Torku Favorimo Kek 20x35gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Torku Favorimo Kek 20x35gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Torku Favorimo Fındıklı Kakaolu Kek (Kutu) 20X35 gr Kolı de 20 adet 35 gram Tatlı bir atıştırmalık isteyenlere leziz ve pratik bir seçenek sunan Torku Fındıklı Kakaolu Kek 35 gr, damakları keyiflendiriyor. Türk Gıda Kodeksi şartlarına uyularak Torku markası tarafından hazırlanan ürünün Helal Uygunluk Sertifikası da bulunuyor. Yumuşak kıvamlı kekinin üzeri bol çikolata sosuyla kaplı olan üründe sağlığa zararlı katkı maddeleri kullanılmıyor. Fındıklı kakaolu kek sevenlere aradıkları tadı getiren ürünü, direkt güneş ışığından uzak bir ortamda ve paketi açılmamak koşulu ile ambalajında belirtilen son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz.Gün içinde hem açlığınızı bastırmak hem de öğün aralarında ağzınızı tatlandırmak için ideal bir lezzet sunan ürünü çay saatlerinde ikramlık olarak da değerlendirebilirsiniz. Yemek sonrası tatlı isteğinizi karşılayabileceğiniz gibi dilimleyerek tatlı tabaklarında çikolatalı bir çeşni şeklinde servis edebilirsiniz. Özellikle çocukları sevindirecek minik bir lezzet sürprizi şeklinde de tercih edebileceğiniz ürünü, yolculuklarda, tatillerde veya pikniklerde kolay taşınabilir niteliği sayesinde tatlı bir kumanya olarak yanınızda bulundurabilirsiniz
Geri Bildirim Ver