Toshiba 32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek

63,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Toshiba 32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smallman Satıcı Ünvanı: KÜÇÜKADAM KIRTASİYE BİLGİSAYAR PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0603074618100002 Vergi Kimlik Numarası: 6030746181
    Bu ürün Smallman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toshiba Hayabusa 32GB USB 3.0 Beyaz USB Bellek

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 32 GB
  • Giriş/Çıkış Portları USB 3.0
  • Renk Beyaz
  • Tasarım Kapaklı
Geri Bildirim Ver

Toshiba 32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek

32 GB flash bellek Toshiba, depolama ve arşivleme ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerden bir tanesidir. Ürün, kaliteli yapısı ve şık tasarımıyla tüm beklentileri karşılar. Geniş hafızası sayesinde fotoğraf, video gibi büyük boyutlu verilerin saklanması için uygun bir alternatiftir. 32 GB depolama alanına sahip ürün, bir harici belleğin sunduğu performansın fazlasını sağlar. Böylece tüm verilerinizi kolayca depolayabilirsiniz. Aynı zamanda aradığınız verilere tek bir yerden ulaşabilirsiniz. Böylece hem zamandan hem alandan tasarruf edebilirsiniz. 32 GB flash bellek Toshiba, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeker. Beyaz renge sahip olan ürün, cihazlara kolayca uyum sağlar.

  • Super Speed USB 3.0 ile tüm verileri çok daha hızlı taşıyabilirsiniz.
  • 32 GB belleği sayesinde video, müzik ve belgeleri güvenle saklar.
  • Delikli kapak tasarımı, ürünün ergonomik yapısını destekler.

32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek Özellikleri Nelerdir?

32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek Özellikleri Nelerdir?

32 GB flash bellek Toshiba, geniş depolama alanı sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılar. Super Speed USB 3.0 özelliği, verilerin çok daha hızlı bir şekilde aktarılmasını sağlar. Böylece hız kazanarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Özellikle iş hayatında pek çok fayda sağlayan bu özellik, işlerinizi kısa sürede tamamlamanıza yardımcı olur. İhtiyaç duyduğunuz dosyalara her yerden ulaşabilir, mekandan bağımsız bir şekilde çalışabilirsiniz. USB portu yardımıyla uyumlu girişi olan bilgisayarlarda kullanabilirsiniz. 32 GB flash bellek Toshiba, her alanda elinizin altında yer alır ve önemli verilere kolay ulaşım sağlar. Toshiba 32 GB flash bellek, minimalist görünümü ile göze de hitap eder. Ergonomik boyutları sayesinde rahatça taşınabilir. Ürünü çantada, cüzdanda hatta kıyafet cebinde bile saklayabilir, ihtiyaç hâlinde hemen kullanabilirsiniz. Arşivlemek istediğini tüm dijital verileri belleğe güvenle aktarabilirsiniz.

32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek Kaliteli midir?

Toshiba 32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek

32 GB flash bellek Toshiba hem yapısı hem de iç aksamı bakımından son derece kalitelidir. Uzun süreli kullanımı destekleyen ürün, yüksek teknolojili tesislerde üretilir. Her aksamı, birlikte çalıştığı bilgisayarlar ile tam uyumludur. Takıldığı anda çalışmaya başlayan 32GB flash bellek Toshiba, tüm verilerinizi depolamak için hazırdır. Aktarımı hızla tamamlayan ürün, kısa sürede pek çok işi tamamlamanızı sağlar. Toshiba 32 GB 3.0 Hayabusa beyaz USB bellek, dayanıklı materyallerden üretilmiştir ve bu özelliği kullanım süresini artırır. Kaliteli dış tasarım, ürünü dış etkenlere karşı korur. Böylece düşme, çarpma ve kırılma başta olmak üzere pek çok risk en aza indirilir. Ürünü çantada ya da cepte taşıyabilir, ihtiyaç duyduğunuz anda hemen kullanabilirsiniz. İçerisinde yer alan müzik, belge ya da fotoğraf albümlerini uzun yıllar boyunca saklayabilirsiniz.

32 GB 3.0 Hayabusa Beyaz USB Bellek Kullanışlı mıdır?

Toshiba 32 GB 3.0 Hayabusa beyaz USB bellek THN-U301W0320E4, pek çok özelliği ile kullanıcıların beklentilerini karşılar. Hem işlevselliği hem de şık tasarımı sayesinde oldukça etkili bir seçimdir. Bilgisayarın zarar görmesi ile oluşan veri kayıpları, 32GB flash bellek Toshiba ile sona erer. Düzenli olarak yedeklenen veriler, bilgisayarın çalışmadığı durumlarda kurtarıcıdır. Böylece işlerinizin aksaması engellenmiş olur. Aynı zamanda önemli belgelerin her daim saklanmasına yardımcı olur. Gövdesinde bulunan halka, ürünü anahtarlıkta taşımanız için üretilmiştir. Özel olarak geliştirilen kapak, belleğin zarar görmesini de engeller. Trendyol, binlerce ürünü rekabetçi fiyatlarla sunarak kullanıcıların beğenisini kazanır. Her ürünü farklı marka ve modellerde bulabilir, dilediğiniz anda satın alabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her şeye hem mobil uygulamadan hem de web sitesinden ulaşabilirsiniz. Online alışveriş sitesi, geniş kitlelere hitap ederek sektördeki yerini korumaya devam eder.