlikte kavrularak pilav şeklinde yapılır. Genellikle et ve tavuk gibi yemeklerin yanında kullanılır. Özellikle Türk toplumunda birçok yemeğin yanında pilav servis edilir. Bu kadar çok sevilen bir yemeğin ana maddesi olan pirincin kalitesi, yemeğin tüm tadını etkiler ve oldukça önemlidir. Tospir Tosya pirinci 5 kg kalitesi ve tadıyla ön plana çıkar. Lezzetli ve tam kıvamında bir pilav için ideal tercihtir. Birçok tarifte değerlendirebileceğiniz kaliteli bir üründür.

  • Avantajlı paket
  • Kaliteli üretim
  • Sevilen tat

Öne Çıkan Tospir Tosya Pilavlık Pirinç 5 kg Özellikleri

Öne Çıkan Tospir Tosya Pilavlık Pirinç 5 Kg Özellikleri

İyi pirinç, yaptığınız yemeğin tadını ve görünüşünü tamamen etkiler. Lapa olan, tane tane ayrılmayan, kabarmayan pirinçler sevilmez ve yemeğin tadını etkiler. Tospir Tosya pilavlık pirinç 5 kg kalitesini yaptığınız pilavın görünüşü ve tadından hemen anlarsınız. Türk kültüründe yapılan pilav kavrulduktan sonra suyla pişirilir. Bu pilavın ilk önemli noktası ise lapa lapa olmamasıdır. Lapa olması, yapılan teknik hatalardan kaynaklandığı gibi kullanılan pirincin kalitesinden de kaynaklanabilir. Markanın ürünü, Osmancık cinsi pirinçtir. Kastamonu'da kendi üretim yerinde üretilir. Meşhur Tosya pirinç olarak bilinir ve severek tüketilir. Kaliteli ve steril ortamlarda üretilmesi ile içiniz rahat bir şekilde ürünü yemeklerinizde kullanırsınız. Ürünü satın aldıktan sonra kalitesini anlayacağınız pirinç, yemeklerinizi lezzetli hale getirir. Misafirlerinizin de gözdesi haline gelen bu lezzetli ürünü gönül rahatlığıyla yemeklerinizde kullanabilirsiniz.

Beğenilen Tospir Tosya Pirinci 5 kg Avantajları ve Yorumları

Beğenilen Tospir Tosya Pirinci 5 Kg Avantajları ve Yorumları

Tosya pirinç 5 kg, birçok kaliteli özelliğe ve avantaja sahiptir. Neredeyse her yemekte kendine yer bulan ve yemeklere eşlik eden pilav, oldukça parlak ve tane tane bir görünüme kavuşur. Bu sayede pilavlarınız lapa olmaz. Kalitesiyle kendini hemen belli eder ve içerisinden taş gibi maddeler çıkmaz. Tosya ürünü, 5 kg’lık paketiyle uzun süre kullanılacağından oldukça ekonomik bir tercih haline gelir. Bütçenizi sarsmadan rahatça evinizde bulundurursunuz. Tospir Tosya pirinci 5 kg yorumları, ürünü tavsiye eder niteliktedir. Kullanan birçok kişi, üründen oldukça memnun ve mutlu olduğunu belirtir. Markanın ürününün, evinize davet ettiğiniz misafirlerinize mükemmel yemekler yapmanız için iyi bir seçim olduğu söylenir. Ürünü kullanmaya başladığınız andan itibaren farklı bir pirinç aramanıza gerek kalmadığını anlayabilirsiniz. Tüm yemeklerinizde içiniz rahat şekilde kullanıp ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Tospir Tosya Pirinci 5 kg Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden Tospir Tosya Pirinci 5 Kg Fiyatı

Tospir Tosya pirinci 5 kg fiyatı ürünün tüm önemli özelliklerine göre detaylı şekilde incelenerek belirlenir. Yemeklerinizin tadı için vazgeçilmez olan bu ürün, yüksek sayıda memnuniyete sahiptir. Kullanan birçok kişi, yorumlarda ürünün kalitesinden bahseder ve çevresindekilere tavsiye eder. İçerisinden taş gibi sağlığa zarar veren yabancı maddeler çıkmaz. Güzel ve tane tane pilavların sırrı, kaliteli pirinçten geçer. Tosya pirinci, pilavları lapa lapa yapmaması ile ilk günden memnuniyet sağlar. Bu ürün, kullanıldıktan sonra favoriniz haline gelebilir. Aynı zamanda 5 kg’lık pakette olması ile birlikte oldukça ekonomik olur. Meşhur Tosya pirinç ile birçok farklı tarif denemek mümkündür. Bütçenize zarar vermeden satın alabilir, uzun süre tükenme derdi yaşamadan tüketebilirsiniz. Gönül rahatlığıyla yemeklere kullanılan bu ürüne hakkında birçok yorumun da bulunduğu Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.